QUOTE(Vuke @ 2010 08 18, 01:26)
Laba visoms,
as siuo metu uzsienyje ir turiu galimybe isideti spirale 80% pigiau (t.y 80% apmokes valstybe). Tiesiog nesu tikra, kuria geriau rinktis varine ar hormonine. Vienintelis skirtumas tai varinbes spirales deka isvengciau hormonu kiekio savo organizmui, taciau pasaliniai poveikiai tiek vienos, tiek kitos gali buti itin nemalonus. Tema ne apie tai, bet ar daug yra tokiu, kurios buvo isidejusios spirale ir issieme neapsikentusios salutinio poveikio bei pradejo naudotis tik prezervatyvais arba naturaliu apsisaugiojimu stebint cikla.
Vuke, kiekviena pasirenkame primtiniausia sau varianta, as pasirinkau mirena, tuoj bus 4 men kai su ja draugauju ir "pykstuos", visaip buna. Pastaruoju metu kazko as ant jos vis pykau, karsta, o ji vis nedave man apie ja pamirsti, neleido ezeriuky pliuskentis...

Bet vis turiu vilti, kad ji pas mane prigis per pusmeti ir nebereikes su ja pyktis...
Jei gausios ar ilgokos mmm, tai gydytojai ja tik ir rekomenduoja. Kadangi ji Tau atsieis nebrangiai, tikrai pabandyciau ir surizikuociau, o gal tiks ir busi patenkinta

Juk joje esantis harmonu poveikis, tik tam organui, kuriame ji yra.
As esu tos nuomones, kad nevisi daktarai, ja mokai gerai ideti ir manau, kad nemaza dalis nuo to priklauso ar ji pas mus gerai isitvirtina.
Beveik visos turbut esame buvusios ne pas viena gine ir jau is kart matosi, kuri turi daug ziniu , supratimo ir praktikos. Tikiu kiekvienai atrasti tokia, kuri keltu pasitikejima ir padetu primti sprendima del mirenos, suprantamai ir issamiai paaiskinus.