Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIId.)

QUOTE(Teska @ 2009 11 12, 15:28)
Užsakius didesnį kiekį dingo tas 20 eurų mokestukas, čia aš teip pažaidžiau ir pastebėjau, o va nuo kiekio svogūno kaina nesikeičia  doh.gif

Aš pažaidžiau ir jei taip jau darant užsakymą, tai mano norai atsieitų 360 LT, bet taip nuo dūšios rinkausi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir apie mamą pagalvodama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man uzsakymas virs 1500 Lt kainavo is viso smile.gif Uztai vyra saugau nuo infarkto blush2.gif ax.gif smile.gif

Kad tik atsiustu greiciau...
Dar is Eurogeliu sav uzsakymo negavau schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 12 lapkričio 2009 - 13:45
Nu aš irgi akį užmečiau- imčiau 5 kvietkus Kalėdoms blush2.gif
Jei kaina tokia ir pasilieka, tai kai užsakinėsit- nepamirškit ir manęs thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 12 lapkričio 2009 - 13:47
viespatie tu dieve mano mega_shok.gif diagnoze baisi,liga nepagydoma bijau.gif
Atsakyti
Nu va padariau sarasiuka lyshnu, ne kazi kiek cia ju gaunasi, daug po 1vnt.
Tai man sarasiuka gal cia ikelt? Dabar ar kai gausiu?
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 11 12, 14:42)
Man uzsakymas virs 1500 Lt kainavo is viso smile.gif Uztai vyra saugau nuo infarkto  blush2.gif  ax.gif  smile.gif

Kad tik atsiustu greiciau...
Dar is Eurogeliu sav uzsakymo negavau  schmoll.gif  verysad.gif

Čia tai bent užsakymas bigsmile.gif thumbup.gif Vyrui užuojauta 4u.gif Ar čia visų rūšių po keletą užsakei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 11 12, 15:49)
viespatie tu dieve mano  mega_shok.gif diagnoze baisi,liga nepagydoma  bijau.gif

Ne visu rusiu buvo, kitos ispirktos, tai palauksiu kol kas naujo atsiras ir vel uzsakinesiu doh.gif Tik nezinau kur desiu, nes vietos jau ir taip nera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 11 12, 13:49)

Kelk- pasidraskysim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
AŠ IMU EXOTICA
Atsakyti
o man is eurogeliu sendien paskambino ,kad yra svoguncikas kuri uzsisakiau,uzsakinejau lyg lapkricio 5
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 11 12, 14:49)

Įdėk sąrašiuką mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 12, 15:51)
Čia tai bent užsakymas  bigsmile.gif  thumbup.gif  Vyrui užuojauta  4u.gif Ar čia visų rūšių po keletą užsakei? g.gif

Kai kuriu rusiu po keleta, kai kuriu isvis neuzsakinejau, nes yra EG, arba man negrazios (gal 1 ar 2 tokios buvo) arba labai panasios, tos egzotines pvz.
Atsakyti
kelk kelk blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 11 12, 14:53)
Kai kuriu rusiu po keleta, kai kuriu isvis neuzsakinejau, nes yra EG, arba man negrazios (gal 1 ar 2 tokios buvo) arba labai panasios, tos egzotines pvz.

Laukiam lyčnų

MERGOS AŠ PIRMA EILĖJ PRIE LYČNŲ NEPAMIRŠTAM lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti