Įkraunama...
Įkraunama...

spirale "MIRENA"

QUOTE(Margareta @ 2010 04 29, 11:07)
skaiciau...bet gal dar atsiras svieziu patirciu  ax.gif

vakar pirkau Camelia vaistinej tai jokio recepto nereikejo, tik 1 dien areikejo paklaukti kol uzsakys
Atsakyti
a..matai kaip, pasirodo dar kartais reik palaukti..mano vyras isvyko i Vengrija keliom dienom tai iteikiau jam lietuviska recepta Mirenai, sakau gal vdruk ten pigiau ras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 05 05, 14:28)
a..matai kaip, pasirodo dar kartais reik palaukti..

as nepataikiau nei vienoj vaistinej,kad turetu...visur sake,kad reik uzsakyt,nes tokiu brangiu tipo nelaiko , "neisaldo" pinigu... laksciau tada per ivairias vaistines,noredama palygint kaina,tai gal taip sutapo,bet niekur neturejo... Cia Vilniuj, ne balbieriskio kaime kokiam doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2010 05 05, 17:29)
as nepataikiau nei vienoj vaistinej,kad turetu...visur sake,kad reik uzsakyt,nes tokiu brangiu tipo nelaiko , "neisaldo" pinigu... laksciau tada per ivairias vaistines,noredama palygint kaina,tai gal taip sutapo,bet niekur neturejo... Cia Vilniuj, ne balbieriskio kaime kokiam  doh.gif  biggrin.gif

tas tiesa, Mirena yra uzsakoma, o kaina tai visur turi pasakyti paklausus, iveda ta preke i kompiuteri ir mato kaina, man tai pasakydavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 05 05, 19:49)
tas tiesa, Mirena yra uzsakoma, o kaina tai visur turi pasakyti paklausus, iveda ta preke i kompiuteri ir mato kaina, man tai pasakydavo  4u.gif

sveiki,pirkau mirena tiesiai is farmacininku platintoju,tai mokejau 450,bet nepamenu kokia saite uzsieniniam isskaiciau,kad mirenos negali detis moterys,pas kurias yra varikozines kojos,o juolab jeigu dar yra operuotos. O as esu pries 1,5 metu operuota,koju venos. Taiva,kaip tas susije,nzn,bet mano gyditoja nk apie tai nzn. Bijau det kolkas,lauku kokio info dar.
Atsakyti
QUOTE(vaida37 @ 2010 05 07, 08:13)
sveiki,pirkau mirena tiesiai is farmacininku platintoju,tai mokejau 450,bet nepamenu kokia saite uzsieniniam isskaiciau,kad mirenos negali detis moterys,pas kurias yra varikozines kojos,o juolab jeigu dar yra operuotos. O as esu pries 1,5 metu operuota,koju venos. Taiva,kaip tas susije,nzn,bet mano gyditoja nk apie tai nzn. Bijau det kolkas,lauku kokio info dar.

gali buti, nes venu varikozes atiradimas gali buti del trombu, o kaip zinia trombai ir hormonine kontracepcija nedraugauja.
nebet reiktu pasidaryti tyrimus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 07 gegužės 2010 - 09:05
QUOTE(***akire*** @ 2010 05 04, 10:45)
man irgi gydytojas nieko nesake apie siulus, turbut ir nereikia kisti pirstu, kur nereikia  4u.gif nors info parasyta kas menesi tikrintis po mmm, ar ji dar vietoj  smile.gif man ryt bus dvi savaites kaip as su Mirena, po idejimo nebuvo jokiu tepliojimu apie 5 dienas -absoliuciai svaru, o dabar 5 ta diena, kaip kraujuoju, kazin, ar cia menesines, ar kas? Gal kam yra taip buve? g.gif

O kada paciai idejo, man tai dejo penkta menesiniu diena( nes 3 ir 4 dienos buvo svaitgalis). Jeigu iskart po menesiniu tai tikrai dar ne jos taip turi buti. Man dabar jau dvi savaites irgi, tai teplioja taip normaliai, o kartais jau ir kraujavimas atrodo... Bet taip ir turi buti, vienos daugiau kraujuoja, kitos maziau. Man dar priedo ir paskauda kartais gerokai. Man liepe po pirmu mmm ateiti pasitikrinti ar viskas ten gerai ir zymeti toj knygutej, kur buvo prie mirenos kiek laiko kraujuosiu. Ir dar sake, kad daznai jau nebuna mmm, tai sako ateik mazdaug kai jos turetu buti praejusios. Tai dar uz poros savaiteliu bus aisku ar gerai isistate. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusiki: 09 gegužės 2010 - 14:06
QUOTE(pusiki @ 2010 05 09, 16:03)
O kada paciai idejo, man tai dejo penkta menesiniu diena( nes 3 ir 4 dienos buvo svaitgalis). Jeigu iskart po menesiniu tai tikrai dar ne jos taip turi buti.  Man dabar jau dvi savaites irgi, tai teplioja taip normaliai, o kartais jau ir kraujavimas atrodo... Bet taip ir turi buti, vienos daugiau kraujuoja, kitos maziau. Man dar priedo ir paskauda kartais gerokai. Man liepe po pirmu mmm ateiti pasitikrinti ar viskas ten gerai ir zymeti toj knygutej, kur buvo prie mirenos kiek laiko kraujuosiu. Ir dar sake, kad daznai jau nebuna mmm, tai sako ateik mazdaug kai jos turetu buti praejusios. Tai dar uz poros savaiteliu bus aisku ar gerai isistate. smile.gif

