Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIId.)

QUOTE(Lutpede @ 2009 11 17, 13:22)
Sudomino šitos trašos. Ir kaip? Ar geros?

Sunku net pasakyti-ar geros. Amariliai žydi, lapai žali wub.gif
Atsakyti
dar norejau paklausti,as zemes laikiau lauke,jos slapios ,sekmadieni vakare pamaisiau su pelenais ir i vazonelius sudejau,inesiau i kambari,bet jos vistiek dar slapios,ar galiu sodint amarilius i ja dabar,ar laukti dar kelias dienas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 11 17, 13:29)
dar norejau paklausti,as zemes laikiau lauke,jos slapios ,sekmadieni vakare pamaisiau su pelenais ir i vazonelius sudejau,inesiau i kambari,bet jos vistiek dar slapios,ar galiu sodint amarilius i ja dabar,ar laukti dar kelias dienas? g.gif

jeigu iš lauko atsinešu, tai palaukiu kol įgaus kambario temperatūrą, kad nebūtų šaltos-nenoriu šoko įvaryti gėlėms. O dėl drėgnumo, tai nežinau. Aš dar palaukčiau, kad nebūtų per drėgna ir puvinys neįsimestų g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 11 17, 14:29)

žiūrint kiek jos šlapios. Jei tik drėgnos, tai viskas gerai, jei permirkę geriau palaukti.
Atsakyti
tai lauksiu,dar gal iki rytojaus,po to pasodinsiu rolleyes.gif
Atsakyti
O aš pasodinusi visada palaistau ax.gif
Atsakyti
user posted image

Mūsų forumo amarilių augintojos ir jų grožybės:

diasaja Samba (Teska), Flaming Peacock, Blossom Peacock, Celisa, Minerva, Alfresco, Antarctica, Apple Blossom, Ambiance, Red Lion, Ferrari, Elvas, Pink Nymph (Dvi), Benfica (Dvi)
Ice tea (Kaunas) Red Nymph (2baby-zebrina, Teska), Orange (2baby- zebrina, Teska), Apple blossom, Red Lion 2, Dancing Queen, Aphrodite, Double Jewel (Teska), Double Record (Teska), Papillio (Teska), Picotee, Lemon lime (berods baby), White, Ice Queen (Dvi, jediara), Pasadena, Cybister Bogota (Dvi, Teska), Cybister Emerald (baby-Dvi, Teska), Girafee, Kolibris, Double Elvas, Rausvai oranžinis, Rausvakraštis baltas, Lašišiukas, Eglužės "Palangės grožis"
zebrina (Biržai) Lady Jane, Nymph, Royal Velvet, Red Lion, Minerva, Lietuvos milžino vaikiukas, Kolibris (baby), „Palangės grožis“, Lašišiukas, Eglužės "Palangės grožis", Lemon lime
Teska (Kaunas)Tropical Orange, Kolibris, Lady Jane, Pasadena 2, Dancing Queen (baby2- Eglužė žiemos), Nymph, Blossom Peacock (Ice tea), Alfresco, Red Lion, Raudoni 2 (baby), Baltas paprastas, Ice Queen (jediara), „Palangės grožis“ dryžuotas 6, „Palangės grožis“ raudonai oranžinis 5, Eglužės "Palangės grožis", Lemon lime
Mader (Kaunas) La Paz (Ice tea, zebrina, Teska), White peacock, Red Lion, Nymph, Aphrodite, Liberty, Minerva, Picotee, Lemon Lime, Arctic white, Rausvai persikinis (Ice tea), Lašišiukas, Eglužės "Palangės grožis"
Dvi (Vilnius) Lemon Lime, Red Lion, Papilio Buterfly, Cybister Merengue (Ice tea, Teska), Double Elvas (Teska), Double Promise (Teska), White Wonder, Jewel, Splash, Evergreen
Eglužė žiemos (Vilnius) Lemon Lime (įtariami baby 3), Cybister Lima, Papillio, Red Lion, Liberty, Charisma, White Nymph, Moonlight, Arktic Ice, „Palangės grožis“ 3, Raudonas
cunami White Nymph, Nymph, Liberty, Baltas pilnaviduris, Raudonas pilnaviduris, Charisma
milereta White Peacock 2, Kolibris, Siurprizas, Pamestinukai 2, Red lion, Apple blossom, Charisma, Baltas, Raudonas
evers (Kretingos r.) Red Lion, Minerva, „Palangės grožis“, Intokasie
jediara (Jurbarko r.) White Nymph, Red Nymph, Cybister, Papillio, Double Dragon, Double Record, Elvas, Minerva, Nežiniukas, Dancing Queen, Red Lion, Lady Jane, Pasadena, Blossom Peacock, Intokasie
muminukas (Kaunas) Moonlight, White nymph, Kolibris, Oranžinis (baby- zebrina), Baltas, Bordinis, Apple blossom, Ferrari
giedre.vilnius (Vilnius) Red Lion, Cybister neaiškūs 2, Charisma, Raudonas, Eglužės „Palangės grožis“, „Palangės grožiai“ 3 (Ice tea), Dryžius (baby), Lašišinis (baby), Oranžinis (baby)
Daluksa (Teska)
egleja (Kaunas) Baltas, Pink dryžius, Red lion, Apple blossom, Royal Velvet, Lašišiukas
Livai (Kaunas) Aphrodite, Kolibris, Royal Velvet2 (2baby- Ice tea, giedre.vilnius), Arctic White, Lašišiukas, Dryžius
Sakalauskiene (UK) Alfresco, Cybister La Paz, Amalfi, Papilllio, Red Lion, Apple blossom, Athene, Black pearl
Pandora (Kaunas) Red lion 2, Pasadena, Nežiniukai 2 (baby)
Renita456 (Kaunas) Charisma, Aphrodite, Lady Jane, Picotee, La Paz, Red Lion, Minerva, Lemon Lime, Red Nymph, Tropical Orange, Intokasie , „Palangės grožis“ (Mader, giedre.vilnius), Lašišiukas
zundyte Baltas su rožiniais dryžiukais, Bordo
uups Pink Floyd (Dvi), Lima, Black Pearl, „Palangės grožis“
ingarasi Oranžinis
Ž.J. „Palangės grožis“
auryle (Vilnius) Apple blossom (baby- Teska), nežiniukai 2
žostautė Raudonas
chasmina13 (Kupiškis) Raudonas, Baltas su dryžiais, Raudonas su dryžiais
Elzė Baltas su dryžiais, Raudonas, Bordo
daivasen Clown, Baltas, „Palangės grožis“
Lutpede (Kaunas) Telstar, Hercules, Exotic, Picotee, Red Lion, Popov, Carnival, Susan, Vera, Sydney, Rilona, Apple Blossom, Bolero, Atchene, Minerva, Christmas gift, White Christmas, Salmon, Solomon, Benfica, Royal Velvet, Rilona, Orange Souvereign, Wonderland, Ferari, Roma, Rembrant Van Rijn, Desire, Bingo, Pasadena, Lady Jane (baby), Red Peacock, Dancing Queen, Ice Queen, Afrodite, Blossom Peacock, Unique, Philadelphia, Elvas, Double Record, Jewel, Double Dragon, Lemon Lime, Rapido, Lima, La Pazz, Exotic star, Papilio, Chico, Sweet Lilian ir 20 nežiniukų
kristele10 (Kaunas) Royal Velvet, Picotee, Charisma, Aphrodite, „Palangės grožis“, Dryžius
burbanti princiesa Raudonas

