Pas mane mokykloj nėra ir tuo džiaugiuos.Iš dalies-gerai,rodos susilygintų visi apranga (turtingų tėvelių vaikučiai ir neturtingų) ,BET visai kitas dalykas,kad neturtingesni tėveliai neįpirktų uniformų,todėl vaikai dar labiau išsiskirtų
pas mus yra uniforma: mergaitem kelnes,sijonas,svarkas. Berniukam:kelnes ir svarkas. tai mokytojia dave pvz. ir pasake kokioj parduotuvej medziaga o siukites kur norit.tai mna visu 3 daliu pasiuvimas su medziaga 220 berods...galima ir pigiau aisku...o seip minusu uniformoj nematau bent mano nes medziaga ne sintetine ir siuveja igudus uniformas siut tai sake siuvo kad butu patogiau nu ir patogu...
Gerai tose mokyklose ir pasiseka tiems, jei kur yra nebrangiai arba bent kokybiški rūbai (bent jau ne sintetiniai rūbai ir "ne purvinos" spalvos"), bet jeigu nėra pasirinkimo
Gerai tose mokyklose ir pasiseka tiems, jei kur yra nebrangiai arba bent kokybiški rūbai (bent jau ne sintetiniai rūbai ir "ne purvinos" spalvos"), bet jeigu nėra pasirinkimo
Va, va. Ir as taip galvoju . Sunaus uniforma manes visai nezavi: su pusvilnonem kelnem ankstyva rudeni ir pavasari per karsta, ziema per salta, megztas svarkelis po pirmo skalbimo nuspurgejo. Tik tamsiai melyna spalva sakyciau gerai parinkta Ir kaina, kaip jau ankstesnej zinutej minejau, viso sito "gerio" per didele - 200lt.
Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai atsiduoti./O.Wilde
Va, va. Ir as taip galvoju . Sunaus uniforma manes visai nezavi: su pusvilnonem kelnem ankstyva rudeni ir pavasari per karsta, ziema per salta, megztas svarkelis po pirmo skalbimo nuspurgejo. Tik tamsiai melyna spalva sakyciau gerai parinkta Ir kaina, kaip jau ankstesnej zinutej minejau, viso sito "gerio" per didele - 200lt.
kaip apibudinot uniforma, tai ji lygiai tokia pat ir pas mano sunu mokykloje, bet kainavo apie 140lt. Manau kiekviena mokykla susiderina su siuvykla savas kainas
kaip apibudinot uniforma, tai ji lygiai tokia pat ir pas mano sunu mokykloje, bet kainavo apie 140lt. Manau kiekviena mokykla susiderina su siuvykla savas kainas
Nezinau ar jums bus idomu, bet galiu papasakoti apie uniformas Airjoje. As uz jas, nes kokybiskos, nera super brangios, sunus eina i mokykla su pilkom kelnem, zydrais marskinukais, tamsiai melynu kaklaraisciu ir tamsiai melynu megztuku su mokyklos emblema. Kuno kulturai taip pat - zydra "maikute", ir tamsiai melynas treningas su mokyklos emblema. Bet pamacius kainas - issiziojau. Lietuvoj tikrai labai brangu, nes cia irgi panasiai, o atlyginimai juk skiriasi gerokai. Taciau cia ir vadovelius turim kas met pirkti patys
na pas mus padare uniformas,tipo privalomos,kas netures tures pereit i kita mokykla,nes cia jau gi mnazija.Na ka,pasiuvom,is klases kokie 8 vk.su uniformom,jos kaina 250,o mano 2 vk.ir ka,paejo su jom savaite,ir visi pamirso jas,vel rengias kas ka nori,o uniforma spintoj,aisku galetu rengtis,mano vk.jos patinka,bet sijonai ploni,o mes ziema rengiames kelnem,svarkai jau po savaites susiburbuliavo.Daugiau,kad ir lieps siutis,nebesiusiu,nebent visa klase tures uniformas