Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 20

QUOTE(arune @ 2009 11 30, 14:24)

Ragnez  sunglasses2.gif . Sveikinu su naujais šeimos nariais.


aciu !
sinsilos oficialiai mano, tai vaikai nusprende, kad irgi nori gyvuneliu. benas uzsimane papugos doh.gif

QUOTE(arune @ 2009 11 30, 14:24)
O mums mokykloj karantinas tęsiamas... Reikėjo jau ryt eit, paskambino mokytoja, ir pasakė, kad iki ketvirtadienio tęsia karantiną. Vaikai, aišku, džiaugiasi.

benas jau siandien isejo i mokykla. karantinas buvo 1,5 savaites, dabar jau prasidejo pamokos.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 11 30, 16:20)
laba diena hi.gif
aha, as jus is sono seku, skaitau viska tyliai tyliai, ir vargelius ir dziaugsmelius.

raportuoju, lapkricio pradzioj su drauge buvom truputuka pabege atostogu i italija... jei kada teko skaityt Akselio Miuntes "Knyga apie San Michele", tai prisiminus paauglystes romantiskas nuotaikas nutarem aplankyti knygoje minimas vietas - Roma ir Kaprio sala. ispudziu daug ir graziu.

grizau staciai i gripa - vyresnysis is mokyklos parsinese, pas juos klasej visi buvo iskrite. prikabino gerai, prasirgom visi, isskyrus vyra - tas kazkokiu stebuklingu budu atsilaike. sake darbe draugiskai su visais kolegom kiekviena diena pusryciams valgydavo sumustinius su svieziais cesnakais. gal tas ir padejo biggrin.gif o mes pragulejom su temperaturom, galvu, raumenu skausmais ir kosuliu, gustui komplikavosi i bjauru bronchita, tai dar geria antibiotikus.

sestadieni isigijom nauju augintiniu - dvi sinsilas, mamyte ir dukryte. mamyte marta kokiu 3 metuku amziaus kremines spalvos ir raudonom akytem, o mazoji - 3-4 menesiu, sviesiai pilka, juodom akytem ir dar neturejo vardo. vaikai pramine pikachu, nes jiems labai panasi pasirode i ta pokemona. abi dar labai baikscios, ant ranku nesileidzia imamos, tai grozimes is tolo smile.gif labai mieli pukuotukai  wub.gif

thumbup.gif Na, taip ir nujaučiau, kad viskas pas tave gerai ir kad laaaabai aktyviai gyveni... Sodas jau tikriausiai sutvarkytas žiemavojimui... smile.gif Labai lauktume kelionės įspūdžių mūsų albumiuke. Ir labai gerai, kad jau išlipote iš gripo letenų...
Sveikinu atėjus naujiems šeimos nariams į gausią šeimą. Jiems pasisekė... biggrin.gif Man šinšilai - tokie "slaptukai" - voveraitės -zuikučiai-peliukai. Ir be abejonės - tokie gražūs... drinks_cheers.gif
Sveikatytės tau ir toliau kuo stipriausios ir dideliausios. Neužmiršk kartais, kaip pati sakai, mums paraportuoti. Mums svarbu ir džiaugsmai, kuriais gyvena kitos mergaitės. Tai pastiprina , įkvepia , ir verčia pažiūrėti į kai kuriuos dalykus nauju šviesesniu žvilgsnių. O šviesus žvilgsnis pakrauna šviesa mintis, o mintys kūną - ir tampa daug geriau nei buvo prieš minutę... wub.gif

QUOTE(arune @ 2009 11 30, 16:24)
SMALSUTIS  smile.gif

user posted image

Paaugo, paaugo,  paaugliukas jau.  tongue.gif

Oj, kokia grožybė wub.gif wub.gif wub.gif Taip ir norisi paimti ir pagniaužuoti... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 30 lapkričio 2009 - 21:31
Merginos,

vakar ne itin smagiai pasikalbėjom apie tai, kas čia yra į temą ir kas ne į temą. Daugelis supratote mano prašymą kalbėti į temą, kaip griežtą liepimą kalbėti tik apie vėžį, bet gink Die apie nieką daugiau. Taip atsitiko greičiausiai todėl, kad savo pačioje pirmoje žinutėje nepatikslinau apie kokį kalbėjimą į temą prašau... Žinoma, kad tai neliečia nei jūsų išgyvenimų, nei patirčių, nei kasdieninių džiaugsmų nei rūpesčių... Kalbėjau apie kartais čia rodomas jūsų namų augintinių nuotraukas. Ir net ne jas turėjau minty, o tai, kad po to keli ar keliolika komentarų būna būtent apie tai (na, koks gražus, koks mielas, linkėjimai ir pan.). Tai iš principo yra šiukšlės, žinant, kad jūsų tema yra prie svarbių. Jeigu tarkim, ateis žmogus prislėgtas, pamatys temą, atvers kažkurį puslapį, o ten masiškai apie augintinius plepama, jis net nesupras, kokia iš tikrųjų vertinga yra ši tema. Tai šitam jūsų smagiam paplepėjimui norėjau pasiūlyti ar atskirą temą Bendraminčių skyrelyje ar kokį fotoalbumą susikurt... Na, bet nenorit, tai nenorit. Nepriversiu biggrin.gif Bet tik labai prašysiu, per daug nenukrypkite nuo savo temos, nes juk suprantate, kad tai ne "chat'o" tipo tema apie bele ką, ji turi labai aiškią ir labai kilnią paskirtį...
Kad daugiau nebegrįžtume prie analizavimo kas ką ir kaip pasakė, pašalinau savo ir jūsų žinutes, susijusias su šia diskusija.

