Labas, kepiau Lettos duonytę  su razinom. Gavosi nerealus pyragas  

 Ryte kepiau, jau nebeliko. Bandysiu jogurtinę duoną išsikept.
Balta sviestinė duona su razinomis
500g/750g/1kg
130ml/200ml/260ml Pieno
1/2/2 Kiaušiniai
80g/140g/180g Sviesto (išlydyto)
350g/500g/600g Kvietinių miltų
1a.š./1,5a.š./1,5a.š. Druskos
30g/60g/80g Cukraus
1a.š/2a.š./2a.š Sausų mielių
100ml Razinų (paskutinį karta dėjau 100g spalvotų cukatų- tiko ir buvo labai skanu)
Saldžios duonos programa 
Papildyta:
QUOTE(Nerutė @ 2009 11 21, 16:49)
Aš visada tik šituos miltus naudoju, gaunasi tokie batonai. Bandžiau duoninius milrtus, tai man kažkaip neįprastas skonis.  
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2009 11 21, 20:37)
Mergytės, kas yra salyklas ir pasukos ? Jaučiu nei vieno nei kito nerasiu parudotuvėse  
 
Ir dar gal žinote kas yra vital gluten ? Mano receptų knygelėje daug kur reikia jo dėti, o nežinau kas tai yra  
 
Taure, salyklas tai sumalti daiginti, fermentuoti ir malti rugių grūdai. 
Amerikoj turėtų būti.  
 
http://www.delona.lt...yklas-700g.html
O pasukų galima nusipirkti paprastoj parduotuvėj pieno skyriuj. Aš niekad nepirkau, negaliu pasakyt kaip realiai atrodo. Turėtų būti tai kas lieka surauginus pieną. 

  Gal merginos žinos.