QUOTE (mallena @ 2004 09 29, 08:42) |
Akva, saunuole. Labai labai mums padejai ( bent jau man), nes jau baigiau pasiklysti tam atrodo ilgame ir tamsiame tunelyje. Dabar biski geriau. Papildyta @ [mergetime]1096436999[[b]*Rimanta rgetime] [/b] tai va. Dar buvau vakar pas Klima. Jau nebepasakosiu apie tai , kad jis uzmirso ir neuzsirase, kad as tureciau atvykti ir beveik buvo isvaziaves i zvejyba (seseles sake, tai cia kaip ir iprasta tokie dalykai del jo issiblaskymo). Vizitas truko 10min ( pralaukiau jo valanada) ir i diskusijas jis abai nesileido. Nes pradejau klausti apie ta penetracijos testa, tai sako gi mes sutarem , padarysim Jums suderinamumo tyrima, tai ko as dar tipo noriu. kaip ir leido suprasti atsakymai po to testo ir ano butu kaip ir tie patys. Tai kazkaip daugiau jo apie tai ir nebeklausiau, bet matysiu ka prodys tas poskaitalinis. tada gal labiau del imuninio ir pradesiu spausti. Nors jis dar karta pabreze kad ATSAKYMAS NIEKO NEPAKEIS, NES TIE TYRIMAI NERA PRAKTISKAI PAGRISTI. Folikulai si menesi vel labai vangiai auga, dar ti 0,9mm, gleivine ir prasta, tai dar viena pakuote Gonalio israse. Tai siai dienai siai IUI jau isleista 1300Lt. O kur dar pati procwedura ir tt. Nu vienu zodziu. Praeita cikla toks folikulas buvo antra ciklo diena. O dabar jau septinta ir dar tiek gonalio suleista. Siaubas. Klausiau del koku. Tai sake jie gal kiek svarbiau pries IVF ir , kad dabar teigti, kad del ju nepavyko IUI, negalima. Dabar apsilankymas penktadieni Taip, kad nuotaikeles nekokios, bet kelione su Ricija buvo liuks. Mano suo susirado drauge Papildyta @ [mergetime]1096437490[[b]*Rimanta rgetime] [/b] beje Akva, po kelintos inseminacijos tau pavyko? |
QUOTE (mallena @ 2004 09 29, 09:28) |
mums buvo apibudintas kaip zmogus kuris daro stebuklus. tai ir laukiam to stebuklo. |
QUOTE (mallena @ 2004 09 29, 08:28) |
nu gal skubeti su pakeitimu dar ankstoka. Dar kazkokiu esminiu klaidu nepadare. ir beto mums buvo apibudintas kaip zmogus kuris daro stebuklus. tai ir laukiam to stebuklo. |