Kadangi šiame subforume renkasi pačios gražiausios, bet ne kūdžiausios Lietuvos moterys, manau, temai vietai tinkama.
Keletas citatų:
Noriu sulieknėti, kad lovoje patirčiau malonumą. Apie kokį seksą galima kalbėti, kai esu tokių gabaritų? Vyras manimi nebesidomi, nes po gimdymo aš papilnėjau. Gatvėje palydi pašaipiais žvilgsniais Anksčiau žiūrėdavo su geismu akyse, o dabar su pasigailėjimu. Apsirenk madingą sijoną su praskiepu pasišaipys. Štai ir sėdžiu viena, o juk taip pat esu gyvas žmogus, moteris, man norisi vyrų dėmesio. O esant tokioms formoms Akivaizdu, jog seksas ne mums!
Maja, 28 metai
Aš jau numojau ranka į lovos reikalus. Gal nusipirkti vibratorių, o vyrą atstumti? Kai tik užsimena apie seksą, aš iš karto puolu į ašaras. Nesigauna! Manęs lovoje per daug. Niekaip negaliu išsirinkti patogios pozos. Pati esu kaip gremėzdas: būnant ant viršaus sunku judėti, gulint apačioje trukdo stambūs klubai, pakelti kojas į viršų problema, pasivertus ant šono krūtinė kabo Susirieti į kamuoliuką, kad savęs nematytum, ant galvos užsitrauki antklodę ir grauži nagus: nori malonumo, bet jo nėra! O vyras lovoje taip pat kaip sunkų darbą dirbdamas: neapkabina, nepaglamonėja.
Žinoma, koks malonumas glamonėti tokį baisų kūną. Bet juk kartais galėtų vis dėlto vyras. Ir nuo tokio nepasitenkinimo vaikštau susinervinusi. O ką jis vieną kartą pasiūlė: Klausyk, savaitgalį nuvežkime vaikus mamai ir surenkime sau erotinę šventę: nurengsime vienas kitą ir pasimylėsime tiesiog ant sofos prieš veidrodį. Aš taip ir pritūpiau: negi vidury baltos dienos demonstruosiu savo kūną ir, negana to, pati žiūrėsiu į jo atspindį veidrodyje? Po tokios šventės aš pasikarsiu! Iš apmaudo net apsiverkiau, o jis įsižeidė. Ne, geriau aš numesiu bent 20 kilogramų, o paskui ir sekse viskas bus gerai.
Laima, 33 metai