Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(Florestina @ 2011 05 22, 11:54)
Labas, o gal kas nors bandė skrista su ta internetine registracija. Mes norim vykti turistiniais tikslais, baisu, kad neleis. Mes esam dvi seserys, netekėję ir neturim jokio nekilnojamojo turto LT. Jei bus su tuo problemų- tai baisu ir bilietus pirktis, o jei neleis- tai ir pinigai bus prarasti.

as rytoj taip skrendu 4u.gif neturiu ir as jokio nekilnojamo turto ir ne LT gyvenu, bet mano dukra lieka, as skrendu viena, atostogaut, tai irgi nezinau kaip bus, pirma kart skrendu g.gif
Atsakyti
QUOTE(maliutka @ 2011 05 22, 11:45)
as rytoj taip skrendu 4u.gif neturiu ir as jokio nekilnojamo turto ir ne LT gyvenu, bet mano dukra lieka, as skrendu viena, atostogaut, tai irgi nezinau kaip bus, pirma kart skrendu g.gif

Pas mus ir šeimų nėra.
Atsakyti
Aš skridau balandį. Apie šeimą, turtą nieko neklausinėjo. Klausinėjo, kur dirbu, ką dirbu. Pas ką važiuoju, kokiu tikslu. Klausinėjo gana ilgai ir detaliai (ar man nuo streso taip atrodė). Būtinai turėkit adresą pas ką važiuojat arba viešbučio rezervaciją. Ir būtinai abipusį bilietą. Jei prieš tai niekad nesat pažeidę vizos, turi būti viskas gerai.
Bet čia priklauso nuo migracijos darbuotojo. Kiti labai lengvai praeina. Man matyt neišsimiegojęs pateko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hilde @ 2011 05 22, 13:17)
Man matyt neišsimiegojęs pateko smile.gif

lotuliukas.gif tikiuosi man toks nepapuls bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maliutka @ 2011 05 22, 12:41)
lotuliukas.gif tikiuosi man toks nepapuls bigsmile.gif

Patirtis (tiesa ne Amerikoj) rodo, kad ir tas pats darbuotojas elgiasi skirtingai. Mes pernai buvom Japonijoj, mane klausinėjo apie tai, ko aš atvykau, kur gyvensiu ir pan. O paskui mane ėjo mano sesuo, pasakė, kad mes kartu keliaujam ir ją praleido nieko neklausinėjęs. g.gif Tiesa pas ją buvo štampas pase, kad ji jau buvusi ankščiau- tai gal ir todėl nekibo, nes nieko neprisidirbo.
Atsakyti
oi man irgi sirdis dreba ar isileis kai jau nuskrisim doh.gif o kas bus jei praleis tik viena is musu unsure.gif zodziu, nervai ima - baisiai neramu...
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 05 22, 15:16)
oi man irgi sirdis dreba ar isileis kai jau nuskrisim doh.gif o kas bus jei praleis tik viena is musu unsure.gif zodziu, nervai ima - baisiai neramu...

as skrendu viena, tai man isvis baimes pilnos kelnes, bet geriau cia nesiskusiu, yra kam nepatinka, nereikia man cia moralu, nepatinka - nekeliauk cool.gif
jova sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maliutka @ 2011 05 22, 15:29)
as skrendu viena, tai man isvis baimes pilnos kelnes, bet geriau cia nesiskusiu, yra kam nepatinka, nereikia man cia moralu, nepatinka - nekeliauk cool.gif
jova sekmes 4u.gif

biggrin.gif as jau pora kart buvau, tai del saves pusiau rami, tik del MB nervai ima, nes ten jo artima seima pazeide vizas... unsure.gif Na bet ka - nerizikuosi tai ir nezinosi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra rytoj skrenduciu i Bostona, Riga-Frankfurtas-Bostonas? blush2.gif
Beje, gal galetumet imest adresiuka, kur yra ta anketa kuria reikia uzpildyti lektuve? mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gifP+2011 05 26, 08:15-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2011 05 26, 08:15)
Sveikos, gal yra rytoj skrenduciu i Bostona, Riga-Frankfurtas-Bostonas? blush2.gif 
Beje, gal galetumet imest adresiuka, kur yra ta anketa kuria reikia uzpildyti lektuve?  mirksiukas.gif

pasigooglink: US customs form ir kita I-94w (jei su viza skrendi, o ne su beviziu tai I-94)
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti