Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl paskubėjai, coliuke...

QUOTE(mamymamy @ 2009 11 11, 10:00)
Kaip gerai, kad viskas gerai baigėsi  thumbup.gif . Sėkmės Jums.
Ir kodėl taip yra, kad vienos poros tik suplanuoja vaikelį ir jis tik purpt ir yra, o kitiems tokie kančių keliai skirti iškentėt.....

aciu visoms uz palinkejimus wub.gif i sita klausima turbut tik ponas D gali atsakyti. smile.gif bet iskenteciau dar daugiau vardan to, ka galiu dabar tureti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2009 11 11, 11:19)
aciu visoms uz palinkejimus wub.gif i sita klausima turbut tik ponas D gali atsakyti. smile.gif bet iskenteciau dar daugiau vardan to, ka galiu dabar tureti. smile.gif

Nu šaunu skaityt tokius žodžius. Man neteko tiek daug kentėt, bet ir aš manau, kad išlošiau gyvenimo loterijoje. Kartais žiūriu į savo vaikiną ir netikiu, kad aš jį tokį šaunų turėjau laimės išperėt biggrin.gif
Atsakyti
esi saunuole mamyte
Atsakyti
Kaip gera, kai viskas graziai baigiasi.. Isivaizduoju kiek nerimo teko patirti tomis dienelemis pries gimdyma!! Linkiu jums graziai augti ir daugiau nepatirti tokiu sudetingu momentu 4u.gif
Atsakyti
Aukit, ir stiprėkit... Sveikatytės mažąjai Emilytėi wub.gif

Aš ir turiu Emilyte, gimė tik prieš metus.. irgi liepos mėnesį, tik penktą dieną. Irgi įtarė negimdinį, irgi kraujavau iki šešto mėnėsio, tada nubėgo vandenys, mėnesį pratempėm beveik be vandenų... ir gimėm 31 savaitę.
Gal visos Emilytės tokios nenuoramos, ir taip nori greičiau į šį pasaulį ateiti bigsmile.gif
Žodžiu aukit 4u.gif

Atsakyti
Saunu,kad gera pabaiga.Sekmes jums ir mazylei ,aukit sveikutes 4u.gif wub.gif !
Atsakyti
susigraudinau verysad.gif wub.gif
aukit dideles ir stiprios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2009 11 11, 12:29)
Aukit, ir stiprėkit... Sveikatytės mažąjai Emilytėi wub.gif
Aš ir turiu Emilyte, gimė tik prieš metus.. irgi liepos mėnesį, tik penktą dieną. Irgi įtarė negimdinį, irgi kraujavau iki šešto mėnėsio, tada nubėgo vandenys, mėnesį pratempėm beveik be vandenų... ir gimėm 31 savaitę.
Gal visos Emilytės tokios nenuoramos, ir taip nori greičiau į šį pasaulį ateiti  bigsmile.gif
Žodžiu aukit 4u.gif

Koks sutapimas biggrin.gif Emilijos turbut labai mus greiciau pamatyt norejo smile.gif ir kokia panasi istorija wub.gif papasakokit kaip augot, gal per a.z. smile.gif butu labai idomu suzinoti.
Papildyta:
Aciu dar karteli visoms, labai tikiuosi, kad augsim dideles ir sveikos. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Graži istorija 4u.gif
Oi koks nelengvas kelias,o ir augt tikriausiai pradžioj sunku buvo
Sėkmės šeimynėlei ir kad kitas sykis nebūtų toks sudėtingas
Atsakyti
Sekmes jusu mazajai coliukei 4u.gif Labai grazi ir graudi istorija wub.gif
Atsakyti
Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Net susigraudinau... Aukit sveikos ir stiprios. Sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti