QUOTE(elva @ 2009 12 09, 17:57)
jei daryciausi modernia virtuve, man sitas variantas butu labai mielas.
Net nezinau ko as taip uzsiciklinau, bet man kiekviena virtuve su darbastaliu prie lango, atrodo tikra svajone

.
QUOTE(jblmami @ 2009 12 09, 21:26)
vida777, as keisciau spinteles su stalu. Siaip nesuprantu del valgomu stalu. Nezinau jusu iprociu. Kiekviena diena valgyti naudosit svetainej valgomaji stala, ar virtuvej? Ar tas valgomasis stalas bus naudojamas tik sventem. Turit vaiku?
Pas mus dabar virtuve tai susirinkimu vieta. Vaikai ir pamokas ruosia(tiesa dabar jau reciau, nes nebereikia padeti) ir zaidziam stalo zaidimus ir rankdarbiaujam. Jei pas mane stalas stovetu svetainej,as isproteciau nuo vaiku popieriuku, kliju ir kitu velniu. O virtuvej mes po darbu viska nuvalom ir susitvarkom. Svetainej del minkstos dalies ir kilimu butu zymiai problemiskiau.
valgoma bus tik virtuveje, o svetaine - sveciams arba progine vakariene dviems. Mes tik dviese, vaiku kartu nebera, bet uztat MB kaip trys vaikai - nesijaudins jei nukris kas, pritrupes ar uztiks

. Kartu valgom tik savaitgaliais ir per iseigines, siaip as visa laika viena, MB per diena nera, o vakarienei valgo arba obuoli, arba sumustini

. Spinteliu man reikia tikrai minimaliai, o ir dabartines, jei iskraustyciau tuos daiktus, kuriu paskutinius tris keturis metus nei karto nenaudojau - puse liktu tusciu.
Del sedejimo ant laktu ir man ne

. Pas MB seses, broli yra visur salos, vienur zemos, kitur praaukstintos, nu man niekur nera taip patogu sedeti (kitaip tariant - truksta komforto), kaip prie normalaus stalo ant kedziu arba minkstasuolio, o ne nosis i nosi, petys i peti.
Tarp kitko idesiu savo svajoooniu virtuve (ypac dievinu orkaites spalva tokia pat kaip spinteliu), i kuria galeciau ziureti ir is svetaines, ir is miegamojo ir is visur kitur, tik dar ta ruda vaza numesciau lauk - jau per daug apkrauta

:
o sita panasi i mano planuojama virtuve, tik ta spintu bloka kaireje reiketu pasalinti is vaizdo ir didziaja spinta perkelti is desines i kaire. Nu vistiek noriu as virtuves prie lango

: