Ryziu ir tilapijos uzkepele su pomidorais ir mozarellos suriu
Skirta 6 asmenims, neiskaitant 2 mazu vaikuciu, kuriems taipogi uzteko

i stiklini indo dugna priberiu ryziu, mazdaug 350-400g, uzpilu puse litro buljono, pagaminto is kubelio, ant ryziu sudelioju tilapijos file ir apibarstau provanso prieskoniais (Kami) (galima naudot kazkokius kitokius zuvies ar siaip prieskoniniu zoliu misinius) va taip va

uzdengiam forma dangciu ar folija, kas ka turi ir kisam i orkaite 220C kokiam pusvalandziui, tuo tarpu ant keptuves apkepinu 2 ne mazas svoguno galvutes, supjaustytas pusmenulio formos riekutem, praejus mazdaug 25-30 min istraukiu savo ruosini, ir pradengusi patikrinu ryzius, jei truksta minkstumo ipilu papildomai virinto vandens iki 200ml, uzdengiu ir dar pasaunu kokiai 10min orkaiten, pomidorus supjaustau ziedais, pasiruosiu mozarella suri

praejus 10 min nuimu folija ar dangti, ant zuvies sudedu ir paskirstau kepintus svogunus ant ju virsaus uzdelioju pomidoru ziedus (kas megstat labiau apkepusius pomidorus galit juos sudet anksciau nei kartu su suriu) ir paskiausiai suri... va taip

tada dar viska pasaunam atgal orkaiten tik jau be dangcio ir orkaite isjungta, paliekam silumoj kokias 7-10 min, traukiam ir valgom

