Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

QUOTE(HATA @ 2009 11 23, 19:12)
nejiau niekas neturi? g.gif

Čia siūlė žydinčias, jei dar nepardavė.(paskutinė žinutė)

Čia l@n@ turgelis
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 11 23, 13:41)
....bet pražydo taip....
g.gif gal čia dar netikri žiedai??gal dar bus tokia kokios tkejaus?? g.gif

ATSIPRAŠAU už didelias nuotraukas....bandysiu sumažint blush2.gif

Palauk antro zydejimo, jei ir antra karta prazys taip,tada sportas...ir dar pabandik paimti svesiausia lapa ir isaugink is juo vaikuti, gal jis prazys teisingai

o del nuotrauku, nezinau kaip kitems, bet man patinka kai tokie didesni blush2.gif nes maziukose viso grozio nesimato

dzūkė pas tave kaip visada wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 24 lapkričio 2009 - 01:10
Sveikos, sanpaulistes, labai grazus Jusu ziedukai wub.gif
pas mane jau visos baigia nuzydeti verysad.gif
ir dar mirsta mano Rob's Penny Ante, nezinau kas jai pasidare, visi lapukai nusvire, suminksteje, jau puse is ju ir nugriuve, manau jau nebeatsekels verysad.gif
tai galvojukaip cia pasiseks perziemoti su kitom sanpaulijom g.gif
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2009 11 24, 01:06)

o del nuotrauku, nezinau kaip kitems, bet man patinka kai tokie didesni  blush2.gif  nes maziukose viso grozio nesimato

dzūkė pas tave kaip visada  wub.gif

Man ir didesnės patinka , tokio dydžio kaip mano forume leidžiama dėt blush2.gif , tik va, cituot nuotraukų jau nederėtų ax.gif

4u.gif wub.gif
QUOTE(_Dovi_ @ 2009 11 24, 12:27)

Pas mane irgi porelė leipsta, bet kažkaip net nepergyvenu schmoll.gif blush2.gif , kokia kietaširdė pasidariau unsure.gif hihihi.gif

Aš nors po vieną žiedelį turiu sulaukt , nes daug paauglių su pumpuru wub.gif

Viena jų biggrin.gif - Ruffled Skies-2(nors nežinau ar čia ta du, nes lapai nepasakyčiau, kad jau tokie garbanoti g.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2009 11 24, 01:06)
Palauk antro zydejimo, jei ir antra karta prazys taip,tada sportas...ir dar pabandik paimti svesiausia lapa ir isaugink is juo vaikuti, gal jis prazys teisingai

o del nuotrauku, nezinau kaip kitems, bet man patinka kai tokie didesni

Taip taip, auginsiu, mylesiu, rupinsiuos...neismesi gi rolleyes.gif
o kas del sviesiausio lapo, tai jie visi tamsiai tamsiai zali, bet kai pauges pabandysiu nusiskint 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, prisigrožėjau jūsų visų rudeninių žiedų - puikūs thumbup.gif Parodysiu ir aš kai ką iš vėlaus rudens gėlyno:
PERSIAN LACE (ačiū Mintee, o už parvežimą - Dzūkei 4u.gif)user posted image,
viena iš mano numylėtinių BOB SERBIN user posted image,
pirmą kartą pražydusi LOSOS DOMAŠNYJ user posted image,
rudeninis SNIEŽNYJ EDELVEIS sportas - dar šiek tiek kitoks user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 25 lapkričio 2009 - 08:37
QUOTE(dzūkė @ 2009 11 24, 14:11)

Viena jų biggrin.gif  - Ruffled Skies-2(nors nežinau ar čia ta du, nes lapai nepasakyčiau, kad jau tokie garbanoti g.gif )

Bet gi žiedas tai jau tikrai garbanotas wub.gif 4u.gif

ausrazs,gražu... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Ausrazs, gražutės thumbup.gif Man ypač BOB SERBIN ir LOSOS DOMAŠNYJ wub.gif
Atsakyti
Teko išmest Irish Flirt vaiką..O daug tikėjaus iš jos..Supuvo, nors sąlygos bene geriausios buvo ir daugiausia šokinėjau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 11 25, 08:37)
Sveikos, merginos, prisigrožėjau jūsų visų rudeninių žiedų - puikūs thumbup.gif Parodysiu ir aš kai ką iš vėlaus rudens gėlyno:
PERSIAN LACE

Graži wub.gif (norėsiu lapo lotuliukas.gif ) , alia ir kantrumas išlaukti tiek žiedų, pas mane vos pradeda skleistis fotografuoju ir greičiau tempiu čia blush2.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Merginos, ačiū, kad pasidžiaugėte kartu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Ech, kokį grožį pas Jeleną kataloge užmačiau (Ma's Stewed Tomato) bigsmile.gif :
user posted image
Gal auginat kuri? Kažkaip "ant" sodrių spalvų patraukė ax.gif ...
Atsakyti