QUOTE(vilytte @ 2009 11 26, 12:33)
Viksvaite, mes darom Strelnikovos kvėpavimo gimnastiką. Mes su vyru matom labai didelį efektą savo nosims. Mūsų vyresnioji irgi daro kas dieną, kadangi pas mus astma (
atseit, aš vis tiek netikiu), tai efektas ne toks kokio norėtumėm, bet jis matosi. O mažė, kuri dar neturi 5 m., jos dar nepadaro (na kai kuriuos pratimus padaro). Užminčiau gal ir padarytų, bet kai didelio reikalo nėra, tai neverčiu.
Bėda, kad aš nežinau kaip tą failą persiųst, jis labai didelis. Jis DVD formate, susidaro iš 4 dalių, na kaip neblogas filmas. Jei kas turit kokių minčių, kaip jį persiųst, su mielu noru.
labukas merginos,
nesekiau paskutiniu metu temos dirbti pradėjau,tai žodžiu stresas buvo,dabar jau gerai.Mane tas DVD irgi domintų.O su mano dukrele jau dabar vėl kita istorija.Baigė traukinėti nosį ,bet pradėjo kosčioti ištisai,arba sklinda tokie garsai kaip mmm,arba vos ne kriukt .Ir taip be perstojo jau savaitė,ar daugiau.Sakiau gydyt.Greičiui ,bet jis jau pradės galvoti tikriausiai,kad man maišosi.Vilytte,o kokia būna astmos pradžia?Man jau stogas važiuoja,nežinau reiks dar ir pas Misių važiuoti ,viską išbandyti.Gal kas turite jo kontaktus.Ta prasme,net nežinau pas ką kreiptis.Ta gleivinė manau vistiek išburkusi būna,nes nesusilaikiau ir keturias dienas purškiau tradicinių gydytojų skirtą tą baisųjį nasonexą,tai matau,kad geriau.Nes naktį ji kvėpuoja puikiai,o ryte būna atsikelia kol išsikosčioja ir tt.Tai ,kai purškiu tą brudą lengviau,bet žinau ,kad jis negydo.Ir tiesa pasakius nežinau ką gydyti ir pas ką kreiptis.Klausiu kodėl taip kosčioji sako kutena gerklę.Net nežinau...