Na ir prirašėt... Temelė atsigavus tokia...
QUOTE(blakstienute @ 2009 11 12, 20:21)
O i Humana tai turbut nebevaziuociau jau

Jei preke man prasta tai geda ir sedet toj parduotuvej
Nesupratau šito sakinio. Bene būsi kaip ir aš

, jei prekė nepatinka, tai ir prekiauti ja nesinori...

O dar man toks barjeras per save perlipti... Nesaku, kad darbas prastas, darbas tikrai nėra labai blogas, ypač turint omeny, kad dirbi sau, bet pats tas pobūdis, turi leliakinti su klientu, tampytis su nešuliais... O pratus tik biure telefonais ir kompu darbuotis... Baisu šiek tiek...
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 12, 21:44)
as kazkaip bijau gruodzio ir sausio..bijau prognozuot taciau man rodos bus patys blogiausi menesiai nes svenciu kruvos ir ne skudurai rupes
Va va, o atsidaryt kaip baisu, taigi depresija bus, sakysiu kam iš viso prasidėjau...
QUOTE(ingace @ 2009 11 12, 22:01)
niu ir varot

nespeju skaityt

as galutinai apsispredziau issiprekiaut ir didintis patalpas gal vietos kai daugiau bus geriau gal eisis, o tai po 50lt per diena cia ne biznis
Na tavo vietoj gal žiema dar pratempčiau, juk bus nekas, gal net sausį vasarį nedirbčiau, o kadangi keisi patalpas, tai reikės naujai klientus "susirinkti", tai geriau jau kai link pavasario...
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 12, 23:18)
Oi su tom ligom tai žinokit man ir neramu,vaikas paeina į darželį kelias dienas tada tris savaites serga. Vyras išvis jau gal du mėnesius su kelių dienų pertrauka pastoviai ssu temperatūra,aš neserganti visai tokia esu,bet ir tai suėmė

Eina velniop tos visos ligos... Sveikatos visoms sergančioms ir gydančioms savo ligoniukus.
Kai visi aplink tik šniurkščioja ir kosti, tai kur čia nesirgsi... Aš pati tai nepamenu kada gripu sirgau. Kokis dešimt metų turbūt ne... Bet Rota virusa tai pastoviai pasigaunu
Man irgi įdomu kiek ten sandėlinikei į kišenę doviliuke davė... jei nesunku, brūkštelk į až.
Pasakysiu dar bajerį, net nepradėjau dar prekiaut, ale jau sapnuoju, kaip įsirenginėjam patalpas, rūbus perku

O kas bus kai pradėsiu, tai ir dieną ir naktį ramybės nebus