O vat dabar neseniai buvai prekybos centre Megoje kartu su vyru ir vaiku. Tai pasinaudojau proga kad ne viena, nes taip man drasiau, ir nuejom i TA KAMBARI. Nu ten normalus tualetas, gal didesne patalpa, padeta taburete, ant jos atsisedusi gali pamaitinti vaikuti. tai irgi maitinau siaip sau, dziaugiausi, kad vaika galiu jau biski sodinti, nes kitaip nepavyktu man. Vystyti neteko, bet ta plastmasine lenta pasirode nepatogi, nes vaika reikai guldyti sonu...Nu nezinau. Pasirodev viskas siaip sau. Nu gal geriau negu nieko?
Na man kazkada teko ir poliklinikoje pamaitinti kudiki, nes nebuvo ka daryti. Tiek reke, kad siaubas. Taciau tuo momentu kaip tik buvau gydytojos kabinete, tai jinai leido atsisesti ir pamaitinti zuiki. Na kadangi tada jis buvo mazas tai as siaip taip ant ranku laikydama ji pamaitinau. Jis atpyle daug...
, muistesi buvo nepatogu pries gydytoja
, nu bet .......Jinai mane tarsi ir suprato ir nieko nesake.
O vat dabar neseniai buvai prekybos centre Megoje kartu su vyru ir vaiku. Tai pasinaudojau proga kad ne viena, nes taip man drasiau, ir nuejom i TA KAMBARI. Nu ten normalus tualetas, gal didesne patalpa, padeta taburete, ant jos atsisedusi gali pamaitinti vaikuti. tai irgi maitinau siaip sau, dziaugiausi, kad vaika galiu jau biski sodinti, nes kitaip nepavyktu man. Vystyti neteko, bet ta plastmasine lenta pasirode nepatogi, nes vaika reikai guldyti sonu...Nu nezinau. Pasirodev viskas siaip sau. Nu gal geriau negu nieko?
manau,kad reikia zindmo kambariu,juk ant suoliuko prekybos centrenezindysi, nejauku ir nepatogu.
QUOTE(daluzeg @ 2008 02 13, 17:20)
manau,kad reikia zindmo kambariu,juk ant suoliuko prekybos centrenezindysi, nejauku ir nepatogu.
Žindyt žindžiau
Nu iš Megos ir aš tikėjausi žmoniškesnnio žindymo kambario ten paprasčiausias tuoletas su taburete
Vat po kolkas man priimtiniausias tokiu atveju yra Akropolio kambarėlis, ten jauku, tas minkštas kampas patogus
QUOTE(wikonda @ 2008 02 14, 01:38)
Žindyt žindžiau
bet, kad nejauku ir nepatogu ne tas žodis
Nu iš Megos ir aš tikėjausi žmoniškesnnio žindymo kambario ten paprasčiausias tuoletas su taburete
Vat po kolkas man priimtiniausias tokiu atveju yra Akropolio kambarėlis, ten jauku, tas minkštas kampas patogus
Ir svarbiausia nėra klozeto
nes tuos reikalus manau atlikti ten nevieta 
Kol maitinau, tai prekybos centre , pvz. Megoj buvau Motinos ir vaiko kambaryje. Galėtų visur tokie būti mamoms.
as gyvenu Norvegijoje, cia tikra labai faina aplinka sukurta pas med.sesute. vien tai, kad i ta patalpa su batais negalima eiti, turi nusimauti, arba tapkutes uzsideti. vos iejus i ta patalpa gali suprasti, kad pataikei i vaiku pasauli, yra net du dideli kambariai su vystymo stalais, kraiuklemis, minkstais baldais, spec. pagalvelem maitinimui palengvinti, su zaislais... labai silta aplinka sukurta, groja muzika tyliai, silta, spalvota, visi zmones sypsosi, nes jiems cia paogu, nereikia patirti streso ir pan... tikuos, kad kada nors tokie kambariai atsiras ir Lietuvoje!!!!
Tai vat!
