Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

as norejau pasidalint savo ispudziais apie MK, taip pat ir paklausti as ja naudoju dar visai nesenai tik pora savaiciu ispradziu man jinai patiko o dabar net nzn cia kalbu apie TW pieneli ir pratesemaja emulsija, man nustate kad mano oda dehitratuota isipletusios poros o kai nusiprausiu man veida traukia tai patare naudoti TW pieneli misriai riebiai odai, o ta jaunystes emulsija sausai normaliai odai ir apsaugele sausai odai, tai man dabar spogeliu atsirado ir su pulinikais kiti ir oda vietom lopeliais tokiais papleiskanoja tai nzn ka as netaip gal ka naudoju ar reikia dar kokio papildomo drekinimo?
Atsakyti
QUOTE(aurelis @ 2010 04 10, 15:52)
as norejau pasidalint savo ispudziais apie MK, taip pat ir paklausti as ja naudoju dar visai nesenai tik pora savaiciu ispradziu man jinai patiko o dabar net nzn cia kalbu apie TW pieneli ir pratesemaja emulsija, man nustate kad mano oda dehitratuota isipletusios poros o kai nusiprausiu man veida traukia tai patare naudoti TW pieneli misriai riebiai odai, o ta jaunystes emulsija sausai normaliai odai ir apsaugele sausai odai, tai man dabar spogeliu atsirado ir su pulinikais kiti ir oda vietom lopeliais tokiais papleiskanoja tai nzn ka as netaip gal ka naudoju ar reikia dar kokio papildomo drekinimo?

Sveika, na aš nesu kosmetologė ar labai išmananti, bet pasakysiu iš savo patiries. pas man vietomis pleiskanojosi oda tai nusprendžiau ja gerai drėkinti ir pradėjau naudotivdrėkinanti krema sausai odai, tai po to atsirado ir spogeliu ir dar pablogėjo oda. Pasirodo (na nežianu keik tiesos) jei oda sausa, tai niekad nebuna spuogeliu, o jei ji pleiskanuojasi tai nereiškia kad ji sausa ir ja reikia labai jau drėkinti. Žodžiu, buvau konsultacijoje Mary kay kosmetikos, ir man patarė naudoti kosmetiką mišriai riebiai odai. dabar naudoju apie 3 savaites MK TW pieneli mišriai-riebiai odai ir jaunystes emulsija mišriai-riebiai odai, na ir dar 2 savaites jau naudoju naktini seruma, tai jokiu problemu, esu patenkinta, net kurie buvo spogeliai išnyko, o apie pleiskanuojamasi tai iš vis nėr kalbos. Tai va, nors labiausiai manau padėjo serumas, nes ji pradėjau veliau naudoti, bet iškart rezultatas buvo akivaizdus. dabar jau ir dieninį naudoju seruma, bet tik kelias dienas. Tai va. gal tau tiesiog ir emulsija reikia naudoti mišriai odai, nes nuo tos kuri sausai odai gal ir atsirado spogeliai? bet čia tik iš savo patirties sakau, kai iš tikruju yra nežianau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mars: 11 balandžio 2010 - 00:35
Sveikos merginos 4u.gif o as kaip visada su 101klausimu blush2.gif Labiau noreciau paklausti tu kurios jau isbande naujienas.Kadangi prekes perku tik sau ir galimybes i pristatyma nueiti neturejau tai noriu paklausti,ta idegio mineraline pudra tai cia kazkas panasaus i egipto zeme butu?O tas visas rinkinukas kur uz 168lt ,noreciau placiau apie ji.Aisku jei nesudarys sunkumu aprasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2010 04 11, 01:34)
Sveika, na aš nesu kosmetologė ar labai išmananti, bet pasakysiu iš savo patiries. pas man vietomis pleiskanojosi oda tai nusprendžiau ja gerai drėkinti ir pradėjau naudotivdrėkinanti  krema sausai odai, tai po to atsirado ir spogeliu ir dar pablogėjo oda. Pasirodo (na nežianu keik tiesos) jei oda sausa, tai niekad nebuna spuogeliu, o jei ji pleiskanuojasi tai nereiškia kad ji sausa ir ja reikia labai jau drėkinti. Žodžiu, buvau konsultacijoje Mary kay kosmetikos, ir man patarė naudoti kosmetiką mišriai riebiai odai. dabar naudoju apie 3 savaites MK TW pieneli mišriai-riebiai odai ir jaunystes emulsija mišriai-riebiai odai, na ir dar 2 savaites jau naudoju naktini seruma, tai jokiu problemu, esu patenkinta, net kurie buvo spogeliai išnyko, o apie pleiskanuojamasi tai iš vis nėr kalbos. Tai va, nors labiausiai manau padėjo serumas, nes ji pradėjau veliau naudoti, bet iškart rezultatas buvo akivaizdus. dabar jau ir dieninį naudoju seruma, bet tik kelias dienas. Tai va. gal tau tiesiog ir emulsija reikia naudoti mišriai odai, nes nuo tos kuri sausai odai gal ir atsirado spogeliai? bet čia tik iš savo patirties sakau, kai iš tikruju yra nežianau:)

