Įkraunama...
Įkraunama...

spirale "MIRENA"

QUOTE(MODELiukai @ 2010 01 08, 22:24)
drinks_cheers.gif  ir mano tokia nuomone.

visoms, netikincioms niekuo, tik savim, vienintelis kelias i LT vaistines biggrin.gif jeigu jums daleiskim parveza koks draugas ar giminaitis is Lenkijos, Belgijos ar Prancuzijos, jus, zinoma, juo tikite...o jei jis parveza ne viena, o kelias pardavimui, kad uzdirbti ir nezino, kaip jas parduoti ir deda skelbima...tai reiskias jis sukcius kazkoks ir nori neva jus apgauti..........nezinau, as susipazinau faina moteri is Kauno, jai karts nuo karto atveza Mirena is kitos salies, jinai manim patikejo, as ja...isigijau pigiau...faina, kad yra tokiu zmoniu.......o tai reiketu "maitinti" tuos LT besocius farmacijos didmenininkus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 01 06, 21:22)
is Prancuzijos, 125 eur, pazistama atveze iki Lenkijos, kita savaite parvez i Lietuva. O ten pasirodo Mirenos kaina yra kompensuojama, tai moterys uz ja kapeikos moka, o mes.... doh.gif

Na taip, mes labai turtinga salis, o ypac jos gyventojai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 01 08, 20:42)
visoms, netikincioms niekuo, tik savim, vienintelis kelias i LT vaistines  biggrin.gif jeigu jums daleiskim parveza koks draugas ar giminaitis is Lenkijos, Belgijos ar Prancuzijos, jus, zinoma, juo tikite...o jei jis parveza ne viena, o kelias pardavimui, kad uzdirbti ir nezino, kaip jas parduoti ir deda skelbima...tai reiskias jis sukcius kazkoks ir nori neva jus apgauti..........nezinau, as susipazinau faina moteri is Kauno, jai karts nuo karto atveza Mirena is kitos salies, jinai manim patikejo, as ja...isigijau pigiau...faina, kad yra tokiu zmoniu.......o tai reiketu "maitinti" tuos LT besocius farmacijos didmenininkus  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(LoveIs @ 2010 01 09, 13:48)
Na taip, mes labai turtinga salis, o ypac jos gyventojai  doh.gif

O ka mes...?o mes "maitinam" tuos LT besocius farmacijos didmenininkus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 09 sausio 2010 - 14:23
Na vat man irgi situacija... Man atveze pries savaite irgi is uzsienio ta Mirena sava nuosava sese. Bet cia mano gydytoja man sako, kad man ji netinka (karta organizmas jau atmete, plius kitos rizikos padideje). Tai sako, kad net nebandyciau antra karta Mirenos, nes pinigai ismesti vel bus. Svarstau, bet greiciausiai tai parduosiu, nes pinigai gi nemazi, kas kad daug pigiau, nei LT.

Tai kaip man reikes zmogus itikinti, kad nesu kokia zulike, rusyje mirenu falsifikatus stampuojanti? blink.gif

Man atrodo, jei yra originali pakuote, nepraplesta, galiojimo data- tai viskas ok. Galu gale galima prie pirkejos akiu atplesti pakuote kartu ir paziureti, kaip atrodo viduje. g.gif

LT kainos nenormalios. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2010 01 09, 16:57)
Na vat man irgi situacija... Man atveze pries savaite irgi is uzsienio ta Mirena sava nuosava sese. Bet cia mano gydytoja man sako, kad man ji netinka (karta organizmas jau atmete, plius kitos rizikos padideje). Tai sako, kad net nebandyciau antra karta Mirenos, nes pinigai ismesti vel bus. Svarstau, bet greiciausiai tai parduosiu, nes pinigai gi nemazi, kas kad daug pigiau, nei LT.

Tai kaip man reikes zmogus itikinti, kad nesu kokia zulike, rusyje mirenu falsifikatus stampuojanti?  blink.gif

Man atrodo, jei yra originali pakuote, nepraplesta, galiojimo data- tai viskas ok. Galu gale galima prie pirkejos akiu atplesti pakuote kartu ir paziureti, kaip atrodo viduje.  g.gif

LT kainos nenormalios.  doh.gif

manau, tu suklydai, kad nepasitarusi su gydytoju ja pirkai, jei jau viena karta tau netiko...na, bet parduosi-pamatysi, tik jokiais budais nepleskit pakuotes, ja turi teise atplesti tik gydytojas schmoll.gif vien cia, forume, paskaiciusios tavo zinute, kad parduodi pigiau nei LT, tau parasys ne viena, va, ir as buciau parasius, tik pries savaite nusipirkau smile.gif
Atsakyti
o kiek mirena kainuoja vaistineje ir kurioj pigiausia?
Atsakyti
Domiuosi ir aš mirena, tik labai bijau dėl svorio, nes vistik manau, kad nuo kt svoris auga, bent jau man taip atrodė kai vartojau geriamus. Tuo pačiu manau, kad taip ne visoms, kurios nėra linkusios pilnėti manau problemų ir neturi šiuo klausimu. Bet patyrinėjusi viską ką siūlo šiuo metu rinka manau, kad nieko geraiu už mireną kaip ir nėra jei jau neišeina natūraliai saugotis. O jei jau leliaus tikrai nesinori tai tas natūralus saugojimasis man labaiiii nepatikimas vistik. Beje aš manau, kad mirena tinkama dėti tada kai jau vaikiukų daugiau nėra planuose smile.gif
Atsakyti
na pagaliau ir as turiu sita 10 pasaulio stebukla na ziuresim kaip mano organizmas ji priims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulka @ 2010 01 11, 20:58)
na pagaliau ir as turiu sita 10 pasaulio stebukla na ziuresim kaip mano organizmas ji priims smile.gif

taip pat ir as smile.gif laukiu vizito pas gydytoja, manau, turesim, ka papasakoti 4u.gif
Atsakyti
Sakykit ar yra svarbu kelintą mėnesinių dieną dėtis šią spiralę.Mano gydytojas atvažiuojantis.Norėčiau pataikyt į tą dieną.Bet tarkim antra ir paskutinė mėnesinių dienos būna nevienodos.Gal yr arekomendacijos kuri mėnesinių diena palankiausia.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2010 01 12, 15:44)
Sakykit ar yra svarbu kelintą mėnesinių dieną dėtis šią spiralę.Mano gydytojas atvažiuojantis.Norėčiau pataikyt į tą dieną.Bet tarkim antra ir paskutinė mėnesinių dienos būna nevienodos.Gal yr arekomendacijos kuri mėnesinių diena palankiausia.

Mano gydytoja sake atvaziuoti 4 menesiniu diena 4u.gif
Atsakyti
As dejaus isvis ne per mmm.
Atsakyti