Įkraunama...
Įkraunama...

spirale "MIRENA"

QUOTE(rpusevic @ 2009 11 10, 00:10)
Na žinai, kai turi jau du vaikučius, ir jeigu daugiau neplanuoji, tai turi pasirūpinti rimta apauga ir tada jau negalvoji ar tai svetimkūnis ar dar kas...Tiesiog turi saugoti save. Man asmeniškai jau geriau svetimkūnį nešiotis nei nutraukti neštumą ir po to patirti visą tą psichologinį ir fizinį skausmą, ir net negalvoju apie jokias ten paprastesnes apsisaugojimo formas, noriu būti bent jau 99% apsaugota. mirksiukas.gif

ane? kai kurioms būtent nuo šio svetimkūnio prasidėjo mažakraujystė, nes neprastai nukraujavo. pinigai į balą. ir skausmas baisus. vat ir mirena.
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 12 12, 02:05)
ane? kai kurioms būtent nuo šio svetimkūnio prasidėjo mažakraujystė, nes neprastai nukraujavo. pinigai į balą. ir skausmas baisus. vat ir mirena.

o kai siaip NATURALIAI per menesines plauki iki tiek, kad reikia i ligonine kartais vaziuoti, nes nusilpsti, tai gal jau geriau pabandyti mirena, kuri kai kam tokias menesines po kurio laiko aptvarko. vat tau ir naturalios menesines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 12 10, 15:54)
Merginos, sakykit ar nuo Mirenos irgi taip buna kad noras meilei sumazeja kaip nuo kai kuriu kT?  blush2.gif  ax.gif  As noreciau ja detis, bet nuo ziedo man jautesi nenoras kazkoks, tai galvoju nelabai gerai jei ir nuo Mirenos tas pats gali buti.  g.gif 

Patarkit kas nors, aciu  4u.gif

manau kiekvienam asmeniskai smile.gif
man nuo pat idejimo, nieko nesijaucia
jauciuosi taip lyg nieko man nedejo smile.gif
ziauriai esu patenkinta mirena wub.gif
kadangi siuo metu maziausiai noreciau trecio biggrin.gif veliau zinoma noresis,bet ne viskas iskart rolleyes.gif
o tas saugumo jausmas tiesiog nuostabus rolleyes.gif taip gerai dar niekad nesijauciau
tfu tfu tfu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 16 gruodžio 2009 - 00:06
Parsiveziau Mirena is Belgijos, ten pigiau, dabar bandysiu eiti pas gydytoja ir deti, man neramu del tu pilvo skausmu, bet turiu 3 vaikus, trecias buvo visiskas netyciukas dar maitinimo metu. Tad labai daug nervu kainavo, kai suzinojau, todel dabar manau geriau svetimkunis, nes daugiau tokiu netiketumu nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Egle75 @ 2009 12 17, 11:25)
Parsiveziau Mirena is Belgijos, ten pigiau, dabar bandysiu eiti pas gydytoja ir deti, man neramu del tu pilvo skausmu, bet turiu 3 vaikus, trecias buvo visiskas netyciukas dar maitinimo metu. Tad labai daug nervu kainavo, kai suzinojau, todel dabar manau geriau svetimkunis, nes daugiau tokiu netiketumu nenoriu.

man tai jokiu skausmu nebuvo smile.gif
labai individualu smile.gif
Atsakyti
Gal zinot per ka galima butu uzsisakyti is kitos salies, kad pigiau nei LT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2009 12 18, 10:49)
Gal zinot per ka galima butu uzsisakyti is kitos salies, kad pigiau nei LT  ax.gif

mane irgi labai domintu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 12 12, 09:20)
o kai siaip NATURALIAI per menesines plauki iki tiek, kad reikia i ligonine kartais vaziuoti, nes nusilpsti,  tai gal jau geriau pabandyti mirena, kuri kai kam tokias menesines po kurio laiko aptvarko. vat tau ir naturalios menesines ax.gif

Pritariu del supergausiu mm.Tik del mirenos neapsisprendziu,vartoju geriamus KT. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 12 20, 18:57)
Pritariu del supergausiu mm.Tik del mirenos neapsisprendziu,vartoju geriamus KT. ax.gif

Siandien buvau pas ginekologe pasitarti.Kadangi turesiu planine operacija, tai kontraceptikus liepe nutraukti.Tik viena beda,kad pasireiske ju salutinis poveikis,koju venos neissipletusios,bet labai daznai ant blauzdos atsiranda dideles melynes.Taigi,pasiule po visu operaciju,prasidejus pirmoms mm,ateiti isideti spirale mirena.
Klausimas,kas jau turite ja isidejusios ne pirma menesi, ar ji netrukdo lytiniams santykiams?
Atsakyti
Sveiki,

As irgi turiu klausyma toms kas senai ja turi, ar jums svoris neauga?
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2009 12 22, 21:05)
Sveiki,

As irgi turiu klausyma toms kas senai ja turi, ar jums svoris neauga?

turiu kiek daugiau nei metus - neauga.
Atsakyti
mamytes, kur MIrena galima isigyti pigiausia, kurioj vaistineje??? Ir kiek ji dabar kainuoja? Tarp pantro ir trecio vaikuciu beveik 5 metus turejau Mirena, visaks buvo labai gerai. Nei skausmu, nei kraujavimu. Tiesa, vienas gydytojas (garsus ginekologas) sake, kad yra buve keli atvejai jo praktikoje, kai kelioms moterims su Mirena buvo negimdiniai nestumai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikvik: 23 gruodžio 2009 - 13:49