berimaspasirodo nuo to kad tris dienas karsciavo irstaigiai numusetemp irsake jis isnyks...
o kas liecia viduriavima, tai is tiesu vaikiukas pirma pradejo viduriuot po to pakilo temp ir nustate kad stomatitas ir paleido is lig, pper ta para vaikas nesitustino, o vos gryzom namo ir vel viduravimas ir taip nuo pirmadienio...neramina kad viduriavimaszalias lyg gleives butu o ne tai kad butu siaip parastas viduriavimas(na juk vaikuciu ruda spalva turetu but)
Gali būti kad ligoninėje pasigavote kita virusą todėl vėl atsirado viduriavimas. tai nauja infekcija, nes jei būtų senoji ligoninėje irgi būtų viduriavusi, o Jūs sakėte kad ligoninėj išvis net nesituštino. Tiesiog tai kitas virusas prisikabino prie nusilpusio organizmo. Gerkit daugiau skysčių, jei pavyks duokit smektos (geriausiai ja suduodu su kokia varskyte ar jogurtu tada nepykina taip nuo tų miltelių)
na as daviau jogurto su bifido ir jogurto balterijom ir lyg tvarkoj, nes mes tik ir tustinames 1arba2kar i para(o tas viduriavimas buvo visi trys kartai iskart, na su pusv gal pertraukom)
gert duodu kiek geria, bet nezinau kaip su sysiuku turetu but, nes pampersai praktiskai sausi....bet gal ce tik man taip atrodo,plius sysiuko spalva tokia i ruda nesa...bet gal kad po nakties pampersas
gert duodu kiek geria, bet nezinau kaip su sysiuku turetu but, nes pampersai praktiskai sausi....bet gal ce tik man taip atrodo,plius sysiuko spalva tokia i ruda nesa...bet gal kad po nakties pampersas
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2009 03 20, 13:24)
Jeigu slapimo spalva tokia i rusva, tai tada tikrai truksta skysciu. Koncentruotas slapimas. Maniskis kai sirgo ir mazai gere irgi taip buvo.
Papildyta:
QUOTE(morta @ 2009 03 19, 12:29)
Geriam...gal ir nepakankamai, gerai, kad pati maitinu, nes arbatu neikisu...O ar kam yra ir oda aplink burnyte isberta? Siandien dar syki sia tema skaiciau, pasirodo, kad ant odos berimas, tas jau turi atibiotikus gerti... Mums tai berimas aplink burnyte gana stiprus, na dabar jau sasiukai pagrinde. Ar jusu maziams teka seiles? Mano seiliojasi nerealiai, merliu ir seilinuku neuztenka...
Morta, nesijaudink del seiletekio, tai normalu prie stomatito. Maniskiui ir temperatura buvo nukritus, ir jau valge normaliai, ir puslytes sugije buvo, bet seiles tekejo upeliais tol kol nepraejo dantenu paraudimas. Dar kokias tris dienas po ligos.
o jei tas slapimas konc tai ce juk jau negerai, as bijau kad nesutriktu kokia inkstu veikla, ar dar kas
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2009 03 20, 15:38)
o jei tas slapimas konc tai ce juk jau negerai, as bijau kad nesutriktu kokia inkstu veikla, ar dar kas
Tokio amziaus vaikui prarasti daug skysciu yra labai blogai, stenkites kad isgertu bent ~0,5 l i diena. Ir pasiskambinkite gydytojai. Nerizikuokite.
snd jis isgere tik 200ml gal 300 bet ce kartu jau su misinukais skaiciuojant o i vakara ir valgyt nenorejo...man tik keista kad suvalgo ir iskart tryst i kelnias, manau kad ce nuo to prakeikto aptamil, nes kai pries tai nedaviau tai ir kakutis buvo nor ir spalva ir konsistencija.....
o db jau ytariu kad skysciu jis neteko....jau bijau ryt i ligonine vaziuojam...
o db jau ytariu kad skysciu jis neteko....jau bijau ryt i ligonine vaziuojam...
sveikutės mamytės
, mano mažąji taip pat kankina stomatitas
jau trečią kartą iš eilės
pirmą kartą tai savaitę prasirgom be temperatūros tepiau kamistadu, antrą kartą temp iki39,7 kilo 3 dienas iš eilės kol galiausiai daktarė išrašė daktarino ir umckaloro tai labai padėjo,
bet va sekmadienį žiūriu ir vėl paberta vėliau aš perskaičiau vaistų lapelyje kad reik daktariną tept 1 sav po išnykimo pūlinuku tai dabar tepam bus matyt gal kaip nors pasveiksim

mamukai, o galit pasakyt kodel reikia duot kiausinio baltyma
ar ten koks vitaminas yra kurio labai reikia sergant stomatitu
bandziau duot savo mergytei, nes stomatita isigijom
bet jinai ziaugcioja nuo to baltymo
o gal galima su cukrum ji isplakt, tai bus skaniau

Mamytes,turiu klausima: mano sunelis ir seses dukryte yra beveik to paties amziaus (skirtumas vos 2 savaites) seses mazyle (8.5 men) susirgo stomatitu pries 2 savaites. Mes glaudziai bendraujam seimom
,tik vat dabar bijom vaikus suvest ,kad mano vaikutis neapsikrestu
Kiek laiko mes turim laikytis karantino? Seses dukryte jau kaip ir pasveiko,gal mes veltui bijom?

QUOTE(mrs.ieva @ 2009 03 29, 16:29)
mamukai, o galit pasakyt kodel reikia duot kiausinio baltyma
ar ten koks vitaminas yra kurio labai reikia sergant stomatitu
bandziau duot savo mergytei, nes stomatita isigijom
bet jinai ziaugcioja nuo to baltymo
o gal galima su cukrum ji isplakt, tai bus skaniau 

O kodėl nenorit Daktarin gel, Kamistad tepaliukų

O jei temperaturos nera ar reikia tepti burnyte? Siandien pastebejau, kad dukrytes burnyte ir prie lupu kampucuciu ir prie gerklytes ir liezuvis paberti baltais spuogeliais. Temperaturos nera, tai nezinau kokiu priemoniu imtis, nes dabar iki antradienio pas gydytoja nepapulsim.
ar imtis savarankisko gydymo? jei temperaturos nera, tai vadinasi grybelinis bus? tada daktarinu tepti?
ar imtis savarankisko gydymo? jei temperaturos nera, tai vadinasi grybelinis bus? tada daktarinu tepti?