QUOTE(materiallove @ 2009 11 07, 23:08)
Gal galetumete pakomentuoti sudeti?
Water (Aqua), Dead Sea Water (Maris Aqua), Daucus Carota (Carrot) Juice, Isopropyl Myristate(tirpiklis..laikinai pagerina odą dar labiau ją pažeisdamas), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil , Aloe Barbadensis Leaf Gel, Propylene Glycol (stabdžių skystis..kaip juokauju
Baisus daiktas 'alkoholių' padermės), Peg-40 Stearate (o čia irgi baisuoklis, kurio geriau vengti kaip ir visų kitų PEG'u)., Zinc Oxide, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Dimethicone (silikonas..'minkštiklis' neva), Beeswax (Cera Alba), Chamomila Recutita, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Juice, Ipomoera Batatas (Sweet Potato) Extract, Cucumis Melo (Melon) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Honey (Mel) Extract, Silt (Maris Limus), Sorbitan Tristearate(emulsiklis E 492..toks pusiau velnio, bet geriau nereikia), Algae Extracts (Rhodella, Dunaliella, Spirulina), Fragrance (Parfum), Daucus Carota Seed Oil, Imidazolidinyl Urea (alergizuojantis konservantas), Vitamin E (Tocopheryl Acetate), Allantoin, Lactic Acid, Punica Granatum (Pomegranate) Peel Extract.
Water (Aqua), Dead Sea Water (Maris Aqua), Daucus Carota (Carrot) Juice, Isopropyl Myristate(tirpiklis..laikinai pagerina odą dar labiau ją pažeisdamas), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil , Aloe Barbadensis Leaf Gel, Propylene Glycol (stabdžių skystis..kaip juokauju

Spėčiau, kad čia kažkas 'jautriai odai'

QUOTE(Rasma @ 2009 11 08, 00:25)

ieskau kokio gero prausiklio kuris butu ir su sveitimo granulytem,bet nieko gero uz prieinama kaina nerandu.. Gal kas turi ka pasiulyti?
O aš užsukau pagirti Katučio naudojamą ir rekomenduotą Druide purinantį šampūną (tikslaus pav nepamenu), kurio man kažkada pabandymui įpylė Linutiaaa
. Pakankamai neskalsus, nekvapnus, bet labai gerai purinantis. Tikrai paliko įspūdį, prie progos paieškosiu kur jo galima įsigyti.

QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 07, 20:44)
O kiek mokejai uz sita malonuma?

QUOTE(materiallove @ 2009 11 07, 23:57)

ieskau kokio gero prausiklio kuris butu ir su sveitimo granulytem,bet nieko gero uz prieinama kaina nerandu.. Gal kas turi ka pasiulyti?
O kokiai odai? Ir maždaug kokia kaina norit?
Iš ne super brangių ir man visai patikusių (bet skirta lyg ir normaliai/mišriai odai). Beje, yra ir Lietuvoje jau:

Tik kiekis galėtų būti didesnis..
http://www.biologisc...e4b2eb2916bb4e5
Rasma,oda sausa-normali. Na manau iki 30lt butu tobula
Monica, gal žinai ką plačiau apie Rožinių pelargonijų (Pelargonium roseum)
ir Burboniškų pelargonijų (Pelargonium graveolens bourbon) EA skirtumus - ne kvapo prasme (nes apie tai aš jau prisiskaičiau), bet naudojimo? Kam labiau tinka vienas ir kam - kitas?
Ir panašus klausimas apie mirtų (Myrtus communis) EA - cineolio ir linalolio. Kuom skiriasi naudojimo prasme? Pvz. garinimui gydomajame mišinyje vaikui nuo kvėpavimo ligų, kurį geriau rinktis
Papildyta:
Mano oda mišri daugiau, tai sunku ką man asmeniškai patarti..bet "Logona" ir "Lavera" tikrai turi prausiklius su šveitimo granulytėm ir kaina neaukšta:
http://www.ekoeko.lt...0...GONA.-75ml
http://www.biologisc...-Wash-30ml.html
ir Burboniškų pelargonijų (Pelargonium graveolens bourbon) EA skirtumus - ne kvapo prasme (nes apie tai aš jau prisiskaičiau), bet naudojimo? Kam labiau tinka vienas ir kam - kitas?
Ir panašus klausimas apie mirtų (Myrtus communis) EA - cineolio ir linalolio. Kuom skiriasi naudojimo prasme? Pvz. garinimui gydomajame mišinyje vaikui nuo kvėpavimo ligų, kurį geriau rinktis

Papildyta:
QUOTE(materiallove @ 2009 11 08, 13:49)
Rasma,oda sausa-normali. Na manau iki 30lt butu tobula
Mano oda mišri daugiau, tai sunku ką man asmeniškai patarti..bet "Logona" ir "Lavera" tikrai turi prausiklius su šveitimo granulytėm ir kaina neaukšta:
http://www.ekoeko.lt...0...GONA.-75ml
http://www.biologisc...-Wash-30ml.html
sveikos mergaites,
siandien per Sekmadieno rytas reklama kazkokia kosmetika, kuri isgaunama is juros dumbliu, bet pamirsau pavadinima
, gal kas ziurejot laida ir galit pasakyti pavadinima?
siandien per Sekmadieno rytas reklama kazkokia kosmetika, kuri isgaunama is juros dumbliu, bet pamirsau pavadinima

QUOTE(SaDa @ 2009 11 08, 17:00)
sveikos mergaites,
, gal kas ziurejot laida ir galit pasakyti pavadinima?

gal sita

QUOTE(Rasma @ 2009 11 08, 14:05)
Monica, gal žinai ką plačiau apie Rožinių pelargonijų (Pelargonium roseum)

Iš mirtų vienareikšmiškai tinkamesnis žaliasis linalolinis tipas. Jis tinka visokioms respiratorinėms infekcijoms ir pan, yra švelnensis. Raudonasis labiau apibūdinamas kaip venų ir limfos dekongestantas (sutraukia kraujagysles). Rekomenduojamas nuo išsiplėtusių venų, limfos problemų.
Apskritai linalolio tipas būna švelniausias, vaikams tinkamiausias, kaip kad pvz. čiobrelis, vaikams yra tinkamas būtent linalolio tipo, nors jų yra gan nemažai rūšių.
O dėl pelargonijų, tai kažkokių naudojimo skirtumų nelabai radau, nors ieškojau. Daugiau akcentuojamas kvapas. Čia jau reiktų profų klausti.