Įkraunama...
Įkraunama...

spirale "MIRENA"

QUOTE(GABRIIELA @ 2010 03 07, 17:19)
VISOM 4 UZ thumbup.gif

O aš visom 4 PRIEŠ schmoll.gif , nes esu iš tų, kurioms ji netinka. Nešiojau ją 1,5m. , bet po švenčių eisiu jos atsikratyt. Gaila, kad parduot negaliu, kaip kitų padėvėtų daiktų, nes suma nemaža į balą išmesta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 10 kovo 2010 - 15:12
QUOTE(Selga @ 2010 03 10, 15:08)
O aš visom 4 PRIEŠ  schmoll.gif , nes esu iš tų, kurioms ji netinka. Nešiojau ją 1,5m. , bet po švenčių eisiu jos atsikratyt. Gaila, kad parduot negaliu, kaip kitų padėvėtų daiktų, nes suma nemaža į balą išmesta  lotuliukas.gif

na jau suma neismesta, jau 1.5 isnesiojai, tai kaip ir atsipirko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2010 03 10, 15:08)
O aš visom 4 PRIEŠ  schmoll.gif , nes esu iš tų, kurioms ji netinka. Nešiojau ją 1,5m. , bet po švenčių eisiu jos atsikratyt. Gaila, kad parduot negaliu, kaip kitų padėvėtų daiktų, nes suma nemaža į balą išmesta  lotuliukas.gif

o kas buvo???
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 03 10, 16:51)
Tai rytoj nedarba diena g.gif

as ne LT gyvenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2010 03 10, 18:14)
o kas buvo???

Atsakymas čia . Atsiprašau, kad tingiu perrašinėti blush2.gif Tiesa, be visa to dar reikėtų pridėti sukeltą frigidiškumą, ko irgi nepavadinčiau gyvenimo džiaugsmu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 10 kovo 2010 - 19:12
turiu mirena jau daugiau kaip 4 metus,bet daugiau jos nebesideciau schmoll.gif kas del beveik visai nebunanciu menesiniu ir baimes pastoti- puiku,bet kas liecia visiska lytinio potraukio dingima ,nuolatini galuniu tirpima,(tai prasidejo nuo mirenos, keista, bet ginekologe nieko blogo neizvelge)beprotisko galvos riebalavimosi - sakau mirena cia pasidarbavo 100% verysad.gif
Atsakyti
na va ir as su nauja "drauge", turejo deti ketvirtadieni,bet menesines velavo tai tik siandien. Siaip tai jausmas kaip ima megini vezio testu, tik kaip juokauju uzjudino matyt, tai taip plaukt pradejau,kad dziaugiuosi jog i darba neinu,nes tamponu nepatria naudoti kol kas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ir as su Mirena, siandien idejau. Kai kalbejau siandien su gydytoja tai liepe pries vaziuojant isgert kokiu nuskausminanciuju. Skausmo tokio nebuvo, bet toks nemalonus jausmas biski buvo, nors ir papurske dar kazko nuo skausmo. Liepe ateiti po pirmu mmm ir kokias 3 dienas pagerti Nimesil.
Atsakyti
QUOTE(Daivulka @ 2010 03 02, 19:06)
Sveikos. Taigi siandien buvau pas gine, eina antras ciklas po mirenos idejimo. Tepliojo istisai beveik 6 savaites. Siandien po patikrinimo pasake, kad viskas gerai. Dabar jau 2 savaite kaip nebetepa, dziaugiuosi, o tai galvojau jau reks gyventi istisai su tepliojimais. Kolkas esu visiskai patenkinta.

o man jau beveik du menesesiai kaip ideta-kasdien teplioja -kazkaip kartais net verkiu nuo sito dalyko, nes siaip maiso gyventi normalu gyvenima su vyru (bent jau man tai nemalonu). bet vis guodziuosi kad puse metu praejus gal susinormalizuos.

QUOTE(*Kaledine* @ 2010 03 03, 23:49)
Na ka, isidejau vakar mirena.truputeli teplioja, bet siandien ziauriai  pusiau skauda.. gal kas ir jaute tokius skausmus? g.gif

skausmai kaip pries mm buvo gal kokia savaite, bet nera labai skausmingi, tiesiog nemalonu ir tiek buvo ir prislegta jauciausi... bet dabar bent tai praejo... Bet galvos skausma tai isigijau tikrai-nzinau ar nuo Mirenos, bet anskciau taip daznai nebudavo..

QUOTE(JurgaJ @ 2010 03 04, 16:02)

Jo su oda ir man ne pyragai jau apie por ametu neberdavo manes, o po idejimo-vajej kokia oda isberta  verysad.gif  Nors pelenen dainininke Gintare paziurejusi i mane sake , kad nuo pieno produktu, bet pries tai du metus kazkodel nebere... Kazkaip tai nurasau Mirenai.

QUOTE(-luka- @ 2010 03 09, 19:17)
As ir planuoju isideti, bet pirma zaizdele gine liepe susitvarkyti. O kaip jums su svorio augimu, nes ji hormonine g.gif , kaskaip sitas dalykas stabdo??

Del svorio kazkaip normaliai per gimdymus abu priaugdavau po 25 kg, bet dabar sveriu vel 50kg, kazkaip neauga +- 1kg sviruoja ir viskas, gal priaugti ir vertetu, tiksliau noreciau, bet nepavyksta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorkiuke: 16 kovo 2010 - 11:54
QUOTE(-luka- @ 2010 03 09, 18:17)
As ir planuoju isideti, bet pirma zaizdele gine liepe susitvarkyti. O kaip jums su svorio augimu, nes ji hormonine g.gif , kaskaip sitas dalykas stabdo??

nezinau ar tai Mirenos kalte ar ne, bet sia ziema uzsimeciau 3kg, kai paprastai perziemojimui užtekdavo 1-1,5kg smile.gif

QUOTE(Kibelė @ 2010 03 10, 11:04)
na va ir man ryt jau "didzioji" diena kai desiuos mirena, kiek zinau pati procedura trunka apie 10 min, o po to visos normaliai grizot i darbus? nes man iseigines neduoda

Siūlau procedūra atlikti po darbo, bus geriau jei tiesiai namo po jos keliausite.
Atsakyti
Na antra man diena su Mirena. Galva tokia sunki ir miego traukia, kojos biski dreba g.gif , toks jausmas kaip pirma diena mmm. Pilvas neskauda ir neteplioja.
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 03 16, 18:48)
Na antra man diena su Mirena. Galva tokia sunki ir miego traukia, kojos biski dreba g.gif , toks jausmas kaip pirma diena mmm. Pilvas neskauda ir neteplioja.

tai mes ta pacia diena dejomes mirksiukas.gif man gal mieguistumas ima dugiau,bet siaip dejo vidury menesiniu tai ir taip dar biski pateplioja, nors nakti jau svari buvau ir diena tik iklotu reikejo, tikekimes tuo ir baigsis ax.gif
net nezinau, atrodo jauciuosi kaip iprastai, kartais sumaudzia pilva ir tiek
Atsakyti