Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(rutuliukė @ 2010 08 13, 13:41)
taip be abejo - darau viska ka reikia, zinoma ir mikroderma  doh.gif bet...tenka slepti demes po apsaugele ir biria pudra, kitaip nekaip  schmoll.gif gal problema slypi giliau, reikia valytis kepenys jau  doh.gif  blink.gif

visko gali buti kad slypi giliau, o kiek laiko jau tai naudojat?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Labai susidomėjau šia kosmetika. Gal galėtumėte patarti, kur galėčiau ją įsigyti ir kur galima būtų rasti katalogą?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 08 13, 08:43)
ir violetine dar yra  mirksiukas.gif
As naudoju ta zalia, bet nepstebejau, kad ji pigmentines demes naikintu arba bent sviesintu  g.gif

Man tai isvis nei vienas kremas nieko nepadare ir nepadejo, man jie netiko visiskai!!! Nei odos spalva lyginantis tas serumas, niekas. Dziaugiuosi tik metiniu koju kremuku (be jo nei zingsnio), seseliais, tusu, ir prausikliu. AISQ rinkinys rankytems irgi mmm rolleyes.gif duso zele neverta tokiu pinigu, kvepia ir putoja super gerai, neniesti,bet stebuklo nera, man noretusi,kad ir nusiprausus oda kvepetu.
Todel kas liecia kremukus sakau, kas kaip padejo kitoms, bet savaime suprantama, kad kiekvieno oda indviduali ir nepabandes nezinosi ar tau tinka ar ne mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(<Marta> @ 2010 08 13, 18:58)
Sveikutės 4u.gif

Labai susidomėjau šia kosmetika. Gal galėtumėte patarti, kur galėčiau ją įsigyti ir kur galima būtų rasti katalogą?

Sia kosmetika galima isigyti tik per konsultantus, kurie ja platina, parduotuveje jos neparduoda, katalogo nuoroda galite rasti auksciau, paskaiciusi cia esancius pokalbius, arba laukti kol susirasite konsultante kuri Jums duos "gyvai" pavartyti kataloga 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(mažutytė @ 2010 08 10, 20:53)
mane nuo Mary Kay kosmetikos nuemejo taip uzalergizavo, akys istino ir vaistus visa savaite geriau nuo alergijos. Nebeperku sios kosmetikos

Gal i akis pateko skyscio? Na bet jei tik akims netiko,tai nereiskia kad netinka niekas unsure.gif

QUOTE(Pomona33 @ 2010 08 11, 21:11)
Cia gal konsultantes Jums labiau patartu, bet as zinau kauke (is penkiaetapes) seniau buvo tokia zalia (gal pasakysit mergaites kuri cia) tai mano vienai pazystamai pigmentine deme po gimdymo kuri buvo 15 metu ant kaktos panaikino, o teta mano visa strazdanota (nes ji ryza, net plaukai), tai jos veidas kaip po operacijos  lotuliukas.gif  aisq, tai ne vienos pakuotes deka, bet ji naudojo ten kazkoki serumeli, ir ta sviesinancia kazkokia (buvo zalia ) kauke, tai efektas nerealus  thumbup.gif  nebuciau jos macius anksciau ir dabar nepatikeciau, tai manau jei sitie dalykai naujose pakuotese dar labiau patobulinti, tai verta bandyti.
Tik sakau nepamenu kaip ta kauke tiksliai vadinosi  g.gif  kas seniau prekiauja turi zinot  drinks_cheers.gif

Strazdanelems sviesinti kompanija rekomenduoja Esencija ir butinai kartu naudoti dienini seruma su SPF 25,man asmeniskai sulygino pigmentines demes su odos atspalviu,bet visiskai nepanaikina,jei odos tinkamai nepriziuresim ir nesaugosim nuo saules vasara (kaip daugelis teigia,jog karsta,neturiu laiko teptis ir pan.) tai tos demes,strazdanos vel atsiras.

QUOTE(Pomona33 @ 2010 08 12, 23:32)
taigi sakiau, kad zalia  hihihi.gif nes zinau dar ruzava kita buvo  rolleyes.gif
kas cia per stebuklingas Jusu puslapis apie MK kremukus? pirma karta toki matau!!  blink.gif

Ruzava - Kauke F1,zalia- kauke F2, violetine - kauke F3.
Tikriauiai labai gera reklama kazkam daro,tikiuosi kad greitai jo nebeliks,nes perzenge visas etikos taisykles,o ir uzakant produktus ideda pasibaigusiu galiojimu arba laukti reikia 2-3 sav.,teko pirkti is smalsumo.
QUOTE(rutuliukė @ 2010 08 13, 13:41)
taip be abejo - darau viska ka reikia, zinoma ir mikroderma  doh.gif bet...tenka slepti demes po apsaugele ir biria pudra, kitaip nekaip  schmoll.gif gal problema slypi giliau, reikia valytis kepenys jau  doh.gif  blink.gif

drinks_cheers.gif visko gali buti...

