Įkraunama...
Įkraunama...

Stomatitas

QUOTE(Upokšnis @ 2008 08 07, 20:25)
Po kokių 3 - 4 dienų.  Jei neiškilo, gal jau ir nebus  g.gif Nevisada stomatitas pasireiškia pūslėmis  mirksiukas.gif

aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.JURGITA: 07 rugpjūčio 2008 - 19:59
Sveikos mamos, noriu paklaust. Mano pipiras nuo pirmadienio serga šituo brudu verysad.gif , antrad ir trečiad buvo temperatūros, šiandien jau ne. Ar galiu jį vest į lauką? ar gali jis draugaut su sveikais vaikais? ir dar klausimėlis per kiek laiko dantenos atitinsta ir pasidaro normalios spalvos, nes dabar tai dar gerokai patinusios ir labai raudonos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitav @ 2008 08 07, 23:50)
Sveikos mamos, noriu paklaust. Mano pipiras nuo pirmadienio serga šituo brudu verysad.gif , antrad ir trečiad buvo temperatūros, šiandien jau ne. Ar galiu jį vest į lauką? ar gali jis draugaut su sveikais vaikais? ir dar klausimėlis per kiek laiko dantenos atitinsta ir pasidaro normalios spalvos, nes dabar tai dar gerokai patinusios ir labai raudonos doh.gif

Aš į lauką tikrai vesčiau. O dėl bendravimo su kitais vaikais, tai nežinau, svarbu, kad kontakto labai artimo nebūtų g.gif O patinimas ir raudonumas turetų pranykti per keletą dienų.
Atsakyti
Virusinis stomatitas - užkrečiama virusinė liga (labai panaši į vėjauraupius - sukelia tos pačios grupės virusas, tik ilgalaikis imunitetas neįgaunamas). Su sveikais vaikais geriau nedraugauti, kol yra bent mažiausia žaizdelė burnytėje. Tinimas paprastai laikosi ilgiau, nei žaizdelės, bet jei temperatūra nukrito - greitai praeis.
Atsakyti
man ir iskilo klausimas,ar i lauka galim eiti? g.gif
tikrai brudas-liga,kiek vaikiukams nemalonumu sukelia verysad.gif
Atsakyti
Į lauką galit, bet kontaktuoti su kitais vaikais nepatariama. Reikia vengti ir didesnių susibūrimo vietų, kad nebūtų komplikacijų.
Atsakyti
Ar buna stomatitas be zaizdeliu burnoj? Nes mums temperatura laikes 38-39 7 paras, dabar krito iki 36.6-37.2. Gyd. aiskina, kad vaikui neatsiranda tos zaizdeles, nes organizmas labai kovoja su liga? Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 08 08, 12:08)
Į lauką galit, bet kontaktuoti su kitais vaikais nepatariama. Reikia vengti ir didesnių susibūrimo vietų, kad nebūtų komplikacijų.

aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Ka jus manot apie situos pozymius. Mano dickei, kai ji pati sako, nuo vakar skauda liezuvi. Jis nusetas tokiais panasiais i busimus pulinukus iskilimais. Vakar liezuvis buvo kaip parastai, o siandien jau tokie guziukai iskile. Ji vis dar sako kad skauda burna, tiksliau liezuvi g.gif Temperaturos kol kas nera. Kaip manot, kas tai galetu buti ? g.gif
Atsakyti
Kiek jums laikes dienu temperatura kas sirgote stomatitu? Nes mes niekaip nenumusam temperaturos. Vakar diena nebuvo jos, vakare atsirado vel 38.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .
Mano pipiras jau neblogai jaučias, temperatūros nėra, į lauką einam. Tik yra tokios dvi bėdelės-siaubingas kvapas iš jo burnos ir kraujuojančios dantenos. Jau antrą rytą po nakties miego randu kraujuotą pagalvę. Jau nežinau ką daryt, tepu kamistad, skalauju su ramunėlėm. Kaip sustabdyt tą dantenų kraujavimą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2008 08 09, 19:19)
Kiek jums laikes dienu  temperatura kas sirgote stomatitu? Nes mes niekaip nenumusam temperaturos. Vakar diena  nebuvo jos, vakare atsirado vel 38.

mums laikes 1.5paros verysad.gif
paskui po truputi krito.....
Atsakyti