Įkraunama...
Įkraunama...

Seborėjinis dermatitas

Sveikutes,

Mano suneliui greit bus 3 men. Dermatologas pripazino seborejini dermatita. Ar gali jis but kazkaip susijes su antibiotiku vartojimu? Nes, kai buvom 1,5 men del ausu uzdegimo mums israse antibiotikus... ir pradejus juos gert atsirado labai storas, kaip sasai luobas ant galvytes. Tepiau aliejuku....nelabai jis atmirkdavo, bet po truputi po truputi beveik isnaikinau ta luoba....ir dabar man israse gert antibiotikus del pulingos anginos. Ir vel per nakti uzsidejo tas siaubingas luobas doh.gif Nebezinau, ka daryt, neatsimirko niekaip su aliejuku.
Gal tikrai tai su antibijotikais gali but susije g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Justgirllt @ 2010 10 18, 10:26)
Sveikutes,

Mano suneliui greit bus 3 men. Dermatologas pripazino seborejini dermatita. Ar gali jis but kazkaip susijes su antibiotiku vartojimu? Nes, kai buvom 1,5 men del ausu uzdegimo mums israse antibiotikus... ir pradejus juos gert atsirado labai storas, kaip sasai luobas ant galvytes. Tepiau aliejuku....nelabai jis atmirkdavo, bet po truputi po truputi beveik isnaikinau ta luoba....ir dabar man israse gert antibiotikus del pulingos anginos. Ir vel per nakti uzsidejo tas siaubingas luobas  doh.gif Nebezinau, ka daryt, neatsimirko niekaip su aliejuku.
Gal tikrai tai su antibijotikais gali but susije  g.gif ?

na nebent gali buti nuo susilpnejusio imuniteto, bet antibiotikai niekuo deti. as jų aplamai nevartojau o tuo labaiu dukrytė, o luobas buvo kaip jus sakote šašai, na net daktarė sako aš tokių nebuvau mačius. bet naikindavom (mirkindavom paskui tiesiog po truputi su šukom i rnet su visais plaukais nušukavom), bet plaukai pas mus ooo kokie dabar smile.gif pleiskanėlių yra bet jau jos okiso nedidukės. čia greičiausiai paveldima, jei vienas iš tėvų turi problemų su pleiskanom taip gali būti. bet savo kailiu jau patyriau, žinok jų su amžiumi mažėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silvijak @ 2010 10 19, 12:04)
na nebent gali buti nuo susilpnejusio imuniteto, bet antibiotikai niekuo deti. as jų aplamai nevartojau o tuo labaiu dukrytė, o luobas buvo kaip jus sakote šašai, na net daktarė sako aš tokių nebuvau mačius. bet naikindavom (mirkindavom paskui tiesiog po truputi su šukom i rnet su visais plaukais nušukavom), bet plaukai pas mus ooo kokie dabar smile.gif pleiskanėlių yra bet jau jos okiso nedidukės. čia greičiausiai paveldima, jei vienas iš tėvų turi problemų su pleiskanom taip gali būti. bet savo kailiu jau patyriau, žinok jų su amžiumi mažėja smile.gif

O pas jus kvapas to luobelio buvo??? Na, toks nemalonus...lyg koju neplautu g.gif biggrin.gif Vakar vyras nupirko Neutral baby aliejuka, tai tikrai pastebejau, kad su juo mums geriau atmirksta thumbup.gif Aisku, ne stebuklai, bet nors kazkas. Jauciu is manes paveldejo...pas mane linke pleiskanot antakiai, nosis bei galva doh.gif . Nors va, pas dukra nieko panasaus nebuvo, tikriausiai nepaveldejo smile.gif Na, su antibiotikais tiesiog turbut sutapimas gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Justgirllt @ 2010 10 19, 11:02)
O pas jus kvapas to luobelio buvo??? Na, toks nemalonus...lyg koju neplautu  g.gif  biggrin.gif Vakar vyras nupirko Neutral baby aliejuka, tai tikrai pastebejau, kad su juo mums geriau atmirksta  thumbup.gif  Aisku, ne stebuklai, bet nors kazkas. Jauciu is manes paveldejo...pas mane linke pleiskanot antakiai, nosis bei galva  doh.gif . Nors va, pas dukra nieko panasaus nebuvo, tikriausiai nepaveldejo smile.gif Na, su antibiotikais tiesiog turbut sutapimas gavosi  rolleyes.gif

Nemanau, kad cia sutapimas. Antibiotikai nera pacio dermatito atsiradimo priezastis, bet paumejimo - taip.
Atsakyti
mes sian buvom pas dermataloga labai gera, atrado seborejini dermatita verysad.gif , kudikiams jis paveldimas ir isaugamas, paumeja stipriau paprakaitavus ir siuo sezonu. Bet gydymui israse gamybinin hormonini tepala visam kunui, o g.gif kaip ta luobele is galvos iskrapstyt dar nesugalvojau...
Atsakyti
Sveikutes.Jungiuosi prie jusu . Mums gruodi bus metukai, tai siuo metu paskutine diagnoze yra seborejinis dermatitas. Patarkite kokius tepaliukus naudoti, kad sudrekinti odele, nes prasidejus sildymo sezonui veidukas pradejo labia raudonuoti.
O kas liecia kraujo tyrimus alergenu nustaymui, tai musikiui nieko neparode g.gif o sumokejome 200lt. Paskui dare odos biopsija 250lt, tai nustate zvyneline verysad.gif , bet kai nuvaziavome pas oodos gydytoja tai ji paake, kad seborejinis dermatitas. Tai taip ir kankinames nezinodami kaip gydytis doh.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2010 11 29, 22:56)
Sveikutes.Jungiuosi prie jusu . Mums gruodi bus metukai, tai siuo metu paskutine diagnoze yra seborejinis dermatitas. Patarkite kokius tepaliukus naudoti, kad sudrekinti odele, nes prasidejus sildymo sezonui veidukas pradejo labia  raudonuoti.
O kas liecia kraujo tyrimus alergenu nustaymui, tai musikiui nieko neparode g.gif o sumokejome 200lt. Paskui dare odos biopsija 250lt, tai nustate zvyneline verysad.gif , bet kai nuvaziavome pas oodos gydytoja tai ji paake, kad seborejinis dermatitas. Tai taip ir kankinames nezinodami kaip gydytis doh.gif  verysad.gif  verysad.gif

