Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarinė apsirijėlė

Bene kas antrą vakarą leidžiu su sriubomis. Ir dieną stengiuos valgyt tik ją, jei yra. Laabai padeda, praeina visos aistros užkandžiams bigsmile.gif žinoma po neblogų dviejų lėkščių biggrin.gif
Atsakyti
mano ta pati problema, as iki vakaro galiu visai nevalgyt, bet kai ateina vakaras... tada "ryju", viskas skanu visko norisi, pavalgau, po kiek laiko vel lendu i saldytuva, dar saldaus norisi ir ...
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2010 11 01, 14:49)
mano ta pati problema, as iki vakaro galiu visai nevalgyt, bet kai ateina vakaras... tada "ryju", viskas skanu visko norisi, pavalgau, po kiek laiko vel lendu i saldytuva, dar saldaus norisi ir ...

sveikos...jungiuosi ir as 4u.gif
vakarais uzena didysis valgymas, nes mes nusiraminam po dienos darbu, atsisedam ramiai prie TV ir tada pradedam galvoti apie ,,kazka skanaus".... unsure.gif
as tai esu sau nusistaciusi nevalgyti po 20 val. (trys val. iki miego - taip rekomenduoja dietologai)... 20 val. pabaigiu dienos valgymus vaistazoliu arbata su medum ir vsio... o kad ramiai atsisedus prie teliko nesinoretu valgyti - mezgu (jei yra kitokiu buities darbu - tai dar geriau, svarbu kazka veikti) ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Snuffe @ 2009 11 18, 20:26)
Zinau, kad kartais norisi skaniu sokoladuku "pajamt", bet, zinokit, kai matai puoda sriubos su imerktu saukstu akis badanti (todel ji ir reikia "pirmam plane" statyt) sazine grauzt pradeda. bigsmile.gif

Tikrai nesakau, kad visoms be isimties sis metodas pades, bet man jis tikrai veikia, tad linkiu, kad ta sriubyte ir kitu sazine vakarais prikeltu. 4u.gif

Sutinku su tavo ideja del vakarines sriubos drinks_cheers.gif Tikrai saunus budas neprisikimsti ant nakties thumbup.gif
Atsakyti
nu geras cia pasiulymas. bet man truputi kitokia beda. as gal ir galeciau nelyst i saldytuva, bet vaikui vakarais kepu blynus ar koki apkepa... o va sitiem ir negaliu atsispirt... juk skanu doh.gif
Atsakyti
as irgi vakarais verdu sriuba, tik as verdu taip: puode (toks kad uztenka mums su draugu dviems dviem dienom) isverdu 2 vistos sparnelius, kai vanduo uzvira, nupilu ir vel uzpilu vandeniu (tuomet sultinys gaunasi ne riebus), kai isverda sparneliai juos issiimu, tada dedu saldytu darzoviu (sparaginiu pupeliu,morkyciu,brokolio,svogunu) ir i ta misini idedu nuo sparneliu nuimta is smulkiai papjaustyta mesyte, na man turi but bent siek tiek mesos, esu mesaede, kitaip lisiu i saldytuva kokiu sumustyniu,arba dar labai skaniai, i visa ta sriuba dedu raugintu kopustu ir idedu dar 3-4 skylteles cesnako thumbup.gif na aisku ir dar speciju naturaliu, kubelio stengios nenaudot, beto bent jau kai anksciau virdavau is kubeliu, jie gan riebus... ir gaunasi labai skani, maistinga vakariene thumbup.gif kai sriuba nusibosta, valgau grudetoja varske su pomidorais, tokias ale salotas, irgi skanu ir maistinga, o siaip teisingai sako merginos, svarbu vakaraias kuom nors uzsimint, nes man buna kad einu namo, visiskai valgyt nenoriu, perzengiu slenksti - ir apseda velnias biggrin.gif
Atsakyti
o as visada saldytuve turiu dideli inda jogurto jeigu vakare labai noretusi uzkisti skrandi biggrin.gif
Atsakyti
labas mane labai nustebino jusu strategija pamegisiu ir as aciu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
...jau ketvirta naktis - VALGAU blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif Šiąnakt, pvz. jogurtą ir sausainius, praeitą naktį - obuolius 2 vnt.
Atsakyti
QUOTE(Teroristė @ 2010 10 22, 15:17)
Bene kas antrą vakarą leidžiu su sriubomis. Ir dieną stengiuos valgyt tik ją, jei yra. Laabai padeda, praeina visos aistros užkandžiams  bigsmile.gif  žinoma po neblogų dviejų lėkščių  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
As siandien startavau su nevalgymu nuo 18h. Ir turiu pasakyt , kad sunkiai sekasi... Laaaabai noriu valgyti. Eisiu pavedziot suns, megzt bandziau, gal dar arbatytes isgersiu. O dar tik pirma diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2010 11 01, 14:49)

man lygiai taip pat, ypac kai maitinau savo pieneliu, tai nakrimis eidavau pyrago valgyt ir tai buvo gan ilgai(taip saldumynu norejos),taciau daba nemaitinu, tai stengiuos pro saldytuva ratais-kvadratais apsukt vakare, to paties ir vyresniaja dukra mokau,kad vakare kazko lengvo,o kai augini maza leliu, tai iki pavakario kartais pamirsti, kad nieko burntoj neturejai, to pasekme-issekes organizmas(nusilpes imunitetas,puolantis hidradenitas,taciau jau baigiu su tuo susitvarkyt ir uztat dabar bijau pradet kokios dietos laikytis, bent jau kol kas)
Atsakyti