Siandien ir man teko pabuvoti Akropolyje. Nu nepelyginsi zindymo kambario su Megos. kaip ten gerai jauciausi, ir vystymo stalas normalus,koks normalus- geras! Mano galva
ir tasofkute, ar kaip ja pavadinti , minksta patogi ir kraiukle normali, ir dusiukas mazas sikniukui nuplauti. dar netgi trys pampersai padeti buvo
. Nu gal kas netycia paliko?
Na manau, kad ten tycia padeti. Zodziu likau patenkinta, nu jegiskai jauciausi radus galimybe iseiti i zmones
. Sau tik mudu pavalgem ir toliau prekybinius reikalus atlikinejom
QUOTE(linusha @ 2008 02 14, 22:13)
Tai vat!
Siandien ir man teko pabuvoti Akropolyje. Nu nepelyginsi zindymo kambario su Megos. kaip ten gerai jauciausi, ir vystymo stalas normalus,koks normalus- geras! Mano galva
ir tasofkute, ar kaip ja pavadinti , minksta patogi ir kraiukle normali, ir dusiukas mazas sikniukui nuplauti. dar netgi trys pampersai padeti buvo
. Nu gal kas netycia paliko?
Na manau, kad ten tycia padeti. Zodziu likau patenkinta, nu jegiskai jauciausi radus galimybe iseiti i zmones
. Sau tik mudu pavalgem ir toliau prekybinius reikalus atlikinejom 
Taip, akropolio mamos ir vaiko kambarys
Tai buvau labai nustebinta dabar, kai išvydau tikrą fainą žindymo kambarį. Ačiū tam, kas jį tokį įrengė.
O pamperių ten visada būna. Bet tik kažkodėl tai 3 Nr.
Todel mes ir vaziuojame apsiprekinti i Akropoli, nes ten tas jaukus kambariukas mamai ir vaikui yra
Mano mazoji nieko netrukdoma ramiai pavalgo, pervystau ja ir toliau vaikstom po parduotuves. Svarbiausia, kad ten labai svaru. O kokiame prekybos centre be Akropolio Klaipedoje yra mamos ir vaiko kambarys? Jei yra, kokios bukles?
QUOTE(dije @ 2008 02 14, 22:25)
Ačiū tam, kas jį tokį įrengė.
Turiu pagrindo tikėti, kad tas "ačiū" iš dalies gali būti skirtas ir man
Prieš du metus rašiau Akropolio administracijai, kad baisiai nepatogu tas vienas tualetas su vystymo stalu.
Aišku, niekas neatsiliepė, bet manau, kad tai turėjo atkreipti dėmesį
Manau, kad jei daugiau mamų kreiptųsi į parduotuvių aministracijas, tai gal ir kitos išjudėtų greičiau, ypač didžiosios
na akropolio vaiko ir mamos kambarys tikrai puikus,bet kad pampu butu,nu nemaciu,o lankausi daznai.
QUOTE(Raideles @ 2008 02 15, 20:49)
Turiu pagrindo tikėti, kad tas "ačiū" iš dalies gali būti skirtas ir man
Prieš du metus rašiau Akropolio administracijai, kad baisiai nepatogu tas vienas tualetas su vystymo stalu.
Manau, kad jei daugiau mamų kreiptųsi į parduotuvių aministracijas, tai gal ir kitos išjudėtų greičiau, ypač didžiosios
Aš irgi rašiau. Ir atsakymą gavau- kad bus atsižvelgta į tai ir t.t. Tai vyko viešame akropolio forume.
QUOTE(Indre223 @ 2008 02 15, 21:45)
na akropolio vaiko ir mamos kambarys tikrai puikus,bet kad pampu butu,nu nemaciu,o lankausi daznai.
Na gal jau 3 kartus esu radusi ten pamperių. Kažkada net drėgnų servetėlių pakis stovėjo. Tik pasinaudoti nemokamomis sauskelnėmis negalėjau, nes mums jau per mažas 3 dydis..