http://public.fotki.com/amariliai/ slaptažodis: liga
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 17, 14:21)
O aš pasodinusi visada palaistau  ax.gif

Aš laistau tą žemę ant kurios amarilį tupdau. Po to paberiu žemės į šonus ir ant viršaus jau nelaistau smile.gif
Atsakyti
Sveikos gražuolių augintojos 4u.gif turiu ir aš jų pora, ir krūvą vaikų, kurie dar nežydėjo, bet neturiu ką pairodyt, nežydi nei vienas ;( numetė man jie lapus, padėjau tamsiai ir buvo ilgiausia kokius 3 mėn. jei ne ilgiau jokių ženklų jie man nerodė, išnešiau aš juos į šviesą, pradėjo lapai lyst, visą vasarą balkone prastovėjo, laisčiau trašom, nes galvojau visvien nežydės, bent jau svogūnai paaugs tongue.gif bet jie iki šiol žali ir vešlūs ohmy.gif ką daryt, noriu žiedukų ;( jau anrti metai gausis nežydės, sakau gal aš jiems pjausiu uos lapus ir nešiu į rūsį, bet pas mane ir rūsį šiltoka sad.gif ar tiktų iš vazonų išimt ir laikyt vėsiau ir tamsiai,,, ale kur dėt juos, negi į šaldytuvą kišt... nu neviltis man.... gaila išmest būtų, vienas avietinis, kitas- baltas, ech gražūs žiedukai buvo, o gal kuri pakomentuosit mano mintis, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 11 17, 13:48)
Sveikos gražuolių augintojos  4u.gif
gal kuri pakomentuosit mano mintis, būčiau labai dėkinga  4u.gif

Kaip supratau, nežydi vaikiukai g.gif O kokio jie dydžio g.gif Gal dar anksti jiems pagal svogūnų dydį žydėt g.gif Pirma reikia svogūnus paauginti. Sunku ką ir pasakyti ax.gif
O laikymo sąlygos, manau, visai geros pas tave mirksiukas.gif - nekišk į šaldytuvą lotuliukas.gif
Atsakyti
bishki pasedejau ebejaus aukcionuose shi ryta unsure.gif
manes ten negalima leist, nes labai isiazartinu doh.gif
nusipirkau Hippeastrum Toughie ir Hippeastrum Ackermanii po kelis svogunus. Kiek suprantu, shiltesnese zonose jie kaip ir lauko augalai unsure.gif ir kam man ju reikejo g.gif unsure.gif liga kazhkokia unsure.gif

jediara,- tai jau kaip ir galetu ateit unsure.gif nors kartais buna,- shliauzhia tie siuntiniai 2 savaites wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 17, 14:04)
Kaip supratau, nežydi vaikiukai  g.gif O kokio jie dydžio  g.gif Gal dar anksti jiems pagal svogūnų dydį žydėt  g.gif Pirma reikia svogūnus paauginti. Sunku ką ir pasakyti  ax.gif
O laikymo sąlygos, manau, visai geros pas tave mirksiukas.gif - nekišk į šaldytuvą  lotuliukas.gif

tai va , kad nežydi dideli svogūnai unsure.gif kurie prieš tai žydėjo (avietinis jau seniai pas mane), o baltas nupirktas žydėjo ir daugiau ne verysad.gif
Atsakyti