QUOTE(dirty_kiss @ 2010 07 13, 21:55)
Su vatos diskeliais dalinates produkcija per pus,todel Jums taip greitai ir baigiasi.Siulyciau isigyti MK makiazo serveteles.
QUOTE(pilnamete21 @ 2010 07 14, 00:18)
Mary kay nera profesionali kosmetika dirbant salonuose,namie taip,ji gera. Esu mary kay konsultante, beje ta informacija nurasiau is katalogo, TimeWise nevisada yra iseitis,. del toniko parasiau arba F3 arba F2, man asmeniskai Time Wise nelabai tinka o vat is "Classic Basic" linijos man viskas tiko.. (aisku tik nuo tada kai suzinojau kaip normaliai naudotis,nes nevisos konsultantes rupinasi savo klientemis,kaikuriom svarbu prastumt preke) As nesakiau tai moteriai paimk, nupirk ir tepkis tuo veida. Pati konsultante turetu apziuret jos veida ir pasiulyt priemones,aisku as siulyciau pries perkant ispradziu isbandyt..
Taip sutinku,todel ir klausiu ar su ja dirbate salone.Mary Kay skirta kas dieniai odeles prieziurai,tai nera staigaus ir greito efekto kosmetika,priesingai nei profesonali,salonine.
QUOTE(Sidabrinė Fėja @ 2010 07 14, 12:55)
Šitoj diskusijoj esu linkusi palaikyti Tigriukee's nuomonę, nes pagal turimus odos būklės duomenis tikrai praktiškai neįmanoma parinkti tinkamų produktų... O Jūsų išvardintų produktų serija labiau tinka riebiai odai ir mišrią gali per daug išsausinti...
QUOTE(pilnamete21 @ 2010 07 14, 18:25)
Taip,as pripazystu kad suklydau,bet jus gerosios konsultantantes,viska zinancios,vietoj to kad atsakyt i zmogaus klausyma verciau puolat mane.. Negrazu.. To tikrai nemoke Mary Kay direktores..
Mes tikrai Jusu nepuolam,as asmeniskai supratau kaip rekomendacija ka reikia isigyti ,taciau man atrode kad tai netinkamas parinkimas ir parasiau savo nuomone.
Taip Mary Kay direktores tikrai to nemokina,taciau gyvenime reikia priimti ir kritika nors gal but ir nelabai maloni tai butu Jums.