Įkraunama...
Įkraunama...

spirale "MIRENA"

Kiek siekia mano zinios apie vyru sterilizacija, tai berods iki 5 metu dar atstatoma, po to, tai jau negriztamas procesas. Pati zinau atveji, kai sterilizuotas vyras noretu tireti dar vaiku, nes gyvenimas pasisuko ne pagala plana, bet deja nerturi galimybiu. Ir jis gyvena ne LT, taip kad LT mediku nemoksiskumu neapkaltinsi cia smile.gif
Siaip as ir uz tai, kad uz planavima yra atsakingi abu. Bet mano galva, tos priemones turetu butu lygiavertes ir labai gerai pasvertos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 06 23, 16:29)
Kiek siekia mano zinios apie vyru sterilizacija, tai berods iki 5 metu dar atstatoma, po to, tai jau negriztamas procesas. Pati zinau atveji, kai sterilizuotas vyras noretu tireti dar vaiku, nes gyvenimas pasisuko ne pagala plana, bet deja nerturi galimybiu. Ir jis gyvena ne LT, taip kad LT mediku nemoksiskumu neapkaltinsi cia smile.gif
Siaip as ir uz tai, kad uz planavima yra atsakingi abu. Bet mano galva, tos priemones turetu butu lygiavertes ir labai gerai pasvertos  4u.gif

Žinoma drinks_cheers.gif , bet dėja gamta nesukūrė lygybės verysad.gif Aš kartais pasvajoju, kaip gerai būtų jei pastojo vyras vadinasi turėsim berniuką, o jei moteris - bus mergaitė biggrin.gif
Atsakyti
Aš turiu mireną jau antrus metus, esu labai patenkinta. smile.gif Nepatugumą sukėlė įdėjimas ir pirmos kelios paros, be to kelis mėnesius tepliodavau, dar ir dabar pateplioju į mėnesį porą kartų, bet užtenka kasdienių įklotų. O dėl nuotaikų kaitos, tai jį kisdavo ir be mirenos, tad nežinau, bent jau aš manau, kad jį man kol kas tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 06 23, 19:49)
Aš turiu mireną jau antrus metus, esu labai patenkinta.  smile.gif  Nepatugumą sukėlė įdėjimas ir pirmos kelios paros, be to kelis mėnesius tepliodavau, dar ir dabar pateplioju į mėnesį porą kartų, bet užtenka kasdienių įklotų. O dėl nuotaikų kaitos, tai jį kisdavo ir be mirenos, tad nežinau, bent jau aš manau, kad jį man kol kas tinka thumbup.gif

o buvo, kad tepliotusi be sustojimo kaip man kiekviena diena, nes man jau taip antras menuo? o kai sakot, kad pateplioja i menesi pora kartu, tai cia 2 dienas tik i menesi pateplioja? butu faina smile.gif
Atsakyti
Nu ka jau ir menesiukas su Mirena bigsmile.gif
Tfu tfu tfu bet tikrai viskas gerai dabar thumbup.gif
Tepliojimai dingo po dvieju savaiciu bigsmile.gif
Laukiu mmm g.gif ir keliausiu pas gine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 06 23, 20:01)
o buvo, kad tepliotusi be sustojimo kaip man kiekviena diena, nes man jau taip antras menuo? o kai sakot, kad pateplioja i menesi pora kartu, tai cia 2 dienas tik i menesi pateplioja? butu faina  smile.gif

Pradžioj buvo, kad tepliojo kasdien, po to praėjo, o dabar įvairiai, pateplioja po kelias dienas kelis kart per mėnesį, kartais vieną, bet tas tepliojimas toks, kad tikrai nepavadinsi mmm bigsmile.gif. Kad įvyksta ovuliacija, jaučiu tik pagal nuotaikos kaitą, o kaip ir minėjau jausdavau ir prieš mireną tas visas nuotaikas ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Na kadangi kai kas nusiperka anksčiau spirale nei gauna leidimą ją dėtis, tai tenka pardavinėti. Taigi, parduodu spirale Mirena, kaina 650 lt, Kaunas, bet galiu ir siusti. Pakuotė nepraplėšta, pirkta vaistinėje 4u.gif

Rašyt į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 06 24, 12:40)
Pradžioj buvo, kad tepliojo kasdien, po to praėjo, o dabar įvairiai, pateplioja po kelias dienas kelis kart per mėnesį, kartais vieną, bet tas tepliojimas toks, kad tikrai nepavadinsi mmm bigsmile.gif. Kad įvyksta ovuliacija, jaučiu tik pagal nuotaikos kaitą, o kaip ir minėjau jausdavau ir prieš mireną tas visas nuotaikas ax.gif

tas tai taip, kad tepliojimas nepanasus i mmm, bet vis tiek -koks diskomfortas, kai tu visa laika be sustojimo nesvari; as turbut nelauksiu gruodzio, kai man bus puse metu ir tik tada gydytojas liepe pasirodyti, eisiu anksciau pasitikrinti; suprantu, kad gali teplioti iki puses metu, bet kodel kitoms patepa dvi savaites ir svaru, na yra ir svarus laikotarpiai, man dar nebuvo nei dienos svarios per du men., nuotaika visai kritus........... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 06 24, 16:49)
tas tai taip, kad tepliojimas nepanasus i mmm, bet vis tiek -koks diskomfortas, kai tu visa laika be sustojimo nesvari; as turbut nelauksiu gruodzio, kai man bus puse metu ir tik tada gydytojas liepe pasirodyti, eisiu anksciau pasitikrinti; suprantu, kad gali teplioti iki puses metu, bet kodel kitoms patepa dvi savaites ir svaru, na yra ir svarus laikotarpiai, man dar nebuvo nei dienos svarios per du men., nuotaika visai kritus........... verysad.gif

Kiekvienas organizmas individualus, va pvz. mano draugė tepliojo ištisai pusė metų, o po to 3 metus nei lašo, vėliau išsiemė mireną, nes planavo lialių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 06 24, 21:36)
Kiekvienas organizmas individualus, va pvz. mano draugė tepliojo ištisai pusė metų, o po to 3 metus nei lašo, vėliau išsiemė mireną, nes planavo lialių mirksiukas.gif

apraminote biski, aciu 4u.gif tenka laukti sviesesniu dienu, negi pulsi imt lauk tokia brangenube isidejus, reikia laukti dar... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(supermazute @ 2010 06 24, 19:36)

o po kiek laiko po MIRENOS galima pastot?
As pries kokius 2 metus isidejau - nu viskas ciki briki smile.gif
Bet kazkaip per artimiausia penkmeti planuoju gal dar ka nors "sukrapstyt" tik nerandu niekur ar galima po MIRENOS, ir, jei galima, tai po kiek laiko.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 06 24, 16:49)

Labukas 4u.gif
O kodel Tau pas gydytoja po puses metu? Man sake ateiti po men, dabar vel po men, as kaip supratau kas men kol teplios dar vis.
Atsakyti