Įkraunama...
Įkraunama...

Per stora seksui?

QUOTE(fazanas @ 2009 11 17, 10:30)
Taigi atsakykit man kas geriau? ax.gif

sudėk visus kūdumo plius ir minusus ir bus aišku kas geriau TAU smile.gif svarbiausia, kad tu gerai jaustumeisi smile.gif

bent jau dabar man atrodo, kad tos skūros kabančios yra geriau nei kabantys lašinukai, bet čia taip atrodo iš šono, kažin ką sakyčiau jei pačiai tos skūros kabėtų lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Smėlio laikrodis @ 2009 11 17, 13:13)
sudėk visus kūdumo plius ir minusus ir bus aišku kas geriau TAU smile.gif svarbiausia, kad tu gerai jaustumeisi smile.gif

bent jau dabar man atrodo, kad tos skūros kabančios yra geriau nei kabantys lašinukai, bet čia taip atrodo iš šono, kažin ką sakyčiau jei pačiai tos skūros kabėtų  lotuliukas.gif

va va drinks_cheers.gif
seip ir tas ir tas manau sukelia daug kompleksu,problemu ir bedu doh.gif tik vienos su tuo susitaiko,kitos -kovoja,trecios -nekreipia demesio,ketvirtos-igboruoja,penktos-kankinasi, ir dar daug daug manau variantu yra...
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2009 11 12, 10:19)
o va mano vyras sako,kad negaleciau glamonetis su kudute smile.gif sako nera ka ten liesti,vien tik kaulai,tai kam to reikia 4u.gif

Ne tik taviškis taip sako ax.gif
QUOTE(pepilota @ 2009 11 16, 03:02)
Kaip kurie g.gif  Tikrai protingas vyras niekada nesakys teisybes. 
Meluos vistiek. Busi patenkinta atsakymu, garantuoju biggrin.gif

Nemanau. Mes labai rimtai pakalbėjom šita tema, vakare jo iniciatyva dar pratęsėme diskusiją. Jis ne iš tų vyrų, kurie vardan ramybės ne tai kad meluoja, bet nepasako visko iki galo mirksiukas.gif
QUOTE(Mijos mama @ 2009 11 16, 08:29)
sakei prispaudei savaji,bet nesakei ka sake biggrin.gif

Sakė, kad kol aš jaučiuosi gerai, tol niekas netrukdo ir jam.
QUOTE(Smėlio laikrodis @ 2009 11 17, 13:13)
bent jau dabar man atrodo, kad tos skūros kabančios yra geriau nei kabantys lašinukai, bet čia taip atrodo iš šono

Sakytum, kad tos skūros- siaubų aidai doh.gif Man kaba verysad.gif Kai pasakiau jam, dėl kurios vietos konkrečiai nerimauju, jis tik nusijuokė- tos skūros jam niekada net neužkliuvo, jis jų net dorai nepastebėjo! Kad nesu lieknutė- taip, to nepaneigs niekas, nei slepiam, nei akcentuojam šitai, kita vertus, jis yra tvirtas dvimetrinis vyras ir šalia neatrodau apvalutė, gal todėl jam tai smarkiai nekliūna rolleyes.gif
Atsakyti
Aš saviškio paklausiau tiesiai šviesiai - ar matai, ar pastebi kai pastambėju kokiu 10kg ar sublogstu. Sako ne. Nu bet sakau aš +30kg nuo mūsų pažinties lotuliukas.gif Taaip susimąstė, pagalvojo, bet neišėjo jam pasakyt, kad pastebi. Akys gal pasakė daugiau, t.y. nustebo žiauriai nuo tokių skaičių, bet kaip suprantu jis jų neįsivaizdavo. Jį skaičius nustebino, o ne vaizdas, sako, ne nu nesąmonė, nu tu tokia pati doh.gif lotuliukas.gif
Ėmiau ir natūraliai pirmą syk patikėjau, kad jis tikrai nepastebi lotuliukas.gif
Tie kg trukdo tik man psichologiškai, daugiau niekam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio laikrodis @ 2009 11 19, 09:06)

sveikutes 4u.gif
ir as vakar su savo mb kalbejau ta tema,kazkiap priejua nuomones,kad tikrai kompleksuoju del savo svorio unsure.gif
ir taip,ir natraip bandem cia ziureti,bet jis jokiu priekaistu nieko neskae,tik sako pastebejau,ked jau nebetokia laisva esi g.gif doh.gif unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2009 11 19, 09:29)
pastebejau,ked jau nebetokia laisva esi

tai išeina, kad vyrai mūsų elgesį pastebi daug labiau nei kg g.gif Va kaip įdomu. Kas kam svarbu: mums kg, jiems elgesys... pasijutau kažkokia materialistė ir nedvasinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas visom 4u.gif
Paskaiciau ka jus cia rasot ir nusprendziau parasyt ir apie save(na va jau pradejau zliumbt cry.gif )nuo pat draugystes pradzios(kartu jau 10metu,vede5metus) vyras man sakydavo ,kad jau labai patinka putlesnes nei lentos nors yra ka apkabint ir pajaust siluma.Seksas pas mus visada buvo superinis thumbup.gif jis net pats sakydavo lyg pirma karta smileysex.gif .Praejo laikas pagymdziau sunu na ir aisku nemazai priaugau kg.bet skirtumo niekas nepastebejo.Ejo metai ir mes kartu nusprendem kad mum reikia dar vieno vaikiuko-stebukliuko,as pastojau ir pagymdziau dukryte,na tai cia viskas grazu.O visa esme tame,kad pries metus kag truputi daugiau vyras pradejo sakyciau nesveikai sportuoti ir sveikai maitintis ir numete 30kg,o as po gimdymo ir dar priagau,jis salia manes atrodo vos kaip ne sliekas,o mum jis visada taip sako kad mes vos ne suda valgom ir netgi kai pasiulai vaikui valgyt tai pyksta atseit vaikas kada uzsinores tada ir paprasys,(Apie tai as biski nugrybavau nuo temos,bet atleiskyt)Ir su visais savo pasysakymai jis man ivare toki kompleksa,kad as net niekada ir negalieciau pagalvuot kad gali but,ir jeigu ne dukryte tai stogas seniausiai butu nuvaziaves umn.gif
Nors kai mes mylejomes dienos sviesoj jau su musu tokiais pasektais rezultatais(musu skirtumas apie 50kg)jis pasake kad labai mane myli wub.gif
Atsakyti
O jei rimčiau įsigilintum į jo žodžius? Gal iš tiesų valgote riebesnį, kaloringesnį nei derėtų ar nesubalansuotą maistą?
Man visai suprantamas jo noras, numetus viršsvorį ir pradėjus sportuoti, maitintis sveikiau. Tuo pačiu ir tau nepakenktų- maitinantis sveikiau, kristų svoris, dėl ko labai kompleksuoji, o "pagavus kablį" po kiek laiko, žiūrėk, ir dingtų tas 50 kg. skirtumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 11 29, 16:35)
O jei rimčiau įsigilintum į jo žodžius? Gal iš tiesų valgote riebesnį, kaloringesnį nei derėtų ar nesubalansuotą maistą?
Man visai suprantamas jo noras, numetus viršsvorį ir pradėjus sportuoti, maitintis sveikiau. Tuo pačiu ir tau nepakenktų- maitinantis sveikiau, kristų svoris, dėl ko labai kompleksuoji, o "pagavus kablį" po kiek laiko, žiūrėk, ir dingtų tas 50 kg. skirtumas  mirksiukas.gif

Į jo žodžius jau senai isigilinau ir valgau ta pati ka ir jis +kokia nors sriuba isverdu nes ir vaikas labai megsta,tiktai kad as nesportuoju,tiesiog nera laiko arba jegu,nes ant mano piečiu 2vaikai ir vyrelis nes ir ji dar auklet reikia doh.gif arba mane jau pagavo kokia depresija g.gif O su tais 50 tai biski padauginau na nesvarbu skirtumas visvien yra,jo ir vel cia pas mane viskas ne i tema gavos verysad.gif
o Dabar i tema,tai mano nuomone tokia kad lovoje visi mes lygus sunglasses2.gif
Atsakyti
Maniškis jau irgi minėjo ,kad reiktų mesti svorį,nors pats valgo vėlais vakarais ir viršsvorį nemažą turi.,tuo pačiu ir man nepadea mesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liji @ 2009 11 30, 20:49)
Maniškis jau irgi minėjo ,kad reiktų mesti svorį,nors pats valgo vėlais vakarais ir viršsvorį nemažą turi.,tuo pačiu ir man nepadea mesti doh.gif

o va maniskis vakar uzsimane nakty valgyti,nuejau,pasildziau,ir paskui tik susivoke ir sako: as tureciau jaustis kaltas,nes taip tau nepadedu mesti svorio wub.gif

manau reiktu su vyrais tik pakalbeti ir paprasyti gal daugiau toliarancijos bent vakarais g.gif
Atsakyti
esu gan mazo ugio ir po gimdymo pora metu turejau nemaza svori 86kg tai pati labai nesmagiai jauciaus ir apsinuogint buvo kancia 4u.gif
Atsakyti