Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Adorė @ 2006 08 20, 02:14)
KP nesioju jau savaite, bet nepasakyciau, kad gerai jauciuosi, gal dar nepripratau...Jau antra diena besimaudydama vonioje pastebejau, kad kazkur  1 cm krastelis atsiklijaves, tiesiog matosi, kad sviesesne vietele ir dar susidare issilgai pleistro tokia kaip raukslele, tai maudantis ten vanduo vaiksto  schmoll.gif Galbut cia delto, kad ant sono uzklijuota...Gal reikes prie KT sugrist  g.gif

Pabudusi viena ryta pleistro neberadau ant rankos, jis gulejo salia manes lovoje biggrin.gif Todel tiek ant sono, tiek ir ant rankos, na tiek ir visur kitur tos rauksleles susidaro, ir kampuciai atlimpa!! schmoll.gif
Atsakyti
as pleistra naudojau daugiau nei puse metu, man viskas tiko ir patiko, tik kai eidavau i soliariuma ta vietele, kur uzklijuota neidegdavo...:
( bet pasiskaicius SM, susigundziau kontr. ziedu ir...sad.gif nors ir viskas pakankamai gerai, jokiu tepliojimu, pykinimu, bet noro myletis nera:( teks sugrizti prie pleistriuko, nes noriu ir vel jausti, kad NORIU..tongue.gif
Atsakyti
Panaudojau 1 kursa KP, bet man tikrai jis nebuvo atsiklijaves. Atvirksciai - nuplesti budavo sunkoka ir skaudedavo.
Atsakyti
As nesuprantu g.gif uzklijavau antra pleistra kitoje vietoje ir po dienos prasidejo tepliojimai, panasiai kaip mesnesines beveik, bet labai negausios, kurios tesiasi jau antra diena. Tai kaip cia suprasti dabar, ar apsauga islikus ar ne, nieko nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
cia tiek prisiskaiciau apie ta pleistra, o mano ginekologe man ji kaip tik parase... blink.gif tiesa sakant, ir as nelabai pasitikiu juo, bet su geriamais kontreceptikais kankintis jau nebenoriu... schmoll.gif matyt, reikes pasidomet naturaliais metodais... smile.gif
Atsakyti
Ir aš naudojau tą pleistrą kurį laiką, žiauriai nepatiko. Aš jį visą laiką jausdavau ir tikrindavau, ar tebėra, o jis amžinai atsiklijavusiais kraštais būdavo. Gal sutapimas, bet ir pienligė, mano amžina bėda, tuo laiku dar labiau paūmėjusi buvo.
Atsakyti
Niu man tai pleistiukas thumbup.gif , atsiklijaves buvo tik viena karteli ir tai per maudynes ezere, o siap viskas ciki ( tfu tfu tfu, kad tik neprisisnekeciau)
Na tik viena mazyte problemyte, liabai nemalonu (netgi skauda) kai reikia ji nuplesti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2006 08 30, 14:46)
Ir aš naudojau tą pleistrą kurį laiką, žiauriai nepatiko. Aš jį visą laiką jausdavau ir tikrindavau, ar tebėra, o jis amžinai atsiklijavusiais kraštais būdavo. Gal sutapimas, bet ir pienligė, mano amžina bėda, tuo laiku dar labiau paūmėjusi buvo.

hm, nendrele, visko buna. Bet svarbiausia tai gerai uzsiklijuoti, krasteliai pradeda nebeatlipti nuo kokio trečio pleistro klijavimo, kai ipranti palaikyti tas kokias 5- 10 sekundziu, ir viskas buna ok smile.gif
O del pienliges nenusimanau, gal ginekologa tau pakomentuotu.
Atsakyti
Sveikos,

KP naudoju virš 1,5 metų. Klijuoju pilvo apačioje - ten kaip tik 3 pleistriukams užtenka vietos. Krašteliai labai retai atlimpa, o atsiklijavęs per tą laiką buvo tik vieną kartą.

Jaučiuos gerai, jokių problemų su smileysex.gif. Krūtinė šiek tiek padidėjo, bet viskas tik į naudą. Per mėnesines jokių skausmų, nors anksčiau rydavau Ketanov'ą ir Ibumax'ą saujom.

Iš minusų - skauda keičiant pleistrus ir dar mėnesinės ilgesnės.

Daug kas rašė, jog jaučia pleistrą - aš visai nejaučiu, gal priprato organizmas?
Atsakyti
as naudoju ji jau apie 2 metus ir esu pakankamai patenkinta. Kartais susierzindavau kai krastai truputi atsiklijuodavo. Kildavo noras biski laupyti, bet draugas daudavo per nagus ir liepdavo nelysti smile.gif
Seniau klijuodavau tik ant ranku virsaus, dar kartais pabandydavau ant menciu, bet ten tai jau paciai prisiklijuot sunkoka, o ir liemeneles sleikeles kartais palysdavao po pleistro krastu smile.gif
ant uzpakaliuko nebandziau, o veliau atradau ir man dabar labiausiai patinka klijuot ant pilvo apacios-nei matosi ir siaip patogi, lygi vietele. Tik va turbut pati skaudziausia nulupant. Ojojoj kaip prilimpa.
O ir ciklas-kaip laikrodukas-galiu visus metus i prieki pasakyt kada bus menesines...
taigi-tikrai geriau uz tabletes.
Atsakyti
na aš visų aprašymų neskaičiau.. vis noriu pabandyti naudoti tą pleistrą, nes jau gaila man savo vyruko.. na man yra migrena ir tiesiog bijau naudoti, ginekologės tai nieko absoliučiai nepataria.. gal kam teko susidurti su tokia problema, ar nepaūmėja migrenos požymiai naudojant pleistrą?
Atsakyti
QUOTE(*Brigita* @ 2006 09 24, 12:06)
na aš visų aprašymų neskaičiau.. vis noriu pabandyti naudoti tą pleistrą, nes jau gaila man savo vyruko.. na man yra migrena ir tiesiog bijau naudoti, ginekologės tai nieko absoliučiai nepataria.. gal kam teko susidurti su tokia problema, ar nepaūmėja migrenos požymiai naudojant pleistrą?

aš turiu tokią bėdą kaip migrena cool.gif bet nepasakyčiau,kad pradėjus naudoti pleistrą kažkiek paūmėjo priepuoliai schmoll.gif

Turiu kitą bėdą - pradėjus klijuotis pleistrą pasidariau labai tingi doh.gif unsure.gif to pasekmė +2 kg per mėnesį doh.gif
Atsakyti