Įkraunama...
Įkraunama...

1997m gimusių paaugliukų mamos

QUOTE(viktune @ 2010 10 20, 15:24)
4u.gif kad greiciau sugytu

labas 4u.gif

as praeita savaite palaidojau mamyte,tai niekaip neatsigaunu dar ir vaikai vyresnieji labai pergyvena,labai verke verysad.gif

uzuojauta nuosirdi verysad.gif console.gif didele netektis atsigauti laiko reiks ir nemazai verysad.gif as jau senai neturiu teveliu savo bet taip ilgiuosi ju verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Užuojauta verysad.gif

tikrai sunkus laikas visai šeimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktune @ 2010 10 20, 15:24)
as praeita savaite palaidojau mamyte,tai niekaip neatsigaunu dar ir vaikai vyresnieji labai pergyvena,labai verke verysad.gif

Aš prieš 2,5 mėnesio, bet vis tiek širdį labai skauda....
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 10 20, 19:18)
Aš prieš 2,5 mėnesio, bet vis tiek širdį labai skauda....

as vis dar netikiu,atrodo,kad dar paskambins,o kai pati noriu paskambint tada jau ir verkiu

aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktune @ 2010 10 20, 21:32)
as vis dar netikiu,atrodo,kad dar paskambins,o kai pati noriu paskambint tada jau ir verkiu

aciu visoms 4u.gif

Laikykis - dar ilgai ir balsą girdėsi, ir šešėlį matysi....

Mano septintoką praeitoj "Tūkstantmečio" laidoj rodė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 20 spalio 2010 - 21:10
ifauru ir tau užuojauta ...

kaip man patinka tie tūkstantmečio vaikai gražučiai gudručiai thumbup.gif ... norėčiau, kad mano tokie būtų, bet nelabai tikėtina... dičkiai tinginukai, nors kartais visai nemažai klausimų atsako...
Atsakyti
QUOTE(praavil @ 2010 10 20, 22:29)
ifauru ir tau užuojauta ...

kaip man patinka tie tūkstantmečio vaikai gražučiai gudručiai  thumbup.gif ... norėčiau, kad mano tokie būtų, bet nelabai tikėtina... dičkiai tinginukai, nors kartais visai nemažai klausimų atsako...

Dėkui...Tokis tas gyvenimas...
Atsakyti
labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktune @ 2010 10 20, 14:24)

Labai , labai užjaučiu verysad.gif . Prieš pora su puse metu ir aš netekau jos. Buvo sunku ir dabar dar vis nesusitaikau su tuo . Dar savo vizijose matau kad ja sutinku gatvėje ir apkabinu smile.gif verysad.gif bet deja to jau nebus
O kas tavo mamytei buvo , jai ne paslaptis ?

O šiaip sveikos visos , kurios dar mane prisimena mirksiukas.gif . Senokai jau rašiau čia . Vis paskaitau pasidžiaugiu su jumis paliudžiu kartu. Labai daug naujoku atsirado . Smagu kad skyrelis , sunkiai bet vis dar gyvuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2010 10 21, 07:17)
Labai , labai užjaučiu  verysad.gif . Prieš pora su puse metu ir aš netekau jos.  Buvo sunku ir dabar dar vis nesusitaikau su tuo . Dar savo vizijose matau kad ja sutinku gatvėje  ir apkabinu  smile.gif  verysad.gif bet deja to jau nebus 
  O kas tavo mamytei buvo , jai ne paslaptis ?
O šiaip sveikos visos , kurios dar mane prisimena  mirksiukas.gif .  Senokai jau rašiau čia . Vis paskaitau pasidžiaugiu su jumis paliudžiu kartu.  Labai daug naujoku atsirado . Smagu kad skyrelis , sunkiai bet vis dar gyvuoja  4u.gif

nedarem skrodimo,bet itariam,kad insultas,nes skundesi sirdim ir is vakaro buvo aukstas spaudimas,nors pas ja visada aukstesnis budavo,ji penktadieni buvo pas gydytojus ir mate,kad spaudimas didelis liepe vaziuot namo ir gulet,o sest ryte rado mirusia verysad.gif pikta ant gydytoju galejo ligoninen paguldyt
Atsakyti
uzuojauta 4u.gif

seniai bebuvau uzsukus, o kiek naujienu blink.gif

ryt per tukstanmecio vaikus rodys is musu mokyklos du sunaus klasiokus tai ir jis vyko kartu, tai ryt vakare ziuresiu, na ir seip megstu ta laida
seip nieko naujo laukiam gimtadienio.
Atsakyti
QUOTE(skurdas @ 2010 10 21, 20:07)
uzuojauta  4u.gif

seniai bebuvau uzsukus, o kiek naujienu  blink.gif

ryt per tukstanmecio vaikus rodys is musu mokyklos du sunaus klasiokus tai ir jis vyko kartu, tai ryt vakare ziuresiu, na ir seip megstu ta laida
seip nieko naujo laukiam gimtadienio.

Iš kokios mokyklos? ax.gif
Atsakyti