Snaigučių (ir angeliukų) nėrimui man patys geriausi 50 nr. turkiški siūlai, špulėse po 100gr. Dažniausiai juos perku siūlų kioske prie autobusų stoties, kaina - 9,50 (bazėse jie daug kur brangesni
, šitas kioskas man patinka
)

Šiais metais apnerti žaisliukai su karoliukais.
kristi13 Fantastiškai gražu
QUOTE(jurida28 @ 2009 12 09, 16:44)
.Tada susmaigstau, specialiai lenta nusipirkau, tokia kur skelbimus galima prismeigti.
Ir kita diena jau sustinge, labai puikiai
Dekui, kas parase toki standinimo buda 
o cia gal kazkas panasaus i kamstine danga? kur tokia lenta pirkai, kiek kainuoja
Krist13 tavo zaisliukai nuostabus, isivaizduoju, kokia nereali eglute turetu buti puosta vien tokiais
As susmaigstau i minkstos kedes sedimaja dali.
Pradziai slapias iskrakmolintas pralyginu gerai, o tada susmaigstau.
QUOTE(Fanfan @ 2009 12 15, 11:14)
As susmaigstau i minkstos kedes sedimaja dali.
Kamštinių lentų yra Seniuose pirkti. Kainas galima jų interneto psl. pažiūrėti
QUOTE(simre @ 2009 12 12, 12:11)
O va čia parodysiu savo snaigių krakmolinimo technologiją:

Išskalbtas snaiges dar drėgnas gerai supurškiu (kad net varvėtų) standikliu (yra visuose PC, Senukuose ir pan.), tada smaigstau adatėlėm, tuo pačiu ištampydama pagal formą. Kai išdžiūsta, nuimu ir viskas. Standumas nėra "kaulinis", bet tikrai pakankamas. Vis tiek kitais metais iš naujo skalbt reikia.
Nuostabu
QUOTE(Meškuolė @ 2009 12 15, 13:40)
Aciu!!! radau internete, o tada prisiminiau, kad kazkur turejau nauju kamstiniu padekliuku didesniu. susiradau ir pameginau
dar klausimelis, gal kur uzmatet tokiu adateliu su burbuliukais ant galu? nes su paprastom adatom, tai labai pirstu subado
QUOTE(kristi13 @ 2009 12 13, 19:45)
o is kur schemutes emei siem zaisliukams? labai jau grazus
QUOTE(Mur mur @ 2009 12 15, 10:36)
Man rodos visai gera alternatyva minkstom kedems butu sofos, kur buna is daliu susideda.
Gal supratot apie ka as cia
stai mano zaisliukai is siulu likuciu