man tai idejo 12 dienu po menesiniu, nes per jas nepavyko susitikt su gydytoju-jis buvo isvykes i uzsieni, tai sake, kad nesvarbu visai...tai dabar ir nezinau, kada tu mmm laukti, man tai nieko neskauda, is vis nejauciu nieko, tik biski teplioja, bet buna dienoj kelias valandas nurimsta, paskui vel patepa, bet dar tik trys savaites kaip ideta, tai anksti daryti isvadas...o pas gydytoja po menesio, jis nesake po mmm, tiesiog po menesio pasitikrinti, kaip isitvirtino spirale 4u.gif
Atsakyti
pries idedant tiria echoskopu? g.gif va man vyras parveze mirena is Vengrijos uz 550 litu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 05 09, 20:45)
man tai idejo 12 dienu po menesiniu, nes per jas nepavyko susitikt su gydytoju-jis buvo isvykes i uzsieni, tai sake, kad  nesvarbu visai...tai dabar ir nezinau, kada tu mmm laukti, man tai nieko neskauda, is vis nejauciu nieko, tik biski teplioja, bet buna dienoj kelias valandas nurimsta, paskui vel patepa, bet dar tik trys savaites kaip ideta, tai anksti daryti isvadas...o pas gydytoja po menesio, jis nesake po mmm, tiesiog po menesio pasitikrinti, kaip isitvirtino spirale  4u.gif

Per mmm deda todel, kad ten tipo minksciau buna tom dienom, bet aisku galima bet kada. Man liepe ateiti po mmm, nes kaip tik ir bus menuo praejes, tai matyt visi gydytojai po men tikrina kaip isistvirtina. O Jums manau tikrai kaip tik dabar ir yra mmm, nes dejot 12-ta diena + dar pora savaiciu, tai taip ir turetu buti.
O man atrodo mazeja tepliojimas 4u.gif Tik bijau kai pasigiri... blush2.gif Na bet gal taip nebus.
Atsakyti
QUOTE(pusiki @ 2010 05 10, 12:59)
Per mmm deda todel, kad ten tipo minksciau buna tom dienom, bet aisku galima bet kada. Man liepe ateiti po mmm, nes kaip tik ir bus menuo praejes, tai matyt visi gydytojai po men tikrina kaip isistvirtina.  O Jums manau tikrai kaip tik dabar ir yra mmm, nes dejot 12-ta diena + dar pora savaiciu, tai taip ir turetu buti.
O man atrodo mazeja tepliojimas  4u.gif  Tik bijau kai pasigiri... blush2.gif  Na bet gal taip nebus.

as klausiau gydytojo, kaip cia bus su mmm, tai sake, kad i ankstesni cikla nereguoti, nebutinai taip bus, dabar pagal Mirena turi viskas susistatyti, tai man menuo po idejimo bus 21 geguzes, tai kazkur ir eisiu tuo metu pasitikrint, o geriausia tai antro menesio palaukt ir paziuret, kada kaip viskas bus, nes gali isvis tu mmm nebebuti, bet vis tiek eisiu po 21d. pasitikrinti...siaip, as tai labai patenkinta su Mirena kol kas, tai ne taip, kaip geriant KT, dingo ir ispustas pilvas, ir krutine atsileido, zodziu, pojutis fantastiskas, atsiblokavo visas organizmas, parejau atgal i savo kuna...nors dar anksti daryti kazkokias isvadas, bet pradzia tikrai gera smile.gif
Atsakyti
As irgi labai patenkinta mirena. Kiek prisiskaicius buvau kad daugeliui netinka, galvojau, kad tikrai man netiks... thumbup.gif Ir baigesi tas tepliojimas ir skausmas(kaip tik lygiai po dvieju savaiciu), na jeigu dar ir pasikartotu, tai tikrai imanoma iskesti 4u.gif Vien pagalvojus, kad KT reikia sekti, kad nepamirsti isgerti, o pradejus gerti tikrai nebuna jau gerai, man labai jausdavosi salutiniai poveikiai.... Tad as uz mirena drinks_cheers.gif
Atsakyti