Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 11 08, 17:18)
Vaivos juosta, ar ne per daug tu cia su ta liniuote uzsibreziai? a?

Kąąą jau čia - baika smile.gif .

Koks angeliukas wub.gif .... kokia rožė wub.gif .... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 08, 17:48)
Koks angeliukas  wub.gif  .... kokia rožė  wub.gif  ....  wub.gif

mAN jis nerealiai grazus pasirode... wub.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis, vdapr, ačiū už jaukius namučius wub.gif
kristule, labai norėčiau, kad mums palengvėtų...vis dažniau prisimenu paskutines dienas ligoninėje ir vėl bandau iėškoti kas būtų jeigu būtų...beviltiška...gumulas gerklėje užstrigo...
ramybės mums visoms, ramybės, kad tik širdelės mūsų rastų kažkada tą išsvajotą ramybę...
Atsakyti
ar priimsit ir mane i jaukus namucius
Atsakyti
QUOTE(irinju @ 2009 11 08, 19:24)

Mielai prasom jungtis mirksiukas.gif Tik gaila,kad cia....

Vdapr,angeliukas nerealus wub.gif
Atsakyti
irinju, labai labai matosi, kad tau reikia pagalbos.... nes jaučiasi tavo blaškymasis, daugybė tavo klausimų, tavo nerimas ir skausmas... labai natūralu visa tai... viskas tau dar šviežia... ir dar labai daug daug visko priekyje.... bus akimirkų, kai skaudės taippat stipriai... nes tai nepasimiršta...
Atsakyti
supermama skaiciau jau seniai kai dar dukryte maza buvo po tuo kaip buvau nestuke o del naujumo tai taip gyvenime nesu nieko laiduojusi turiu omeny savu nes su vyru palaiduojam jo mama ir broli ir maniau kad greiciau mama ar teva ppalaiduosiu nei viena is savo vaiku niekad net neisivaizdavau to kovojom del dukrytes jai buvo inksto operacija 5men bet net pagalvot negalejau kad jai kazkas gali nutikti ji gyva ir sveikute nors ja dar pilve laiduojo o sunus atvirksciai kai buvo viskas kuo puikiausiai nestumo metu isgyveno tik 2 paras
Atsakyti
labutis.
vdapr- aciu uz siltus namelius 4u.gif .
mes po kelioniu- pavarge, prisiciauze ir pikti. jau suguldem vaikinus, dabar ramiai arbatos pagersiu. Urtei paraudo bambyte, nu kas gali but g.gif , dar ne vienam nera taip buve. kas dar per bedos verysad.gif .
labanakt
Atsakyti
cia mano laimingasis ciuozejas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 11 09, 00:06)
labutis.
vdapr- aciu uz siltus namelius 4u.gif .
mes po kelioniu- pavarge, prisiciauze ir pikti. jau suguldem vaikinus, dabar ramiai arbatos pagersiu. Urtei paraudo bambyte, nu kas gali but g.gif , dar ne vienam nera taip buve. kas dar per bedos verysad.gif .
labanakt

Kristulee kaip gi susvelninti tavo nerima, kaip duoti tau nors kruopelyte ramybes, kad galetum tiesiog dziaugtis savo Urtyte....Nesikabink prie minties , kad tau dabar ir mazule " kazkas" turi atimti. TAi tik bambutes paraudimas, gal kelnytes pritryne, gal dar kas nereiksmingo. Pasidezinfekuok kuo nors, pasiplauk silnnu kalio permanganato vandenuku. Jei matysi, kad labai kazkas negero darosi, pradeda puliuoti, ar paraudimas plinta, arba bambute puciasi tada tiesiog kreipsies i gydytoja. Nei vienas vaikas neuzauga be ibrezimu ir melyniu, ar su praradimais ar be ju kiekvienai mamai norisi, kad ju vaikiuku gyvenimas butu sklandus, bet gyvenimas is principo yra sudetingas ir nenuspejamas, todel gali galvoti, kad sugebesi apsidelioti aplink pagalvemis pries krisdama, bet tai bus tik iliuzija. ziauri tai tiesa, bet kitos deja nera. Tu is tiesu patyriai beprotiskai daug ir tas patyrimas matyt nebeisbles, nes turi 4 pupulius del kuriu kasdiena baisu ir 2 del kuriu kasdiena skaudu. Kaip tu manai kokio stiprumo turi buti moteris, kad atlaikytu visa tai pilnu tempu eidama per gyvenima. Neesi nei gelezine, nei visagale, todel tiesiog leisk sau nors kazkiek atsipalaiduoti, nors pabandyk, nes isigyvendama i savo itampa tu nieko gero nelaimesi, save visai nualinsi....
Papildyta:
labas vakarelis visom 4u.gif
Aciu Vdapr uz laukianti angela....
Papildyta:
QUOTE(irinju @ 2009 11 08, 20:24)

Is tiesu kaip Diveja parase, gaila, kad cia verysad.gif , bet jei jau taip ivyko dziugu, kad radai cia kelia....
DAbar klausimu etapas, noro viska sustabdyti, atsibusti ryte ir pamatyti, kad tai buvo tik nevykes kosmaras, etapas.... tai laikas kai riba tarp realybes ir iliuzijos issitryne, kai neliko tavo anksciau suvoktu ribu, kai tu nebezinai kur stovi, kodel stovi, kodel tu ir ar kada nors bus kitaip....Ateis ir kiti etapai...begalinio liudesio ir ilgesio, klaikaus suvokimo, kad tai tiesa,jie pinsis tarpusavyje, kol viena diena tu sedeliosi sau visu ivykiu paveiksla, gal netobula, gal kiek isblukusi, bet pakankamai aisku, kad galetum pradeti naujo gyvenimo kurima...O kol kas mes busim cia kai tau...
Atsakyti
aciu jau pradedu suvokti kad savo angeliuko jau nebeturesiu pradedu pikt ant savu gyvu vaiku stengiosi nepratrukti ir vyras neleidzia nors paciam nelengviau pradedu save kaltint kad is pradziu jo nenorejau norejau pasidaryti aborta bet del krizes ir pinigu nemokejimo darbe pavelavau po to buvo susitaikimas ir vaikiukas kaip tikras kovotojas kovojo uz save iki paskutines akimirkos kol kazkokia prakeikta infekcija neinese mano galerijoje yra jo nuotrauka tik reikia paspausti kad padidintu cia viskas kas liko atminimui dar vardas ir pavarde ant kryzelio zinau kad visos cia tai patiret todel cia su jumis bendraudama jauciu palengvejima nes tik tas kas isgyveno ta pati gali suprasti kita manes net motina nesupranta nes as gyva o anuko ji taip ir nemate ir net per laiduotuves pas anuka nebuvo
Atsakyti