Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

bum, kokią operaciją turėjo? O tai jau vieną IUI turėjai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 05, 13:24)
bum, kokią operaciją turėjo? O tai jau vieną IUI turėjai g.gif

Buvo vienas kiaušiukas nenusileidęs, tai kai buvo 7m darė man operaciją - nuleidinėjo ax.gif
Nea, 5 jau turėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 02 05, 14:50)
Buvo vienas kiaušiukas nenusileidęs, tai kai buvo 7m darė man operaciją - nuleidinėjo ax.gif
Nea, 5 jau turėjau biggrin.gif

ir vis nieko verysad.gif kazkaip liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 05, 14:29)
ir vis nieko verysad.gif  kazkaip liudna  verysad.gif

Po 2 IUI buvo užkibę trumpam, vasarą. O MB sperma geriausia būna žiemą - taip ir prasilenkiam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 02 05, 15:33)
Po 2 IUI buvo užkibę trumpam, vasarą. O MB sperma geriausia būna žiemą - taip ir prasilenkiam doh.gif

galiu palinkėti tik didžiausios stiprybės tikrai linkiu iš visos širdies wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 02 05, 10:27)
O aš nuo *oksi* nukopinau hihihi.gif Turiu omeny gražios gėlytės ir paveiksliukas biggrin.gif mirksiukas.gif
Tai kad tema baiginėjasi parašykit kas nors ką nors rolleyes.gif

Ok, tada ir as prisidesiu prie temos damusimo

Skaitineju cia temeles siame skyrelyje, nes ir musu su vyru planavimas uzsitese unsure.gif

Ziuriu Rastika cia irgi kur buvus kur nebuvus bye1.gif Neplanuojate, kol tau pertrauka po operacijos patikrinti TB? jei kas, neduok Dieve, kazkiek nuo normos nukrypsta, gal per ta susilaikymo pusmeti galetu ir jis pasitaisyt, kazka pagert?

O mes, kaip jau kartojuosi daug kur, irgi laukiam tyrimu maratono, kada gi pradesim. Mes UK, tai pas mus biski kitokia sistema. O privaciai vyra tirti labai brangu doh.gif Mums sia ziema ir taip jau su finansais nelengva, nors siaip vyras labai noretu pasitikrinti ax.gif

Kiek zinau, ir vyrams daro hormonu tyrimus, bet tikriausiai, jei kas su hormonais negerai, tai spermograma apie tai ir signalizuos, ane?
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2010 02 05, 00:42)
Bet mano atveju jie ko gero patekdavo, bet budavo nekokybiski, ko pasekoje ir ivykdavo tie persileidimai. O ka jums gyd. aiskina del agliutinacijos?

Na mums aiskino,kad agliutinuoti tikrai negali apvaisinti. Apvaisina pats stipriausias ir sveikiausias grikiukas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kinrozyte: 05 vasario 2010 - 17:11
QUOTE(Selva @ 2010 02 05, 17:08)
Kiek zinau, ir vyrams daro hormonu tyrimus, bet tikriausiai, jei kas su hormonais negerai, tai spermograma apie tai ir signalizuos, ane?

man atrodo iš tam tikrų spermos parodymų gali įtarti kad kažkurie hormonai netvarkoj, o tiria tai panašius kaip ir mums g.gif
Atsakyti
Selva, taip ir ruosiames padaryti pilna spernograma... tikuosi kad bus viskas gerai, bet ka gali zinoti, kol nepasitikrino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 04, 22:51)
tutska2, sveikinu pagaliau pavykus  nestuke.gif  wub.gif
tema eina į pab. kas kurs? visad bum kurdavo bet seniai buvo užsukusi blush2.gif

Aciu. Linkiu ir as visoms nenuleisti ranku, nestoveti vietoj, nepritrukt kantrybes ir vis stumtis pirmyn. Ir tikrai anksciau ar veliau sulauksit savo stebuklo nestuke.gif . O tu stebuklu tikrai buna.
Ir turekit kantrybes su vyrais, mums gal viskas paprasciau mes einam, tiriames, ieskom priezasciu, o jiem eit pas gyd. labai sunku, o tuo labiau suzinot blogus rezultatus. Jie tada matyt nesijaucia tikrais vyrais, jauciasi suzlugdyti, niekam nereikalingi. Bet mes juk esam moterys, daug stipresnes tad palaikykim juos, parodykim, kad nesvarbu kokie tie rezultatai, svarbu kad esame kartu ir tik kartu pasieksite uzsibrezta tiksla susilaukti vaikuciu.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti