Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIId.)

QUOTE(Lutpede @ 2009 11 12, 16:10)
tai kad gėlėm prekiauja tik Maximoje ir šalia jos "kioskelis"

Tikriausiai jau žinai visam Kaune kur gali būti amarilių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 11 12, 17:08)
uups aš į TAVE su prašymu man jei rasi Black Pearl; Elvas, Neon čia jau nesikeis šitas  ir dar gali rinkinukas prisidėt, bet tikėkimės, kad ne...  blush2.gif  4u.gif

Zinau kur gaut http://www.royalcolo...i...pe_id&id=43
Tik gal jau kitais metais... verysad.gif lotuliukas.gif cia as apie savo norus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 12 lapkričio 2009 - 15:15
QUOTE(kristele10 @ 2009 11 12, 16:12)
Zinau kur gaut http://www.royalcolo...i...pe_id&id=43
Tik gal jau kitais metais...  verysad.gif  lotuliukas.gif

Šitą ir aš žinau, tik uups kur įdėjo nuorodą pigiau, o ir pačiu laiku kaip Kalėdinų dovanai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teska: 12 lapkričio 2009 - 15:16
QUOTE(Teska @ 2009 11 12, 17:15)
Šitą ir aš žinau, tik uups kur įdėjo nuorodą pigiau, o ir pačiu laiku kaip Kalėdinų dovanai  wub.gif  thumbup.gif

Permeciau ant greicio, tai kaip kas, pvz Neon pigiau, o Elvas brangiau...
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 12, 14:07)
Tai gerai  o tai nelabai smagiai jauciaus blush2.gif O GREEN DRAGON ,tai labai noreciau ,jei dar nepersigalvojai friends.gif  friends.gif

nu ***** doh.gif jei jau buchiau nupirkus ir atvezhus,- tada kitas reikalas doh.gif o net ir tokiu atveju,- manau, atsirastu kas perimtu 'evergreen'a' mirksiukas.gif

QUOTE(Teska @ 2009 11 12, 14:08)
uups aš į TAVE su prašymu man jei rasi Black Pearl; Elvas, Neon čia jau nesikeis šitas  ir dar gali rinkinukas prisidėt, bet tikėkimės, kad ne...  blush2.gif  4u.gif

doh.gif galejai ankschiau...ash ne taip seniai black pearl'a nusipirkau,- butume siuntima sutaupe rolleyes.gif nu, bet, manau, bus dar ir progu ir laiko... biggrin.gif

QUOTE(kristele10 @ 2009 11 12, 14:09)
As jos neturiu  schmoll.gif  niu tikrai netureciau kantrybes laukti kelis metus vaikiuko  doh.gif
Kiekvienam savo  mirksiukas.gif

ash irgi,- vaiko niekad nesulaukchiau drinks_cheers.gif bet man irgi smagiau po viena medzhiot uzhaugintus ax.gif

ir shiaip,- palange tik viena turiu sad.gif ir viena mazhute vonioj unsure.gif visi kiti langai iki zhemes- lab nedraugishkas gelems butas schmoll.gif
Atsakyti
Is Bakker jau turiu sarasiuka:

Blossom Piecock
Elvas,
Minerva,
Neon,
Novella,
Black Pearl.

Is tu olandu, kuriu nebuvo, ispirkta:

Splash,
Exposure,
Flamingo star,
Vera,
Tres Chic

wub.gif

Pirksiu DIDELE taupykle ir gal po Nauju... kitais metais, dar iki kaledu kitu gerai butu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 12 lapkričio 2009 - 15:25
QUOTE(uups @ 2009 11 12, 16:19)
doh.gif  galejai ankschiau...ash ne taip seniai black pearl'a nusipirkau,- butume siuntima sutaupe  rolleyes.gif  nu, bet, manau, bus dar ir progu ir laiko... biggrin.gif

Aš apie Black'ą jau šimtą metų svaigstu, nieko ilgai laukus dar palauksiu, gal Kalėdų staigmena bus rolleyes.gif

Aš kantrybės turiu ir su vaikiukais patinka užsiimt, juk pigiau ir kai tik pora kartų per metus leidžiu pasiprekint, tai vaikiukai pats tas alkiui apmarinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 11 12, 14:19)
doh.gif  galejai ankschiau...ash ne taip seniai black pearl'a nusipirkau,- butume siuntima sutaupe  rolleyes.gif  nu, bet, manau, bus dar ir progu ir laiko... biggrin.gif

ai, ash jau visishka vishta,- taigi ir evergreen tam bachiam bakker doh.gif
apsvaigo man shian bishki galva nuo tu amariliu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 11 12, 16:28)
ai, ash jau visishka vishta,- taigi ir evergreen tam bachiam bakker doh.gif
apsvaigo man shian bishki galva nuo tu amariliu  doh.gif  lotuliukas.gif

tai tikiu nes man jau irgi susimaišė, visą dieną tik apie juos doh.gif bet gerai apsisprendimas padarytas ir lauksim pasekmių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jamu President Johnson 4u.gif
Atsakyti
Aš tai lietuvius paremsiu. Eurogėlėse 30% nuolaida svogūninėms gėlėms. Skambinau, sakė ir amariliams. Ta proga ir užsisakiau 3 iš svajonių sarašo.. Liko tik sukrapštyti pinigus. doh.gif doh.gif doh.gif Kai bankrutuosiu imsiu pardavinėti dukrytės pet shop'us ir savo amarilius.. assa.gif
Atsakyti
Tikėkimės, kad EG nebus sumaišytos rūšys, kaip pavasarį g.gif
Atsakyti