aciu uz atsakyma, na as irgi naudojau serumus ir nakti ir dieniny tai pagalvojau kad gal per daug mano odai visko tai ir nutraukiau serumus naudot, bet tai jai mano virsus nusausintas tai jai dar as tepsiu krema riebiai misriai odai tai visai sutrauks, tai kiek suprantu man reiketu papildomo drekinimo?
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 03 31, 06:44)
Skirtumas tas, kad kosmetologe prekiauja profesionalia kosmetika ir man parenka krema butent pagal odos tipa, o MK tokia nera, bet kainas plesia kaip uz profesionalia  biggrin.gif Ir jei man reikia rinktis, tarp MK is platintoju ir tarkim Sothys is kosmetologes, tai man klausimu nekyla kuria rinktis  smile.gif

O jūs bent buvote artimiau susipažinusi su taip dievinamos Sothys rinkodara ir kiek prekės kainos Jūs sumokate už reklamą? Man buvo atvejis, kad pažįstama draugės direktorė pabandė mano naudojamą Mary Kay kosmetiką ir apšalo, kad rezultatą pamatė iš karto po pirmo naudojimo, bet atsisakė įsigyti, nes tai girdi neprestižas niekur negirdėta ir nereklamuota kosmetika naudotis jai, stambios firmos direktorei, juk kai prie visų išsitrauki Sothys lūpdažį tai visi į tave sužiūra, o kai išsitrauksi negirdėtą arba mažai girdėtą Mary Kay tai niekas nekreips dėmesio. O juk Mary Kay lūpdažių ir traukti dažnai nereikia, jie labai puikiai laikosi.
Tai va reikia pripažinti, kad mes dauguma esame reklamos aukos, o ne žiūrime kas mums tikrai tinka ir patinka.
Juk už šunų maisto rteklam` ar kačių maisto reklamą sumoka tie patys vargšai gyvūnų mylėtojai. O kai nors kiek suprantantis paskaito sudėtį tai jau nebelengvas šokas būna o visas priepuolis.
Žinau, kad gyvūnų klinikoms šunų maisto gamintojai siūlo idealias sąlygas naujų kabinetų atidarymui ir aparatūros, technikos parūpina, tik su sąlyga parduoti tiek ir tiek maisto (o to maisto save gerbiantis veterinaras savo augintiniui neduoda). O aparatūros tai reikia.... Tai va ir būna dilema: noriu, bet badosi. Tai paskui net išsijuosę giria: girdi pirk šitą čia super maistas. O nauda abiems ir gamintojams ir vetui: maistas parsiduoda, o šunys, katės suserga ir eina pas tą patį malonųjį vetą. Ir ratas sukasi toliau.
O, mielos moterys, TIKRŲ KOSMETOLOGIŲ kosmetiką perkančios, iš kur turite garantiją, kad ir čia nėra to rato? Gamintojas aprūpina SPA centrus aparatūra mainais už kosmetikos apyvartą. Jūs naudojate, odą erzinate ir vėl varstote to paties SPA duris tik jau perkate kitą "tinkančią" kosmetiką. Ir ratas sukasi, sukasi, sukasi...
Atsakyti
jau yra naujas katalogas, bent jau man tai labai grazus bigsmile.gif tik reik apziuret gal jau siame neber tiek klaidu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 04 13, 01:12)
jau yra naujas katalogas, bent jau man tai labai grazus  bigsmile.gif  tik reik apziuret gal jau siame neber tiek klaidu  biggrin.gif

Man irgi labai gražus, bet kiek girdėjau tai popierinio spausdinto varianto nebus verysad.gif tikiuosi šie gandai nepasitvirtins unsure.gif
Atsakyti
kaip tai nebus blink.gif na tikiuosi kad bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 04 13, 11:06)
kaip tai nebus  blink.gif  na tikiuosi kad bus  ax.gif

Deja.... verysad.gif naujausia kataloga turesime tik el. versija,kadangi praejusio tirazo dideli skaiciu isspausdino ir kol ju neispirksim,nauju neturesim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 04 13, 12:05)
Deja.... verysad.gif  naujausia kataloga turesime tik el. versija,kadangi praejusio tirazo dideli skaiciu isspausdino ir kol ju neispirksim,nauju neturesim  doh.gif

Tik nepamirskit imesti el-varianta naujojo katalogo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kurį buvote Lenkijoje Ryne, pasidalinkite įspūdžiais wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema skirta įspūdžiams apie KOSMETIKĄ rolleyes.gif
Atsakyti