Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 5-tema

SVEIKUTES VISOS sunglasses2.gif Na ir as kol perskaiciau 11 psl tai visos jau ir miegucio nuejote mirksiukas.gif ir as vis paskaitau kaip jus sauniai apsiperkate humanoje ir dar taip pigiai tai ir as vis gundausi nuvaziuoti, bet kad kelias tolokas iki vilniaus.... ax.gif tai ir vis nulekiu pas save mieste vietoj ir nusiperku maisa rubeliu...tik tiek pliusas kad visus blogus rubus ar batus po viena tai iskart deda ant svarstykliu ir isminusuoja svori good.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 12, 23:58)
Gerai mergelės lekiu i lovyte,nes po tokiu stresų jaučiuosi nusikalus kaip šuo biggrin.gif ,reikia pailsėti smile.gif  Geros jums naktelės ir dienelės biggrin.gif

lėk i lva o rytoj po darbo i svečius užsuk tongue.gif

QUOTE(doviliukei @ 2009 11 13, 00:00)
ir as lekiu i sapnu karalyste rubu rusiuoti lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(vilmuke3 @ 2009 11 13, 00:05)
SVEIKUTES VISOS sunglasses2.gif Na ir as kol perskaiciau 11 psl tai visos jau ir miegucio nuejote mirksiukas.gif ir as vis paskaitau kaip jus sauniai apsiperkate humanoje ir dar taip pigiai tai ir as vis gundausi nuvaziuoti, bet kad kelias tolokas iki vilniaus.... ax.gif  tai ir vis nulekiu pas save mieste vietoj ir nusiperku maisa rubeliu...tik tiek pliusas kad visus blogus rubus ar batus po viena tai iskart deda ant svarstykliu ir isminusuoja svori good.gif

čia panevėži ar ne? bet kaip ir patohu nuvažiavai maišiuku pora ir vėl po kiek laiko nereikia kaip mums pirkti velnia žino koki kieki ir sandeliuoti po to doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(vilite @ 2009 11 13, 01:14)

čia panevėži ar ne? bet kaip ir patohu nuvažiavai maišiuku pora ir vėl po kiek laiko nereikia kaip mums pirkti velnia žino koki kieki ir sandeliuoti po to  doh.gif

Mes susisandėliavome katilinėje, turim plačias parduotuvines lentybnas, tai perskirstėm megztinius ir visus kitus rūbus po truputuką, į atskirus maišus, susirašėm, kur ie kas, tai dabar taip gražu ir knistis nereikės thumbup.gif Vyras sako- neprasčiau nei humanoje laugh.gif
Atsakyti
Sveikutes,vakar taip norejau prisesti."pasigirti"apie "laimiki",ka prekiu parsiveziau.Tai va,ryte apie 8 val isvaziavome,nes fura Gilinede jau maniau bus,bet atvaziavus su visu buriu prekeiviu reikejo laukti dar pora valandu...susalau...Pagaliau atvaziavo ta fura,nu nuvyle is karto mus visus,kad seimininkai pacia pradzia sau susikrove,po to savo parduotuvei ar pazystamiems pustone,nu po to mums,paprastiems zmogeliams.I parduotuve atsiveziau 4 maisus,iskrausciau,nu neblogai,pusmaisiuka atkroviau vasariniu,kitus ispardaviau is karto,nespejau uzkabinti.Po darbo dar vaziavau skirstyti,tai yra visko...pora maiseliu nesunkiu net ismetimui padejau..Nu gal i kaima kai nuvaziosiu prekiauti,po 1Lt paleisiu....Oh..Dar liko apie 60kg,nezinau ko dar ten liko.Jau kaip man nepatinka tas prekiu vezimas,skirstymas..Ziuriu,visos cia taip nerimauja parsivezti,azartas kazkoks,o man kai reikia vaziuoti,nu nervatriopke gryna,nekenciu juodai... schmoll.gif
Bet kiek serganciu...mergytes,saugokites,dar ziema pries akis...C vitamino,ezuoles su inulino preparatu pavartokite...Nors ka as mokau....pati jau 2 sav koseju kaip velnias.. doh.gif nu ka,lekiu darban,sekmingos prekybos visoms!!
Atsakyti
labu rytuka 4u.gif
na ir ka galvojat apie penktadieni 13 g.gif gal prekyba bus gera ax.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Aš tai naktį negalėjau ramiai miegoti,kosulys kankino ir dar galvojau apie humanos nerusiuotus,norėčiau,bet bijau.

Gerai sėkmingos jums prekybos biggrin.gif
Atsakyti
Na ir prirašėt... Temelė atsigavus tokia... smile.gif
QUOTE(blakstienute @ 2009 11 12, 20:21)
O i Humana tai turbut nebevaziuociau jau  schmoll.gif  Jei preke man prasta tai geda ir sedet toj parduotuvej  doh.gif

Nesupratau šito sakinio. Bene būsi kaip ir aš doh.gif , jei prekė nepatinka, tai ir prekiauti ja nesinori... blush2.gif O dar man toks barjeras per save perlipti... Nesaku, kad darbas prastas, darbas tikrai nėra labai blogas, ypač turint omeny, kad dirbi sau, bet pats tas pobūdis, turi leliakinti su klientu, tampytis su nešuliais... O pratus tik biure telefonais ir kompu darbuotis... Baisu šiek tiek... ax.gif

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 12, 21:44)
as kazkaip bijau gruodzio ir sausio..bijau prognozuot taciau man rodos bus patys blogiausi menesiai nes svenciu kruvos ir ne skudurai rupes verysad.gif

Va va, o atsidaryt kaip baisu, taigi depresija bus, sakysiu kam iš viso prasidėjau... unsure.gif

QUOTE(ingace @ 2009 11 12, 22:01)
niu ir varot lotuliukas.gif nespeju skaityt ax.gif as galutinai apsispredziau issiprekiaut ir didintis patalpas gal vietos kai daugiau bus geriau gal eisis, o tai po 50lt per diena cia ne biznis schmoll.gif

Na tavo vietoj gal žiema dar pratempčiau, juk bus nekas, gal net sausį vasarį nedirbčiau, o kadangi keisi patalpas, tai reikės naujai klientus "susirinkti", tai geriau jau kai link pavasario...

