QUOTE(alfa159 @ 2010 01 09, 16:57)
Na vat man irgi situacija... Man atveze pries savaite irgi is uzsienio ta Mirena sava nuosava sese. Bet cia mano gydytoja man sako, kad man ji netinka (karta organizmas jau atmete, plius kitos rizikos padideje). Tai sako, kad net nebandyciau antra karta Mirenos, nes pinigai ismesti vel bus. Svarstau, bet greiciausiai tai parduosiu, nes pinigai gi nemazi, kas kad daug pigiau, nei LT.
Tai kaip man reikes zmogus itikinti, kad nesu kokia zulike, rusyje mirenu falsifikatus stampuojanti?
Man atrodo, jei yra originali pakuote, nepraplesta, galiojimo data- tai viskas ok. Galu gale galima prie pirkejos akiu atplesti pakuote kartu ir paziureti, kaip atrodo viduje.
LT kainos nenormalios.
manau, tu suklydai, kad nepasitarusi su gydytoju ja pirkai, jei jau viena karta tau netiko...na, bet parduosi-pamatysi, tik jokiais budais nepleskit pakuotes, ja turi teise atplesti tik gydytojas

vien cia, forume, paskaiciusios tavo zinute, kad parduodi pigiau nei LT, tau parasys ne viena, va, ir as buciau parasius, tik pries savaite nusipirkau