Atsakysiu ir aš - jei ne šiai, tai galbūt kitai mamytei pravers
Kepsniuko kepti išvis nereiktų, bent jau pirmaisiais maitinimo mėnesiais - siūlyčiau pakepinus patroškinti... Taip pat geriau nenaudoti aštrių prieskonių
Aš valgau vištieną/kalakutieną, jautieną, veršieną (pastarosiose daugiausia geležies - labiausiai tinkama, jei hemoglobinas žemas)... Verdu guliašą su morkytėmis, iškepu ir patroškinu kotletukus ar tiesiog gaminu mėsos troškinį su daržovėmis (morkytėmis, cukinijomis, topinambais, krapais, petražolėmis)... Dažnai ir orkaitėje (geriausia folijoje) kepu mėsytę, "netikrą zuikį"...
Daržovių pasirinkimas prie mėsytės ne toks ir didelis, dažniausiai valgau tarkuotus virtus burokėlius (paruoštus su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir druska) arba "Iceberg" salotą

Kartais pasimėgauju alyvuogėmis...
Geriu namines obuolių sultis (gausiai praskiedžiu vandeniu), slyvų kompotą (irgi skiedžiu vandeniu) - gal tai ir ne patys geriausi variantai, bet kitokių neturiu

Manau, vyšnių kompotas tikrai tinkamas

Taipogi perku gruziniškas granatų sultis (ne pakeliuose, o stikliniuose buteliuose) - jos irgi gana stiprios koncentracijos, skiedžiu vandeniu (jos irgi gerai, kai hemoglobinas žemas)... Verdu džiovintų obuolių kompotą
Iš karštų gėrimų dažniausiai geriu pankolių ar kmynų arbatas (labai gerai nuo pilvuko pūtimo)

Žalią ar juodą arbatas jei geriu, tai tik ryte, nes jos tonizuoja, vaikutis po to nemiega

Tinka vaisinės arbatos (tik, žinoma, geriau ne maišeliuose, kur vien "šiukšlės" surinktos), taip pat kmynų
Dėl duonos labai ginčytinas klausimas... Vieni sako, kad geriau baltą, nes nuo juodos (ruginės) pučia pilvuką, kiti teigia atvirkščiai - kad kviečiai negerai

Vienž, aš valgau tik batoną ir man tinka...
Įvairių kepinių su miltais (pyragų, keksų, blynų ir pan.) geriau atsisakyti, ypač tų, kurie verdami aliejuje (spurgos, žagarėliai ir pan.)

Žinoma, gerai apskritai riboti saldumynų kiekį, bet tas beveik neįmanoma