QUOTE(Emilyte @ 2009 11 12, 23:18)
Oi su tom ligom tai žinokit man ir neramu,vaikas paeina į darželį kelias dienas tada tris savaites serga. Vyras išvis jau gal du mėnesius su kelių dienų pertrauka pastoviai ssu temperatūra,aš neserganti visai tokia esu,bet ir tai suėmė blink.gif  Eina velniop tos visos ligos... Sveikatos visoms sergančioms ir gydančioms savo ligoniukus. 4u.gif  4u.gif

Kai visi aplink tik šniurkščioja ir kosti, tai kur čia nesirgsi... Aš pati tai nepamenu kada gripu sirgau. Kokis dešimt metų turbūt ne... Bet Rota virusa tai pastoviai pasigaunu doh.gif

Man irgi įdomu kiek ten sandėlinikei į kišenę doviliuke davė... jei nesunku, brūkštelk į až.

Pasakysiu dar bajerį, net nepradėjau dar prekiaut, ale jau sapnuoju, kaip įsirenginėjam patalpas, rūbus perku lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kas bus kai pradėsiu, tai ir dieną ir naktį ramybės nebus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
pagaliau normaliai pamiegojau...vaikas visa nakti gana ramiai ismiegojo.. kaip dziaugiuosi.. jei temperatura nebepakils, tai isvis bus gerai... smile.gif
gal jau ryt ir as padirbesiu...jei sveikata neslubuos...
sekmes visoms prekyboje bigsmile.gif
Atsakyti
laba ryta
Atsakyti
QUOTE(arijukas @ 2009 11 13, 10:40)

Sveios mergaitės:)) na ir tempai čia pas mus, tik spėk skaityti biggrin.gif aš laukiu nesulaukiu rytoj dienelės, važiuosiu paprekiauti, prekių turiu dar, aš irgi ėmiau iš Humanos rūbelių po 2Lt/kg. kaip už tokia kainą, gal ir nieko, bet norėtusį man kažko geresnio, nes nemažai senamadiškų rūbų, keletas striukių odinių sunkių sunkių įdėta, tai svarstau ar verta jas išviso tampyti su savim, ar geriau iš karto išmest g.gif Tiesa dar paėmiau pirštinių iš Humanos, turgeliuose jos gan neblogai parsiduoda smile.gif
Sėkmingos prekybos mergaitės 4u.gif
P.S o gal kurį iš Jūsų Karoliniškese atsidaretė parduotuvelę? mačiau naują parduotuvė yra, tai ir pagalvojau, gal mūsiškė kuri?
Atsakyti
QUOTE(saulegraza34 @ 2009 11 13, 12:13)
Sveios mergaitės:)) na ir tempai čia pas mus, tik spėk skaityti biggrin.gif aš laukiu nesulaukiu rytoj dienelės, važiuosiu paprekiauti, prekių turiu dar, aš irgi ėmiau iš Humanos rūbelių po 2Lt/kg. kaip už tokia kainą, gal ir nieko, bet norėtusį man kažko geresnio, nes nemažai senamadiškų rūbų, keletas striukių odinių sunkių sunkių įdėta, tai svarstau ar verta jas išviso tampyti su savim, ar geriau iš karto išmest g.gif Tiesa dar paėmiau pirštinių iš Humanos, turgeliuose jos gan neblogai parsiduoda smile.gif
Sėkmingos prekybos mergaitės 4u.gif
P.S o gal kurį iš Jūsų Karoliniškese atsidaretė parduotuvelę? mačiau naują parduotuvė yra, tai ir pagalvojau, gal mūsiškė kuri?

na man irgi galetu but geresnes prekes uz tuos 2lt... g.gif
o po kiek pirstines humanoj?
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės 4u.gif
Vakar jau buvau nevilty, pasivalkiojau po Vilnių, palapų nesimato , o parduotuvių - pilna doh.gif Galvojau, kokio velnio dar ir aš braunuosi , bet iš savo patirties žinau, kad kuo daugiau tokio pobūdžio parduotuvių, tuo pirkėjui geriau, nes vienoj tą randi, kitoj kažką kita. Tai va, taip pati su savim paposėdžiauju, dar čia įlendu ir kuriam laikui ūpą sau pakeliu. Juo labiau kad aš noriu atsidaryt a la butiką, jei tik patalpas tinkamas rasiu, nes pati nesiruošiu remontų daryti. Bet va tada klausimuks : ko gero jau reiktų ir tiekėjų užusieny ieškot , kad geresnių prekyčių gaut? Ar aš čia nusvaigau g.gif Ar čia įmanoma nusipirkt kad ir šiek tiek brangiau , bet tikrai gerų ?
Atsakyti