Sveika 4u.gif
ar bandėte naudoti taukmedžio sviestą? esu girdėjus,kad daug kam padeda,kam sausėja oda. Mes irgi jį naudojam...buvom nuo seborėjinio iki atopinio jau prieję,tai teko naudoti ir hormoninius tepalus.Bet jei pas jus dar tik seborėjinis,pabandykit taukmedžio sviestą. Dabar kai šalčiai prasidėjo-ypač gerai veidukui,nes jis riebus. Kūną po maudynių reiktų tepti dar drėgną.
Atsakyti
QUOTE(Nyte2006 @ 2010 06 21, 10:23)
Jokie kremukai ir vaistukai mums nepadėjo sad.gif
Bet kai "perlipau" per save ir pradėjau vaiką daug ploniau rengti nei pati atitinkamu metu rengiausi, rečiau maudžiau (kad odos vanduo nesausintų) ir kuo daugiau laiko grynam ore būti, odelės reikalai susitvarkė  biggrin.gif

Tikra tiesa, aš su keturių mėnesių dukryte irgi buvom pas Grušauską. Diagnozė - seborėjinis dermatitas paveldįtas iš vyro, nes pas jį yra nepanaikinamų pleiskanų. Jis neišgydomas, tik išaugamas. Liepė mažiau rengt, migdyti vėsiai, gausiai vėdint kambarius, grynas oras. Kad sumažintų niežėjimą, išrašė hormoninio tepalo, po poros dienu viskas susitvarkė, tačiau netepiau vieną dieną, vėl atsidaro raudoni išsausėję plotai, visos raukšlės raudonos ir degančios, vaikas raitėsi nuo niežulio. Žodžiu, trukt už vadžių, vėl iš pradžių. Draugė rekomendavo nusipirkti hiperfarmoj nauja kremą SODERMIX. Tai žinokit super, visoms mamoms patariu pabandyti. Jis atseit natūralus, iš pomidoru. Tai pradėjus tepti, pagerėjimo nebuvo. Maniau pasikankinsim penkias dienas, jei nepadės, pereisiu prie hormonu, guodžiau save, kad čia naturprodukt, taip greitai efekto nenorėti. Ir stebuklas! Hormonų taip ir neprireikė smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif Tiesiog, kadangi jai neniežtėjo, nesikasė, ir uždegimas nurimo. Iš pradžių tuo kremuku tepiau dukart dienoj, paskui tik vakarais, o dabar išvis tik po maudynių. Tiesa, ir maudom tik kas trečią dieną vėsiame vandenyje (33-34 laipsniai). Todėl viską labai greitai greitai darom, kad lėlytė nesušaltų. Po maudynių raukšlytes tepam SODERMIX kremuku, o visą kūnelį storu sluoksniu kokiu nors emolientu. Turėjom Bioderma, tai kvapas nekoks, buvo gerai, dabar turim Uriage, irgi gerai. Mažas manau skirtumas, tik Biodermos kvapas stiprokas. O ir šiaip ryte, dieną, kai vaikučius rengiat, nepatingėkit drėkinti odos, jai nebus drėgmės perdaug niekada. Aš pati, nors gėda prisipažinti gyvenime veido kremo neturėjusi, maniau, kad ir lialiukui nereikia. Pasirodo, kad kitaip. Tikiuosi savo patarimais padėsiu mamukėms kovot ir būtinai laimėt 4u.gif
Atsakyti
mums ir šiandien Grušauskas nustatė seborėjinį dermatitą. sakė 2-3 metų išaugsim, o dabar tepliotis ir drėkintis, bei neperkaisti, na žodžiu tą patį, ka prieš tai mamytė parašė... sakė galima nizoralį naudoti ir leliukam, tik kad į akytes nepatektų, dėl to sako ir nesiūlau, nes negali jokiu būdu į akis patekti. na bandysim susigyventi su šia savo ligele smile.gif
Atsakyti
Ir mums siandien N. Grusauskas nustate soobrejini dermatita. mums labai nieztejo pmpiliuka, ta iprirase tepaliuko ir liepe ateiti pirmadieni.
Atsakyti
perskaičiau visą temą, visom lygiai tą patį sako, kaip mintinai išmokęs smile.gif na eisiu ryt pas savo gydytoją žiūrėsiu ką ji sakys....
Atsakyti
Ir dar. Pastebejau, kad su pedkelnemis maziau niezti nei su sliauztukais. Matyt labiau priglunda ir maziau erzina odele.

Atsakyti