QUOTE(vida777 @ 2009 11 18, 10:46)
pamenu, kad tu ji turi, ir vok. forume labai geru atsiliepimu apie si akmeni radau. Man jis taip pat grazus, net ir tas melsvumas toks prabangus... Isivaizduoju kokiam zidiniui butu idealu, o stalvirsio labai nemegstu tamsaus (nesvarbu kokios medziagos). O jei beveik juodo granito, ir dar prie apsvietimo (virtuve siaures puseje), jauciu akys is kaktos isliptu

.
Beje kiek tu mokejai uz metra?
Zidiniams granitas nelabai tinka. Jiems geriausiai tinka lasinio akmuo. Nu cia as ne visai i tema

.
Mano virtuve i siaures vakarus. To granito turiu tikrai daug ir stalvirsis ir palanges ir grindys. Nu visi kas pamato labai patinka. ir tikrai nera pertamsu. Bet todel spinteles darem baltas.
Kiek kainavo jau nebepamenu. O meluoti nenoriu. Bet MB tai negera buvo kai kaina suzinojo. Daug burbejo

.
QUOTE(kristik @ 2009 11 19, 11:20)
Kas dėl baro, tai stalo aukščio jis kažin ar gerai atrodys - geriau tada gal stalą statyti. O geriausia daryti pusbarį - tokio paties aukščio kaip virtuvės stalviršis
Daryciau tik normalu stala.
Nepykit kurios nuotrauka, bet cia parodo tipiskai kam tie barai "reikalingi". Nu prikista ko tik nori. Tas pats buvo pas mano broli ir puske. Tai ji dabar daresi nauja virtuve. Tai dabar jo nebedare, nes ant jo ir po juo tik "renkasi" daiktai. Pas mus jie kaip jau ir nebe "in".