Stiprybės visoms ir geros nuotaikos 4u.gif

Rita
Atsakyti
Sveikos, džiugu, kad rasų lankos namučiuose šiandien smagi atmosfera. Kaip man pažįstamas tas jausmas, kai pasako, kad viskas gerai, nieko nėra, avažiuokit už pusmečio.
Tiesa, taip ir neparašėte nei viena, kiek žinučių galima rašyti temoje ir kodėl ją vis naują reikia kurti, kodėl negalima tęsti šios iki , pvz. 10 000 žinučių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 01 gruodžio 2009 - 04:14
Džiaugiuosi už mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Patr @ 2009 11 30, 23:26)
Tiesa, taip ir neparašėte nei viena, kiek žinučių galima rašyti temoje ir kodėl ją vis naują reikia kurti, kodėl negalima tęsti šios iki , pvz. 10 000 žinučių.

Ribojimas - 50 psl. Ir tada STOP.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 01 gruodžio 2009 - 04:15
QUOTE(*Rita* @ 2009 11 30, 23:21)
Kad daugiau nebegrįžtume prie analizavimo kas ką ir kaip pasakė, pašalinau savo ir jūsų žinutes, susijusias su šia diskusija.

Stiprybės visoms ir geros nuotaikos 4u.gif

Rita



Vse v derme, a a ja v belom.

SM stilius nesikeicia - trinu kada noriu ir ka noriu. O gal merginos priestarauja, kad ju zinutes trintu.

Sia grazia nata siulau tema ir uzdaryti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Julija-: 01 gruodžio 2009 - 09:30
Panos neleiskim, kad kazkas is kazkur tiesiog nubrauktu tai, ka dareme cia sitiek metu:

GERO ORO IKVEPIAM, BLOGA ISKVEPIAM IR ZYGIUOJAM TOLIAU 4u.gif

p.s. ar yra kas atidarines tema?
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2009 11 30, 22:30)
Mums svarbu ir džiaugsmai, kuriais gyvena kitos mergaitės. Tai pastiprina , įkvepia , ir verčia pažiūrėti į kai kuriuos dalykus nauju šviesesniu žvilgsnių. O šviesus žvilgsnis pakrauna šviesa mintis, o mintys kūną - ir tampa daug geriau nei buvo prieš minutę...  wub.gif 


Pacitavau šiuos žodžius kaip atsaką į postą apie "nenukrypimą nuo temos".
Reikia pabūti mūsų kailyje nors kiek, kad suprastum, kad gyvenimas vien "v...." - nieko gero...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 01 gruodžio 2009 - 10:06
QUOTE(Deganti @ 2009 12 01, 10:47)
GERO ORO IKVEPIAM, BLOGA ISKVEPIAM IR ZYGIUOJAM TOLIAU   4u.gif

drinks_cheers.gif

I gripo tema: http://www.soft.lt/H...aiLietuvoje.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Julija-: 01 gruodžio 2009 - 10:31
Labas
Praeitą naktį naktinėjome su *Rita*.
Buvau ir temą atidariusi, nepamenu per miegus , bet kažkuri spėjo ir parašyti.
Dabar jos nėra, bet atidarysiu raudonai raudoną tikrai.
Dėl mūsų nukrypimų į šalį , tai matau tokių rezervų:
Nuotraukų albume yra gyvūnėlių albumas.Tik perspėkime , kad ten atsirado mūsų mylimiausias gražuolis.
Gal kas moka , galim ir gražiausių augalėlių, rankdarbių albumą atidaryti.
Sveikinti su gimtadienias, kada jau mūsų nemažas būrelis, galim atsidaryti irgi albumėlyje skyrelį - sveikinimai, ten pilnai galime dėti atvirukus ir sveikinimo žodelius.Tik trumpai pagrindinėje temoje įspėjame, kad albume jos laukia siurprizas.Nes kaip tik sveikinimai kartais užima po kelis lapus.
Norėdami atsakyti į dalyvės klausimą, kopijuojant, gal nutrinkime, tai kas neliečia klausimo, nes atsakymas būna du sakiniai, o prieš tai cituojamas tekstas pusę lapo.
Gal dar kas kokių minčių turi?
Tada liks vietos geriems žodžiams, jausmams.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti