QUOTE(gluosnis @ 2009 12 08, 16:55)
*stipriai suabejojau ar jus mastantis zmogus

nejaugi jus aklai tikite viskuo, ka sako baznycia?
**o kaip jus jaustumetes, jei baznycia eilini karta perziuretu savo dogmas ir butent del prezervatyvu pakeistu savo nuomone? tada jus savo irgi pakeisite ar liksite prie dabartines?
*
**Baznycia jei keistu, tai keistu su labai rimtu paaiskinimu. Tikiuosi jis mane itikintu. O kas liecia prokrecijos pateikima ir jos puoselejima butent tokiu budu, kokiu Ji ji skelbia, nemanau kad tai keisis (kaip tarkim ir pozicija abortu atveju). Nebent gali pakisti prezervatyvu naudojimo ligu atveju pozicija.
QUOTE(vaižgantė @ 2009 12 08, 22:04)
*Gelyteee, pažįstu Žiogelį asmeniškai ir jūsų
užsipuolimas man atrodo tiesiog juokingas.
**Nemąstančiam žmogui užtenka laikytis kitų nustatytų normų, tada jis jaučiasi saugiai. Būk nuolankus bažnyčiai ir keliausi tiesiai į dangų
*As nieko
nepuolu, o Ziogelio visai nenorejau kuo nors izeist. Jei zmogus sako, kad aij tie prezervatyvai - menkniekis jis su visom kitom nuodemem, man tai skamba nenuosirdziai. Kiekviena nuodeme yra svarbi - ar ji maza, ar didele. Ne tame esme.
**Na va, vel apie
nemastyma. Nu ka ir bepridursi... Teisintis tikrai nesiimsiu.

But nuolankaim Baznyciai musu seimai svarbu, bet ne todel, kad issikovotume siltesne vietele danguje, bet todel, kad butent Baznycia pateikia Tiesa ir kelia, kaip Ja gyventi.

[/url]