QUOTE(Mari @ 2009 11 22, 10:57)
Inspiruota vienos forumietes lankymu ir del to, kad vakar kankino nemiga, pagalvojau - gal susiprojektuoti virtuvyte is Ikea

Vat kas gavos:
Spalvos aisku nelabai atitinka (kedes ir stalas nedera), dar pritrukau savo isivaizduojamo modeliuko pusbario ir lentyneliu tarp pakabinamu spinteliu. Ir i savo bemaz 18 kvadratu virtuveje neradau vietos saldytuvui
Merginos, nu paprotinkit, kur gi man ta saldytuva kisht???
Man irgi tas neoninis apsvietimas - neeee

Na bet kiek zmoniu - tiek nuomoniu. Jauciu, kad MB is sunui visai patiktu
Pritrūkau laiko, bet kai tik atrasiu brūkštelsiu ir savo nuomonę (nemėgstu komentuoti visko neišnagrinėjus)

Neparašei, kas MB nepatiko anoje virtuvėje, gal, kad klasikinė (padariau tokią prielaidą, nes dabar braiežei kitokio tipo virtuvę)?
Tam kartui tai noriu patarti gerai pagalvoti dėl tų lentynėlių - ar tau jų tikrai reikia, ar bus praktiška? Nepagalvok, kad pati sau prieštarauju - anoje papieštoje virtuvėje man labai žavingai jos atrodė (man kai kuriose klasikinėse virtuvėse labai gražu lentynos), bet naujai pabraižytoje tavo virtuvėje aš rinkčiausi spinteles
QUOTE(Noe @ 2009 11 22, 11:51)
Na, as dirbdama virtuvej vakarais dazniausiai jungiu tik sviesas po spintelemis, o ne ta bendraja lubose - vien todel, kad jos man beveik pakanka, ir dar todel, kad ekonomika visai kita <turint omeny kaip kyla elektros kainos

, tai man tai svarbu>. Tik po spintelem as noriu det ta apsvietima ne tokios 'kosmines spalvos', o siltos dienos sviesos. Del stalciaus, tai jis yra spintelej, kuri stovi taip, kad ten sviesos saltinis nelabai uzsviecia<praejime>,.tai aisku matosi, bet man vis tiek nepatinka 'grabaliot' pusiau aklom

Tai todel ir noriu

Ypac turint omeny, kad ten juokingas energijos suvartojimas..
Na, nelabai įsivaizduoju kaip apšvietimas palei grindis gali pagelbėti dirbant virtuvėje vakarais
Kas dėl stalčiaus, jei jis giliame užkabaryje, tai tada žinoma verta įsidėti apšvietimą