Įkraunama...
Įkraunama...

Alfa romeo

QUOTE(Eimy @ 2010 01 23, 19:41)
Nusipirkau kažkokį skystį spynelėms  smile.gif 
O kokia tavo alfa?  ax.gif  mano 156 smile.gif
Yra pirkti purškalų nuo langų rasojimo, bet kiek ten jis veiksmingas tai nežinau, turėjau, bet nieko ten jis man nepadėjo  schmoll.gif  biggrin.gif

ir man jis nieko nepadeda biggrin.gif
Atsakyti
Neužvedžiau vakar alfonso.... ir durelės vėl užšalo doh.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2010 01 28, 09:44)
Neužvedžiau vakar alfonso.... ir durelės vėl užšalo  doh.gif  gun_bandana.gif

labukas , pažystamas jausmas biggrin.gif , šiap praėjo manop fredukas Ta, tai va dar du metus tikrai su ja draugausiu, kadangi maniške su dujom, tia prie dydeliusalčiu nesikuria , nes dujos užalo, o ant benzo kazko irgi zaraza neneori kurtis kai šilta kuriasi ax.gif
Atsakyti
sveikos,o as del uzkurimo nepergyvenu biggrin.gif ,kurias,vaziuoja be priekaistu,bet tas langu nuputimas,mane nervina
seip uzsala be proto,kol atgramdai,kol nupucia,o paskui rasoja(ypac soniniai) kai islipu is masinos,tai kaip is pirties(atrodo)nors nera joj silta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2010 01 28, 12:29)
sveikos,o as del uzkurimo nepergyvenu biggrin.gif ,kurias,vaziuoja be priekaistu,bet tas langu nuputimas,mane nervina
seip uzsala be proto,kol atgramdai,kol nupucia,o paskui rasoja(ypac soniniai) kai islipu is masinos,tai kaip is pirties(atrodo)nors nera joj silta doh.gif

labukas 4u.gif , jaučiu žinau tavo mašiniuko rasojiimo priežasti ax.gif
tegu taviškis pažiūri ar nėra prarūdijas freduko dugnas, nes maniškis tai blush2.gif jo per TA sake, sako bus kaip vilkui is "Na palauk"....... .
O galimas variantas toks yra kažkur dugne skyle važiuojant šlapia danga taškosi i vidu prisigerai i kilemėlius, o jie drėgni palieka ir gaunasi tas variantas , kaži ar aiškai parašiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapis: 28 sausio 2010 - 12:36
QUOTE(sapis @ 2010 01 28, 12:33)
labukas  4u.gif , jaučiu žinau tavo mašiniuko rasojiimo priežasti  ax.gif
tegu taviškis pažiūri ar nėra prarūdijas freduko dugnas, nes maniškis tai  blush2.gif  jo per TA sake, sako bus kaip vilkui is "Na palauk"....... .
O galimas variantas toks yra kažkur dugne skyle važiuojant šlapia danga taškosi i vidu prisigerai i kilemėlius, o jie drėgni palieka ir gaunasi tas variantas , kaži ar aiškai parašiau  g.gif

supratau,bet kaip pavydu ,kad kiti su norm....langais vazineja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2010 01 28, 12:49)

O tu saviskui liepk paziuret kame ir reikalas gal ten eina ka padaryti jei yra tu skyluciu
Atsakyti
QUOTE(sapis @ 2010 01 28, 13:53)
O tu saviskui liepk paziuret kame ir reikalas gal ten eina ka padaryti  jei yra tu skyluciu

na,jis sako,kad nera ir dugnas svarus,sako,kad pries TA buvo viena skilute ir jis ja sutvarke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2010 01 28, 14:16)
na,jis sako,kad nera ir dugnas svarus,sako,kad pries TA buvo viena skilute ir jis ja sutvarke blush2.gif

Nu tada gauni kazkaip isdziovinti ja g.gif , gal kad būtų i kokia šildoma patalpą ja ikisti keliom dienom, nutipo kur masinas dazo i tokia kamera g.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2010 01 28, 12:49)

O man pavydu, kad Jums be vargo užsiveda ir durelės neužšala blush2.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2010 01 28, 14:44)
O man pavydu, kad Jums be vargo užsiveda ir durelės neužšala  blush2.gif  biggrin.gif  4u.gif

Nu nu merginos nėr čia ko pavydeti, jdėl dureliu užšalančių juk jie italai biggrin.gif , o šiap visoms beveik mašinom tokios pat bėdos , MB turi NISSAn TERANO , kaip a6 sakau tarakano , ir jo dureles užšala smile.gif , šiap man pagelbėdavo puškalas tokio bėdoje ax.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosiu vel prie jusu. sesija jau pasibaige, taciau prasidejo kita wink.gif maniske kuriasi, bet sankabos pedalo kazkaip neatmeta, tai meistrai tvarko
Atsakyti