QUOTE(Daivulka @ 2010 03 02, 19:06)
Sveikos. Taigi siandien buvau pas gine, eina antras ciklas po mirenos idejimo. Tepliojo istisai beveik 6 savaites. Siandien po patikrinimo pasake, kad viskas gerai. Dabar jau 2 savaite kaip nebetepa, dziaugiuosi, o tai galvojau jau reks gyventi istisai su tepliojimais. Kolkas esu visiskai patenkinta.
o man jau beveik du menesesiai kaip ideta-kasdien teplioja -kazkaip kartais net verkiu nuo sito dalyko, nes siaip maiso gyventi normalu gyvenima su vyru (bent jau man tai nemalonu). bet vis guodziuosi kad puse metu praejus gal susinormalizuos.
QUOTE(*Kaledine* @ 2010 03 03, 23:49)
Na ka, isidejau vakar mirena.truputeli teplioja, bet siandien ziauriai pusiau skauda.. gal kas ir jaute tokius skausmus?
skausmai kaip pries mm buvo gal kokia savaite, bet nera labai skausmingi, tiesiog nemalonu ir tiek buvo ir prislegta jauciausi... bet dabar bent tai praejo... Bet galvos skausma tai isigijau tikrai-nzinau ar nuo Mirenos, bet anskciau taip daznai nebudavo..
QUOTE(JurgaJ @ 2010 03 04, 16:02)
Jo su oda ir man ne pyragai jau apie por ametu neberdavo manes, o po idejimo-vajej kokia oda isberta

Nors pelenen dainininke Gintare paziurejusi i mane sake , kad nuo pieno produktu, bet pries tai du metus kazkodel nebere... Kazkaip tai nurasau Mirenai.
QUOTE(-luka- @ 2010 03 09, 19:17)
As ir planuoju isideti, bet pirma zaizdele gine liepe susitvarkyti. O kaip jums su svorio augimu, nes ji hormonine

, kaskaip sitas dalykas stabdo??
Del svorio kazkaip normaliai per gimdymus abu priaugdavau po 25 kg, bet dabar sveriu vel 50kg, kazkaip neauga +- 1kg sviruoja ir viskas, gal priaugti ir vertetu, tiksliau noreciau, bet nepavyksta...