Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų plaukų dažymas

Grazu zilsteleje plaukai ir man, tiesiog norejau jusus nuomones -moterytes. drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano mb 30m. bet kadangi jis jau nuo jaunu dienu pradejo zilti g.gif kaip ir jo tevas. smile.gif i menesei karta as jam pati padazau tamsiai ruda spalva... gal niekada ir nebuciau pagalvojusi kad reikes kada mb dazyti,na bet pagal metus jaunai atrodo tai norisi kad nesimatytu tu zilu plauku sonuose smile.gif
Atsakyti
Na, suprantama rolleyes.gif
Atsakyti
Mano giliu įsitikinimu, labai "perspaustai" atrodo juodi arba balti plaukai, nei yra vyro natūralūs. Pvz statistinio lietuvio prigimimas yra šviesi oda su rausvais žandukais, šviesios akys, pilkšvi-rusvi plaukai ir čia BAC! "a la ispanas" juodai-melsvais plaukais, nugis komedija! lotuliukas.gif Jeigu jau nusprendė, slėpti žilumą, tai tegu pasirenka artimą natūraliam, atspalvį, nes sudarys "sintetinio manekeno"įvaizdį. Tiesiogiai temos autorei netaikau, tik šiaip iš bendro grožio supratimo reiškiuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 01 gruodžio 2009 - 17:17
Manau tai yra nuormalu smile.gif
Tiesiog mes esam labai konservatyvus ir mums tai atrodo "svetima". Daugeli saliu vyrai dazo plaukus, ir atrodo plaukai labai naturaliai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2009 11 11, 22:11)
Man tai gražu žilstelėję vyrai wub.gif Nenorėčiau, kad maniškis dažytų schmoll.gif

Man zilsteleje vyrai irgi patinka blush2.gif
Atsakyti
Vaikinas dazytas dar nieko
bet VYRAS - nalabai
gal iskrpelis
Atsakyti
brolis buvo patamsines plaukus, tai tiesa sakant butu to geriau nedares. rolleyes.gif bet man labai grazu kai sruogelem vyriskiai pasidazo plaukus, gyviau ir zaismingiau plaukai atrodo.
Atsakyti
Siaip tai dabar yar labai geri dazai sukurti specialiai ziliems vyrams.. Tie dazai atrodo visai naturaliai nes nepadengia plauku kaip salmas, o tik tonuoja.. tai vizualiai matosi, akd vyras siek tiek zilstelejes, taciau panaikinamas kontrastas didelis. Tikrai gerai vyrukai atrodo:) O svarbiausia, paskui nesimato ataugimo linijos:)
Atsakyti
O kas cia blogo, jei vyras dazo plaukus? g.gif Kodel visokie aktoriai, futbolistai gali dazytis o eilinis statisninis vyras ne? Mano pacios vyras gal jau 10 metu, kas 3-4 menesiai dazosi sruogelem, ir as ji pati ikalbejau, nes kai susipazinom buvo blondinas, o paskui nutamsejo, tai pasiivairinimui dazo pas ger kirpeja, parenka labai naturalu atspalvi ir jis jauniau atrodo, ir jauciasi gerai... Be to, jo plaukai labai riebus, tai kai nusidazo, jam siek tiek pasauseje, tai nereikia kas dien plautis, bent jau kas antra istempia... Ir mano supratimu viskas cia normalu, svarbu neperspausti.... Tarkima jei mano tetis 65+ visa gyvenima ( nuo 20 ) buves zilas dabar uzsidazytu juodai, jau butu keista, bet ir prie to priprasciau.... Svarbu, kad zmogus pats gerai jauciasi, kodel mes visada kisame savo nosi i nesavus reikalus, kaip kokie snobai pletkinam - normalu - nenormalu....
Atsakyti