Atejau cia ne tiek papasakoti savo lieknejimo istorijos(kuri vis dar tesiasi), kiek patarti visoms besidietinancioms, kaip istverti vakarinius apsiedimus.


Viena isganinga vakara turedama sriubos vietoj kepsniu ja valgiau, ir pagaliau supratau - man ne taip jau svarbu, ka vakarais valgyt, svarbu, kad butu skanu ir skrandi uzkimstu!
Taigi, emiausi naujos strategijos. Kiekviena vakara issiverdu diiideli puoda sriubos, kad uzejus norui uzkandziauti, nevalgyciau kaloringu produktu. Taip pamazu mano kg pradejo tirpti

Kelios taisykles:
1. Sriuba turi buti vien is darzoviu. Jokios mesytes, jokiu pupeliu, kruopu, zirniu ir t.t. As tik sultinio kubeliu pagardinu.
2. Sriubos turi buti daug. Uzejus edimo priepuoliui keliais sauksteliais nepasisotinsite, gali tekti kelias lekstes vienu kartu suvalgyti.
3. Sriuba turi virtuvej "palei nosi" buti. As isipilu jos i lekste ir pastatau ant stalo. Tuomet iejus i virtuve pamatai ta sriubyte ir vietoj saldytovo rankenos sauksta griebi.
4. Sriuba reikia virti is karto po vakarienes arba kartu su ja. Kitaip nieko nebus. Uzejus norui valgyti tingesite kazka gaminti ir pasirinksite lengvesne iseiti - lisite i saldytuva.
Norit tikekit, norit - ne, bet man labai padeda. Zinau, kad vakarais valgyti yra negerai, bet darzoves yra kur kas geriau nei riebus kepsniai, kurie kompensuoja dienos dietinimasi. As niekaip negaliu atsisakyti naktinio valgymo, tad sriuba mane gelbsti. Paskaiciavau, kad visas mano puodas sriubos vos 100 kcal turi, tad jis nelabai mane ir storins, be to, darzoves visuomet sveika

Tikiuosi, kam nors pades mano patarimas ir sekmes visoms, mazinancioms apimtis
