QUOTE(Taurė @ 2009 11 22, 10:57)
Ką tik iškepė whole wheat kepalėlis ir žiauriai nusivylusi esu
Recepte dedama to buttermilk. Viską matavau labai atsargiai, o duona neiškilo pakankamai. Kai minkėsi tešla, man toks vaizdas buvo, kad jau tada perkieta, skysčio lyg trūktų, bet bijojau dadėti
Gal miltų perdaug primatavau, žodžiu mokytis man ir mokytis

Šiaip skonis geras, bet kažkas padaryta negerai
Ir dar, pluta viršutinė visa perdžiūvus iškepė. Kai buvo signalas išimti mentelei, išiminėdama mačiau, kad jau tada plutelė apžiūvusi dėjosi ant žalios tešlos. Vienžo klaiki nesėkmė
Man visada tokia kietoka gaunasi, bet plutelė nesideda.

Gal dar pabandyk kitą receptą. Ar darei su greita programa ? Pabandyk iš kitokių miltų kepti.
Jau paragavom jogurtinės duonos. Irgi labai gera.
Tik aš dar kiaušinį įdėjau.
Fortos receptas
didelis indelis naturalaus jogurto
20gr.sviesto
a.s.druskos
v.s.cukraus(dejau medu)
540gr.miltu
pokelis sausu mieliu