labutis.manyčiau,kad uniforma šaunu,o kai išauga,mokyklose yra organizuojamos mugės,jas galima parduoti.tėveliai mielai jas perka.o man tai ir parduoti nereikia,nes kai vienas išauga kitas dėvi

Mums mokyklinis sarafanas kainavo 80 Lt. Jį palikinėjame mokykloje - tvarkingai pakabintą ant kabyklos (pagalbinėje klasėje). Ryte apsivelka palaidinę, pėdkelnes ar tympas - kad reiktų rik apsivilgti sarafaną - megztinį ir pvz. šortus ar sijonuką. Kadangi dukra lanko prailgintą grupę - lanko būrelius mokykloje - po pamokų persivelka. Visai patogu, nors pradžioj tikrai baiminomės uniformų.
mes už uniformas
Panevėžyje galima užsisakyti uniformas. Pasiuvimas su medžiaga kainuoja apie 100-120 litų, pradinukams nuolaidos. Modeliai praktiški,kokybė garantuota. Užsakymai priimami visus metus. Atvažiuoja į klasę,išmatuoja,pasiuva ir pristato. Jei ką sudomino,rašykite į AŽ

QUOTE(mamka35 @ 2011 07 31, 15:13)

Antri metai drožia švarką kas dieną, jokių nekokybiškumų neišlindo. Mokėjau 60 Lt.
QUOTE(hekate18 @ 2011 10 05, 12:16)
Yra tikrai 9, 10 sandėliuose.
O mūsų uniformos švarkas, nešiotas nuo rugsėjo, baisus kaip po karo
Nors išmesk, baisu žiūrėti. Visas apsivėlęs, rankogaliai blizga, tuoj skylės jaučiu bus
O sumokėta 80Lt

QUOTE(raganieška @ 2012 01 26, 19:11)
O mūsų uniformos švarkas, nešiotas nuo rugsėjo, baisus kaip po karo
Nors išmesk, baisu žiūrėti. Visas apsivėlęs, rankogaliai blizga, tuoj skylės jaučiu bus
O sumokėta 80Lt

analogiskai...penktokes svarkas visas su baltom demem,apsipukaves,issitampes...siuvom pagal uzsakyma,mokejom 130...

O pas mus viena klase pasisiuvo na ir prasidejo...pildymas anketu jus uz ar pries uniformas,vaikams dalinami lankstinukai su modeliais,kainomis.As esu pries uniformas,nes vat viena ale "protinga"mokytoja susigalvojo ir reikia visiems,o tarkim musu klaseje yra dvi poros dvynuku ir nera jie labai is pasiturinciuju,na zodziu esu pries,rengiames kaip norim ir tai musu paciu teise rinktis o ne kazkieno ismislas.........tokia mano nuomone

QUOTE(mijaxxx @ 2012 02 03, 23:18)
as irgi esu pries uniformas, jau geriau su graziais firminiais drabuziais ir dar juos paderinus, tai tikrai graziau atrodytu.
O ne firminiai rūbai netinka?

nu koks skirtumas firminiai tie rubai ar nefirminiai. kaip tik kartais geriau vilket ne firminius, nes tada vaikas maziau issiskirs, del to ir isrado zmones uniformas, kad visi butu lygus ir maziau pestusi, kurio rubai originalus, o kurio is kokios maximos. as pries uniformas nieko nesakau, bet kai jos tokios brangios, kai jas pasiuva nekokybiskai, tai jau zinot