QUOTE(<Marta> @ 2010 08 13, 19:58)
Sveikutės 4u.gif

Atsakiau i AZ smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pomona33 @ 2010 08 13, 22:40)
Man tai isvis nei vienas kremas nieko nepadare ir nepadejo, man jie netiko visiskai!!! Nei odos spalva lyginantis tas serumas, niekas. Dziaugiuosi tik metiniu koju kremuku (be jo nei zingsnio), seseliais, tusu, ir prausikliu. AISQ rinkinys rankytems irgi mmm  rolleyes.gif duso zele neverta tokiu pinigu, kvepia ir putoja super gerai, neniesti,bet stebuklo nera, man noretusi,kad ir nusiprausus oda kvepetu.
Todel kas liecia kremukus sakau, kas kaip padejo kitoms, bet savaime suprantama, kad kiekvieno oda indviduali ir nepabandes nezinosi ar tau tinka ar ne  mirksiukas.gif
Papildyta:
Sia kosmetika galima isigyti tik per konsultantus, kurie ja platina, parduotuveje jos neparduoda, katalogo nuoroda galite rasti auksciau, paskaiciusi cia esancius pokalbius, arba laukti kol susirasite konsultante kuri Jums duos "gyvai" pavartyti kataloga  4u.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2010 07 25, 20:12)
Pasidalinsiu internetiniu  MK katalogu Vasara 2010

Atkeliau arciau kataloga smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gavau dovanų Mary kay įdegio kremą (118ml), turbūt vienintelis ir tetėra pardavime. Gal yra naudojančių jį? Ar labai intensyvus? Kaip dažnai tepatės? Ar tinka ir veidui?.. Daug klausimų, nes aš naudoju nebent įdegio servetėles, o įdegio kremų niekad nepripražindavau, nes baisiai jautrią odą turiu, tai retai kas tinka. Tad dabar nejauku išbandineti, bet, žinoma, labai noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 08 15, 21:52)
Sveikos, gavau dovanų Mary kay įdegio kremą (118ml), turbūt vienintelis ir tetėra pardavime. Gal yra naudojančių jį? Ar labai intensyvus? Kaip dažnai tepatės? Ar tinka ir veidui?.. Daug klausimų, nes aš naudoju nebent įdegio servetėles, o įdegio kremų niekad nepripražindavau, nes baisiai jautrią odą turiu, tai retai kas tinka. Tad dabar nejauku išbandineti, bet, žinoma, labai noriu smile.gif

Jei nekystu dovanu gavote savaiminio idegio krema? g.gif
Si krema saltuoju sezonu as tepuosi kas antra diena,vasara- 2k./sav.,kad issaugotu idegi.Odai suteikia lengva auskini atspalvi.tikrai per tamsi oda nebus.Taip pat sis kremas tinka ir veidui,taciau veido as netepu,kadangi kas dien naudoju ir skysta ir biria pudra .Taip pat drasiai galite tepti,nebijodama kad neliktu tamsiu demiu,sis kremas tolygiai pasiskirsto,tik po tepimo butinai nusiplaukite rankas.
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 08 13, 13:26)
visko gali buti kad slypi giliau, o kiek laiko jau tai naudojat?

naudoju gana ilgai jau, kokius 3 metus tikrai doh.gif

[quote=Tigriukee,2010 08 13, 21:47]
Tikriauiai labai gera reklama kazkam daro,tikiuosi kad greitai jo nebeliks,nes perzenge visas etikos taisykles,o ir uzakant produktus ideda pasibaigusiu galiojimu arba laukti reikia 2-3 sav.,teko pirkti is smalsumo.

Tigriuke, tikrai nieko nereklamuoju schmoll.gif doh.gif pati esu konsultante ir galiu nusipirkti sau, cia tiesiog ant greicio drauges klausiau kaip vadinasi ta kauke ir ji man imete nuoroda, net neisigilinau kad is ten galima uzsakyti MK prekiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2010 08 16, 17:39)
naudoju gana ilgai jau, kokius 3 metus tikrai  doh.gif

Ir Esencija naudojat 3m.?Ar kitas priemones? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 08 15, 21:52)

As turiu si krema.Tepu tik kojas, veida pribijau tepti. Nors esu baltaode, bet man jis nepertamsus. Isigeria gerai, idegis irgi grazus gaunasi (ne oranzinis, kaip daznai buna).
Man cia vienas labiausiai patinkanciu MK priemoniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 08 16, 18:50)
Ir Esencija naudojat 3m.?Ar kitas priemones? g.gif

Esencija naudoju nuo pat kai ji pasirode pardavime, manau tikrai jau 3 metai g.gif o kitas priemones iseina kad ir ilgiau doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2010 08 17, 14:31)
Esencija naudoju nuo pat kai ji pasirode pardavime, manau tikrai jau 3 metai  g.gif o kitas priemones iseina kad ir ilgiau  doh.gif  blink.gif

Na tada sakyciau tikrai yra problema kitur verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, isbandziau is naujienu piestuka+seseliai, nelabai sakyciau schmoll.gif dienos pabaigoje subego viskas i rauksles doh.gif gal dar reikia pabandyti atskirai po viena pasitepti g.gif o vat kauke ta zalio molio F2 tai thumbup.gif patiko nuo pirmo sykio thumbup.gif wub.gif
Atsakyti