QUOTE(kriste76 @ 2007 04 06, 13:37)
Sveikutes, pleistra naudojau 3m. Dabar 2men. nenaudoju nieko taip kad galiu pasakyti, is savo patirties. Is pradziu viskas puikiai, po to nezymiai pradejo augti svoris per tuos metus +10kg. Kodel galvoju kad nuo KP ,nes dabar valgau lygiai taip pat , nieko nedarau ir per sy laika pameciau nepilnai 2kg. Toliau su pleistru pradejo sauset tenais, kas neatsistate ir siai dienai. Kalbant apie norejima vyru,tai nepasikeite niekas, bet tai sakyciau labai individualus dalykas. Taip kad cia tik mano pastebejimai.
Kazkaip manau, kad kaip su noru myletis, taip ir su svoriu labai individualu. Man tai svoris nuolat kinta. Noreciau visokius papilnejimus suversti pleistrui (anksciau tabletems), bet neiseina, nes nei duonos pamazinu, nei maistelio derinu

Bet tiek man, tiek mano draugei tie svorio reikalai per daug nekinta. Nedideja, deja, ir nemazeja, nes geda prisipazinti, bet sporto sales mane seniai jau beregejo ... Tai kaip pleistro ir negaliu kaltinti. Kazkur skaiciau, kad ir mokslininkai sako, kad pleistras negali padeti pasiidinti nei krutu, nei slaunu. Ir svoris labai individualus reikalas. Bet stai apsauga su pleistru tai verta demesio. Ir nesiblaskau, kad ka pamirsiu...