Sveikos,
gal galite man kas nors pasakyti, ar galim valyti dantukus, kai stomatito pusleles nusede visur ant dantenu? Man baisu ten net prisiliesti, atrodo dantukus beavalant turetu labai vaikuciui skaudet...
QUOTE(Gelyteee @ 2009 06 09, 16:33)
Sveikos,
gal galite man kas nors pasakyti, ar galim valyti dantukus, kai stomatito pusleles nusede visur ant dantenu? Man baisu ten net prisiliesti, atrodo dantukus beavalant turetu labai vaikuciui skaudet...
Pavalyk su vata istirpinus vandeni sauksteli sodos.
QUOTE(eeeglute @ 2009 06 09, 20:02)
Pavalyk su vata istirpinus vandeni sauksteli sodos.
ACIU labai uz atsakyma

sveikos,net nezinau ar mums stomatita,sianakt uzkilo temperatura 39,2,ryte paziurejau burnyte,kazkaip keistu puslyciu zanduose,gomuryje,tokia burnyte keistai paburkus,valgant neskauda,net nezinau gal dar cia tik pradzia,tempa numusam ir vel atsiranda,gal kas susiduret,patarkit?

mano mazylei ir gi stomatias net ir nebe zinau ka daryti nieko beveik nevalgo tik daug geria vandens,natys bemiegios temperatura pastovei 38 jau sergam savaite ir dar nesimato pagerejimo net nebezinau ka daryti as tuoj nuprotesiu kaip padeti tam vargsui vaikeliui kad jam greiciau praeitu
negana to dar ir as uzsikreciau tai is vis tragedija

QUOTE(ispanija650 @ 2009 06 18, 15:50)
mano mazylei ir gi stomatias net ir nebe zinau ka daryti nieko beveik nevalgo tik daug geria vandens,natys bemiegios temperatura pastovei 38 jau sergam savaite ir dar nesimato pagerejimo net nebezinau ka daryti as tuoj nuprotesiu kaip padeti tam vargsui vaikeliui kad jam greiciau praeitu
negana to dar ir as uzsikreciau tai is vis tragedija 

ar jai skauda burnyte,o kaip buvo pirmomis dienomis,kaip pastebejai?as net nezinau ar lekt iki vaistines vaistu ar tikrai jam tas stomatitas,gyd.siandien musu nedirba

QUOTE(*Laurytė* @ 2009 06 18, 16:17)
ar jai skauda burnyte,o kaip buvo pirmomis dienomis,kaip pastebejai?as net nezinau ar lekt iki vaistines vaistu ar tikrai jam tas stomatitas,gyd.siandien musu nedirba 

daug seiliu leido labai,liezuvis pasidare visas baltas,ir smirdet pradejo is burnytes labai.

man atrodo jums bus irgi stomatitas nes po to visa burnyte puslytem pasidengia,gal jam dar neskauda kad jis valgo bet stengites duoti kuo daugiau skysciu kad acetonas nepakiltu,o temperatura nors ir numusit ji vel pakils mms jau visa savaite temperatura 38

QUOTE(ispanija650 @ 2009 06 18, 16:46)
daug seiliu leido labai,liezuvis pasidare visas baltas,ir smirdet pradejo is burnytes labai.
po to net neberode burnytes tik sake kad jaipopa ir rode i burnyte.
man atrodo jums bus irgi stomatitas nes po to visa burnyte puslytem pasidengia,gal jam dar neskauda kad jis valgo bet stengites duoti kuo daugiau skysciu kad acetonas nepakiltu,o temperatura nors ir numusit ji vel pakils mms jau visa savaite temperatura 38

o skalaujat,ar tepat kuom nors?kai serga vaikai nera blogiau,stiprybes,sveikit

QUOTE(*Laurytė* @ 2009 06 18, 17:52)
nezinau kad mums niekas nepadeda,net gydidtoja sake kad nuo sios ligos nera vaistu ji savaime praeina.mes tepam daktarino tepalu bet nemanau kad jis duoda efekto kokio,duok nuo temperaturos ibufena ar eferalgana nes dar ir skausma pamazina

beje tas skysti kurcia vis raso kad geras Ocenidol tai nieko is jo gero net vaistininke nepatare stebuklu sako nepadarys ir nepagerins situacijos

QUOTE(ispanija650 @ 2009 06 18, 19:16)
nezinau kad mums niekas nepadeda,net gydidtoja sake kad nuo sios ligos nera vaistu ji savaime praeina.mes tepam daktarino tepalu bet nemanau kad jis duoda efekto kokio,duok nuo temperaturos ibufena ar eferalgana nes dar ir skausma pamazina
sveikateles ir jums.
beje tas skysti kurcia vis raso kad geras Ocenidol tai nieko is jo gero net vaistininke nepatare stebuklu sako nepadarys ir nepagerins situacijos

tai vaistininkes ne viska zino.... jus juk nebandet Octenidol, ane? stebuklo nepadarys, bet palengvins gerokai ir tiek
stebuklas butu, jei per kelias minutes praeitu, tai tikrai nebus
dakratin yra nuo grybeliu ir mieliagrubiu sukeltu ligu, tai jei jis jums nepadeda, gal pas jus bakterinis stomatitas, ne grybeliu sukeltas?
skaitykit anotacijas ir ne visada klausykit vaistininkiu, jos gana daznai remiasi ne naukomis ziniomis, o tik asmenine patirtimi, t.y. kas ka nuo ko dazniausiai vartoja ir viskas, kaip ir mes visi
va, cia apie octenisept naudojima radau, o ju veiklioji medziaga ta pati, tik kad Octenidol naujesnis ir skirtas tik burnai
octenisept stomatitas
Neseniai prasirgom stomatitu. Nuo temp. ir nuo skausmo gerem IBUFEN, gydytoja sake, jei labai auksta temp galima duoti dviguba doze. Pries valgi po lupyte ispausdavau KAMISTAD N, pacios burnytes netepdavau, nes, anot gyd., skausmas nuo stomatito yra ziaurus... Duodavau gerti daug skysciu, nes valgyti sekesi labai sunkiai, ir tai suprantama. Kokius 5-8 kartus i diena su pipete i burnyte ilasindavau SALTALANKIO aliejaus. Buvo pradeje kraujuoti is dantenu, tai davem suciulpti ASKORUTINO po trecdali tab. Kaip daug kas cia ir rase, gydymo nuo virusinio stomatito nera, kad ir kaip sunku, reikia islaukti. Mums gydytoja nepatare naudoti jokiu tepalu burnytei, nei octenidol, nei dar ko nors, nes gal dar karta pasikartosiu, bet vaikui LABAI SKAUDA. Mes pasveikom per 10 d. Tikrai labai sunku ir gaila vaiko, bet svarbiausia, kad gertu daug skysciu.