Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 5-tema

QUOTE(lasiukas @ 2009 11 17, 16:09)
lotuliukas.gif o gal mano nori budo biski.. lotuliukas.gif as ir uosvius apiplesineju..ir seses ir brolius  ..imu is visu kas perka..man jie nuomos nesumokes nei vienas biggrin.gif i be jokios sazines grauzaties imu pinigus ax.gif

man man tavo būdo (nors esu velnių priėdusi, bet vistiek dar trūksta laugh.gif ) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 17, 16:09)
lotuliukas.gif o gal mano nori budo biski.. lotuliukas.gif as ir uosvius apiplesineju..ir seses ir brolius  ..imu is visu kas perka..man jie nuomos nesumokes nei vienas biggrin.gif i be jokios sazines grauzaties imu pinigus ax.gif

Net pavydu thumbup.gif , bet man jauciu kokius ilgus kursus reiktu lankyti, kad bent biski i zmogu pavirsciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergičkos, kad neliktumėte be namų, sukūriau naują temą, tad kai pabaigsite šią, galėsite tęsti pokalbius (nenoriu ištrinti ką susisteminau, maniau iki darbo pabaigos "damušim" šią temą doh.gif ) 4u.gif

http://www.supermama...howtopic=517903
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 17 lapkričio 2009 - 15:47
QUOTE(inguliukas24 @ 2009 11 17, 16:25)
Net pavydu thumbup.gif , bet man jauciu kokius ilgus kursus reiktu lankyti, kad bent biski i zmogu pavirsciau lotuliukas.gif

smile.gif tiesiog reikia suvokt kad tai tavo darbas ,taciau alga turi uzsidirbt pati..aisku jei padeda draugai gimines versle tada reikia nuleisti..ale jei sukiesi viena nera ir kalbos apie jokias nuolaidas ir gedas imti pinigus.Kuo daugiau gailesi kitu ir darysi nuolaidas tuo labiau nusiskriausi pati,nemanau ,kad labdaros tikslais dirbi smile.gif
Atsakyti
na merginos kazkuri sake kad neimaoma internetu parduoti, bet as kazzkiek parduodu ir kai tikrai matau kad rubelis geros bukles:))))
Atsakyti
nu mamkos uzsisakiau humanoje tona tu ,,pigiu,,skudureliu-gruodzio 1 diena vaziuosiu pasiimt-nu jei suds bus tai visus pensionato gyventojus aprengsiu,,padarysiu akcija-atrakcija,,
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 11 17, 18:12)
nu mamkos uzsisakiau humanoje tona tu ,,pigiu,,skudureliu-gruodzio 1 diena vaziuosiu pasiimt-nu jei suds bus tai visus pensionato gyventojus aprengsiu,,padarysiu akcija-atrakcija,,

biggrin.gif ant svenciu bus rubu biggrin.gif spes prirnkt lotuliukas.gif (juokauju) o kodel uzsisakyt reikia..juk nuvaziavus pasimt gali g.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 17, 18:14)
biggrin.gif ant svenciu bus rubu biggrin.gif spes prirnkt lotuliukas.gif (juokauju) o kodel uzsisakyt reikia..juk nuvaziavus pasimt gali g.gif

nezinau sake kai paskambinau,kad reikia laukti eileje doh.gif ai suprasi ten ax.gif matai vieniems taip sako,kitiems taip g.gif
Atsakyti
laiko turi,palauksi,va kai jau reikia kabint ir nera ka tada jau ne kas
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 11 17, 18:12)

gerą darbą bent padarysi bigsmile.gif

NA ir man šiandien prekyba pajudėjo iš mirties taško rolleyes.gif
Užsukau į "naujus " padėvėtus, žmonių nėra, pardavėja skundžiasi.. Panevėžyje labai daug atsidarė, tuoj turėsim kiekvienam žmogui po dėvėtų parduotuvę doh.gif Sunku bus konkuruoti, bet mes , kol gyvi, nepasiduosim hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 17, 19:16)
gerą darbą bent padarysi bigsmile.gif

NA ir man šiandien prekyba pajudėjo iš mirties taško rolleyes.gif
Užsukau į "naujus " padėvėtus, žmonių nėra, pardavėja skundžiasi.. Panevėžyje labai daug atsidarė, tuoj turėsim kiekvienam žmogui po dėvėtų parduotuvę doh.gif Sunku bus konkuruoti, bet mes , kol gyvi, nepasiduosim hihihi.gif

nu tikiuosi,kad rasiu kazka parduoti,kad atsiimciau pinigelius,nugi nebus gal vien sudsssss
g.gif g.gif arba po 3 litus uz kila atiduosiu
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 17, 18:50)
laiko turi,palauksi,va kai jau reikia kabint ir nera ka tada jau ne kas

du sandelius turiu-iskratysiu ten viska ir apziuresim ka turime-o jei nieko gero,tai atsivesiu is kur nors kitur
Atsakyti
Labas vakaras verslinykės biggrin.gif

Nu pas mane siandien šūdelis kažkoks,bet gerai nereikia norėti daug,kas per daug tas nesveika biggrin.gif

Ko mūsų namučiai tokie tušti,visos kažkur dingusios g.gif Žinias labai įtemptai žiūrit?
Atsakyti