Įkraunama...
Įkraunama...

ERBI

QUOTE(mucka @ 2006 02 11, 15:01)
erbi prekės suprastėjo paskutiniu meu, o ir kainos kai kurių  daiktų padidėjo  4u.gif  Na, bet ten tikrai yra į ką pažiūrėt. Mes pvz. pirkom dvigulį pripučiamą čiužinį su miegmaišiu -  thumbup.gif  daiktas kelionėse. Dėmesio vertų žaislų būna, bet reikia labai žiūrėti ar nebrokuoti  4u.gif

Jei nepaslaptis - tai kiek mokejot uz dviguli pripuciama ciuzini? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2006 02 11, 14:45)
Jei nepaslaptis - tai kiek mokejot uz dviguli pripuciama ciuzini? 4u.gif

90 lt 4u.gif bet ten ne tas mėlynas, kur ir senukuose yra, bet toks tamsiai pilkas ir medžiaga kitokia (pagrindas lyg tai guminis, o virsus iš medžiagos). Miegmaišis prisitraukia užtrauktuku, kad nenušliuožtų nuo čiužinio. Tą patį miegmaišį galima išskleisti į vientisą patiesalą. Šiaip šituo daiktu esam labai patenkinti. Prie jo buvo kuprinė, tik nebuvo pompos. Teko atskirai pirkt 4u.gif
Atsakyti
nu as tai anksciau buvau labiau patenkinta ir tikrai ne mazai ka rasdavau savo namams. kai tik atsidare kaune si parduotuve pirkom kavos aparata uz 5 lt. o veikia dar ir siandien ir geresnis nei parduotuvej brangus. neseniai remontavom virtuve tai radau kriaukle apvalia uz 50lt. tai jau niekur manau pigiau nerasi super
Atsakyti
pirkus esu kilimą nedidelį, virbalus, visokių smulkmenų... hamakai atsimenu nebrangūs buvo..
Atsakyti
Šiandien nusipirkau elektrinį trimerį už 39 Lt - beveik naujas, garantija dar 15 d., jau vien kaina ko verta thumbup.gif
Atsakyti
o trimeris, tai cia kas- suniui pesti daiktas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2006 04 03, 16:27)
o trimeris, tai cia kas- suniui pesti daiktas? g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
čia žoliapjovė tokia su rankena, skirta aplink augalus, patvorius apipjauti žolę, kur su paprasta važiuojančia žoliapjove nepasieki nupjaut
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 04 03, 17:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
čia žoliapjovė tokia su rankena, skirta aplink augalus, patvorius apipjauti žolę, kur su paprasta važiuojančia žoliapjove nepasieki nupjaut

Man kaip tik tokio reiktų.O dar buvo? ir kaip jis veikia -su baterijomis ar kaip?
Atsakyti
4u.gif Pirmą kartą girdžiu apie tokią parduotuvę g.gif . O kurioje vietoje ji yra Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Jurevaga @ 2006 04 03, 18:48)
4u.gif Pirmą kartą girdžiu apie tokią parduotuvę g.gif . O kurioje vietoje ji yra Kaune?

iš jų interneto ww.erbi.lt:
NAUJAS PARDUOTUVĖS ,,ERBI" ADRESAS KAUNE
Kuršių g. 1, (NORFA XXL),
Tel: 8 37 311723
Darbo laikas:I-V - 10-20 val., VI- 10- 19 val., VII - 11-15 val.

Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 04 03, 15:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aciu uz paaiskinima, tiesiog su siejau su trimingu- kai sunis nupesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovy @ 2006 04 03, 17:45)
Man kaip tik tokio reiktų.O dar buvo? ir kaip jis veikia -su baterijomis ar kaip?

As tai supratau, kad elektrinis, t.y. su laidu vaikstai ir pjauni mirksiukas.gif
Atsakyti