Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(KarolinaE @ 2010 02 09, 14:05)
o kaip del mikrodermobrazes rinkinio? apibudinime parasyta,kad irga tinka demelems salinti

Mikrodermobrazija,taip pat sviesina ir neleidzia atsirasti naujiems pigmentams:)

QUOTE(editaite @ 2010 02 09, 16:08)
bet jos visiskai neisnyks schmoll.gif ir pas mane matosi, bet nera tokios ryskios, kaip buvo, o dar kai uzsidedu mineraline pudra, veidas igauna matini atspalvi, jos dar labiau pasikavoja biggrin.gif

drinks_cheers.gif visiskai panaikinti gali tik lazeris ir tai laikina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SimpLi @ 2010 02 10, 09:27)
Laba diena,

Turiu Mary Kay mineralinę birią pudrą. Labai reikėtų Mary Kay šepetėlio šiai pudrai. Kaip supratau, tai dabartiniam kataloge jis nėra nurodytas, kaip parduodama prekė. Gal kas iš konsultančių turite jį parduoti?

Iš anksto dėkoju už info.

ir kaip mineraline pudra ? bigsmile.gif prasom pora zodziu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2010 02 10, 20:50)
Kai vaziuosi pro sali, uzlek  mirksiukas.gif  biggrin.gif

oi prisikalbesi biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(bonza @ 2010 02 10, 20:56)
ir kaip mineraline pudra ? bigsmile.gif  prasom pora zodziu  blush2.gif  ax.gif

vienas is geriausiu Mary Kay produktu, bent man thumbup.gif atsidziaugti as ja negaliu, veida padaro matini ir nematyt, kad tai pudra deta thumbup.gif as naudoju biria mineraline pudra, stai tokia

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2010 02 08, 10:50)
nelabai supratau, ką čia norėjote Tamsta pasakyti. Bet aš liksiu prie savo nuomonės. O Jūs likite prie savo.

na man atrodo labai aiskiai pasakyta smile.gif , kad kiekvienas savo nuomone turi (apie MK) , vienokia ar kitokia ir turi teisia pasisakyti- cia del jusu pasisakymo pasilaikyti savo nuomone... iskyrus tuos kurie nepabande kosmetikos pradeda girti ar kritikuoti, tuomet tikrai reikia ja pasilaikyti... o siaip kiek zmoniu tiek nuomoniu, ir jei zmogui netiko ar nepatiko jis taip pat turi teise pasisakyti apie MK, kaip ir tie kurie labai patenkinti mineta produkcija ir mielai dalinasi savo teigiamais ispudziais.
Atsakyti
QUOTE(Moon'a @ 2010 02 10, 14:17)
Sveikos meginos, ir aš prisidėjau prie Mary Kay konsultančių ax.gif  Tai paskaičius šį forumą, išvada, kad lieka tik mokytis mokytis ir mokytis.... ir ne tik apie produktus, bet ir žmonių psichologiją...

bet kokiam darbe reikalingos zinios ir apie savo darba- produkta, bet ir psichologines, mokejimas bendrauti. o ypac darbe su zmonemis, klientu aptarnavime.
as nepamirsiu kaip mus visus sokiravo viena mergina, per MK surengta makijazo vakareli, kai ji atejo i makijazo vakareli ir kategoriskai atsisake bet koki MK produkta pabandyti, nesileido ne tik kad ikalbinejama bet ir paparsciausiai pasiulyti- "purtesi" nuo visko, atrode kad cia kazkoks nuodas nuo kurio ji tuoj numirs, kas kas baisaus ir elgesi arogantiskai, issaukianciai. ir ne tai kad atsisake bet gana grubiai atmesdavo bet koki siulyma pameginti, kaip jau isireiskiau "purtesi" nuo bet kokio produkto, neileido visai i kalbas.
istikruju tai ko tada reikejo eiti, ar isviso reikejo eiti jei niekas neidomu, nieko nenorejo pamegintiir sakyciau buvo nusiteikusi priesiskai viskam su MK firminiu zenklu. gali patikti gali ne, sudominti ar ne ir pan. bet...labai buvo nemalonu, bet paskui tiesiog nekreipe niekas demesi ir toliau bendravo kam tikrai buvo idomu ir domejosi sia kosmetika, gal kas ir siaip atejo ir istikruju tik is mandagumo, pagarbos pabande viena kita produkta. yra paprasciausia kultura, bet nevisi jos turi... gaila
Papildyta:
QUOTE(editaite @ 2010 02 10, 22:10)
oi prisikalbesi biggrin.gif  biggrin.gif
vienas is geriausiu Mary Kay produktu, bent man thumbup.gif atsidziaugti as ja negaliu, veida padaro matini ir nematyt, kad tai pudra deta thumbup.gif as naudoju biria mineraline pudra, stai tokia

user posted image

as taip pat ja naudoju ir labai patenkinta. ir pudra ir sepeteliu. taip pat pateko ir makijazo pagrindas-kremine pudra, tik prie jos reikia priprasti, ji truputi kitokia negu kitu firmu, nera tokia "slidi". bet labi naturaliai ir gerai maskuodavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solemn still: 12 vasario 2010 - 20:51
QUOTE(Solemn still @ 2010 02 12, 21:44)
bet kokiam darbe reikalingos zinios ir apie savo darba- produkta, bet ir psichologines, mokejimas bendrauti. o ypac darbe su zmonemis, klientu aptarnavime.
as nepamirsiu kaip mus visus sokiravo viena mergina, per MK surengta makijazo vakareli, kai ji atejo i makijazo vakareli ir kategoriskai atsisake bet koki MK produkta pabandyti, nesileido ne tik kad  ikalbinejama bet ir paparsciausiai pasiulyti- "purtesi" nuo visko, atrode kad cia kazkoks nuodas nuo kurio ji tuoj numirs, kas kas baisaus ir elgesi arogantiskai, issaukianciai. ir ne tai kad atsisake bet gana grubiai atmesdavo bet koki siulyma pameginti, kaip jau isireiskiau "purtesi" nuo bet kokio produkto, neileido visai i kalbas.
istikruju tai ko tada reikejo eiti, ar isviso reikejo eiti jei niekas neidomu, nieko nenorejo pamegintiir sakyciau buvo nusiteikusi priesiskai viskam su MK firminiu zenklu. gali patikti gali ne, sudominti ar ne ir pan. bet...labai buvo  nemalonu, bet paskui tiesiog nekreipe niekas demesi ir toliau bendravo kam tikrai buvo idomu ir domejosi sia kosmetika, gal kas ir siaip atejo ir istikruju tik is mandagumo, pagarbos pabande viena kita produkta. yra paprasciausia kultura, bet nevisi jos turi... gaila

drinks_cheers.gif teko ir man tokia situacija,as tai galvoju,kad tokioms moteriskems reikia demesio,kurio niekada nesulaukia is aplinkiniu ,artimuju ir pan.,ir tokiu budu tai bando isreiksti save,atkreipti visu demesi.

Labai teisingai pasielget ,nekreipdamos i ja demesi thumbup.gif
Dar geresne situacija kai taip kategoriskai elgiasi zmogus,kuriam tikrai reikia jau spec. pagalbos veido odai,net gi gydimo,o moteriske sedi ir viskuo yra patenkinta ir bandyti nieko nesiruosia kazka naujo,o kodel ji sedi tokiam susitikime pati nezino doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 12 vasario 2010 - 21:50
buvau as viename pristatyme,mane labai sudomino,ypac domino viskas kas yra skirta sausai ir jautriai odai,gavau ir meginuku,tik deja mano odai jie visiskai netiko,as esu atvira naujovems,visuomet isbandau skirtingus naujus produktus,bet kas susije su kremais visuomet griztu prie Ana-Lotan produkcijos,ne tik del to kad tai yra profesionali kosmetika uz itin maza kaina,bet ir del poveikio
Atsakyti

QUOTE(linuxox @ 2010 02 15, 14:50)
buvau as viename pristatyme,mane labai sudomino,ypac domino viskas kas yra skirta sausai ir jautriai odai,gavau ir meginuku,tik deja mano odai jie visiskai netiko,as esu atvira naujovems,visuomet isbandau skirtingus naujus produktus,bet kas susije su kremais visuomet griztu prie Ana-Lotan produkcijos,ne tik del to kad tai yra profesionali kosmetika uz itin maza kaina,bet ir del poveikio

Kiek suprantu jus bandete Time Wise serijos priemones,taciau kadangi jusu odele jautri siulyciau isbandyti 5-etapes prieziura ar pristatyme sia serija bandet? ar bandet pristatyme ta pati ka ir gavote is meginuku? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 15 vasario 2010 - 20:07

i 
Skelbimai ištrinti.
Šita tema nėra skirta konsultančių paieškoms. Ji skirta diskutuot apie produktus.
Todėl nuo šiol bet kokie klausimai, pasitarimai, diskusijos, kurie/kurios liečia tik konsultantes, bus ištrinti.
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2009 11 15, 13:27)
Perkant visa karaliska rinkini kaina mazesne  mirksiukas.gif

Kas į jį įeina? Kur būtų galima paskaityti?
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2009 11 21, 16:01)
jus kur naudojat skaistosi makiao paridas,o maskuoklis yra concelare ju yra keliu atspalviu.tokia juoda maza,kaina 40lt

QUOTE(bujbulis @ 2009 11 29, 17:34)
sako kremine Mary Kay pudra labai gera, gal reiktu kada isbandyti, kokie jusu atsiliepimai mirksiukas.gif

QUOTE(make-up @ 2009 11 29, 19:02)
as ja naudoju ne tik pati,bet ir per profesonalias fotosesijas,filmavimus ir t.t. Ji tikrai labai gera  4u.gif

Gal būtų galima vaizdžiai?
QUOTE(vėjai keturi @ 2009 12 03, 12:31)
tik pudrą tepėt ar visą sistemą naudojat?

Mano sistema:
Time Wise 3-1 mišriai odai
Time wise dienos ir nakties serumas
Time wise jaunystę prątesianti emulsija
Stipriai maskuojantis makiažo pagrindas Nr.400.

Ko dar truktų mano krepšelyje, kad būtų pilnai atliktas makiažas. Kuo skiriasi makiažo pagrinda nuo maskuojančios priemonės. Dar niekaip nerandu mineralinės pudros, ar tai tas pats kas mineralinės pudros pagrindas?

Papildyta:
QUOTE(rutuliukė @ 2010 02 08, 19:00)
as turiu Full-coverage foundation Beige 300, parasyta normal to dry skin. Mano oda tokia ir yra - normaliai-sausa, ir spalva man si tinka. Tai cia skaitosi vidutiniskai ar stipriai maskuojanti? manau kad vidutiniskai, nes mano strazdanas ir pigmentines demes nelabai tepaslepia  doh.gif

Nu, bet čia ne pudra, o tik makiažo pagrindas kaip rašo kataloge g.gif

QUOTE(Tigriukee @ 2010 02 09, 00:02)
Raudoniui slepti yra tam skirtas maskuoklis geltonos spalvos wink.gif
O naudojo kartu su esencija ir priemone su SPF? g.gif

Kas tas maskuoklis, tas kur juodoj tiūbelėj?

Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2010 02 15, 23:33)
Kas į jį įeina? Kur būtų galima paskaityti?

user posted image

Pasiskaityti smulkiau apie si rinkinuka glite www.marykay.ru

QUOTE(slapta_mintis @ 2010 02 16, 00:12)
Gal būtų galima vaizdžiai?
Mano sistema:
Time Wise 3-1 mišriai odai
Time wise dienos ir nakties serumas
Time wise jaunystę prątesianti emulsija
Stipriai maskuojantis makiažo pagrindas Nr.400.

Ko dar truktų mano krepšelyje, kad būtų pilnai atliktas makiažas. Kuo skiriasi makiažo pagrinda nuo maskuojančios priemonės. Dar niekaip nerandu mineralinės pudros, ar tai tas pats kas mineralinės pudros pagrindas?

Papildyta:

Nu, bet čia ne pudra, o tik makiažo pagrindas kaip rašo kataloge g.gif
Kas tas maskuoklis, tas kur juodoj tiūbelėj?

Tobulam makiazui dar galima daug ka ivardinti ko truksta tavo krepselyje smile.gif
Taip tai tas pats kas mineraline pudra biggrin.gif

Maskuojanti priemone-maskuoja randus,patamsejimus,raudoni ir t.t. Taip maskuoklis tas kuris juodoj tutelej smile.gif
Makiazo pagrindas -sulygina veido atspalvi,drekina oda iki 6val.,saugo nuo kenksmingu aplinkos poveikiu.(taip tai tas pats kas ir pudra,kas kaip moka taip ivardija ) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 16 vasario 2010 - 08:52